29 / 04 / 2024

toki emekli 240 tl taksit

toki emekli 240 tl taksit

Başbakan Ahmet Davutoğlu Türkiye Emekliler Derneği'nde konuştu. Hükümet olarak emeklilere refahtan payını alması için büyük kaynaklar ayırdıklarını belirten Davutoğlu, emeklilerin TOKİ eli ile 240 TL taksitle konut edinme fırsatı sağlayacaklarını söyledi.

TOKİ Emekli Sivas Yenimahalle kura çekilişi nerede?

Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan projede 184 adet daire bulunuyor. Peki TOKİ Emekli Sivas Yenimahalle kura çekilişi nerede?

TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık son başvuru günü yarın!

TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık son başvuru günü yarın olarak belirlendi. Projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli son başvuru günü 29 Temmuz'da!

Toplamda 160 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli son başvuru günü 29 Temmuz'da...

Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

TOKİ'nin Zonguldak Kdz.Ereğli’de “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçireceği 200 konut için başvrular devam ediyor. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

TOKİ Emekli Zonguldak kura çekilişi ne zaman?

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplamda 324 adet konut bulunuyor. Peki TOKİ Emekli Zonguldak kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Emekli Çanakkale kura çekimi!

TOKİ Emekli Çanakkale kura çekimi 9 Ağustos'ta yapılacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede 160 adet daire bulunuyor.

TOKİ Emekli Zonguldak Kdz Ereğli kurası!

TOKİ Emekli Zonguldak Kdz Ereğli kurası 1 Ağustos'ta yapılacak. Toplamda 200 adet konutun satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

2016 TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık başvuru ücreti!

2016 TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık başvuru ücreti 500 TL'dir. Toplamda 160 adet dairenin emekliye özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık başvuru ücreti!

TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık başvuru ücreti 500 liradır. Toplamda 160 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Emekli Ayvacık başvuru yeri!

TOKİ Emekli Ayvacık başvuru yeri olarak T.C Ziraat Bankası A.Ş yetkili şubeleri belirlendi. Ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli son başvuru tarihi!

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli son başvuru tarihi 29 Temmuz Cuma günü olarak belirlendi. Projede 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Emekli Zonguldak Kdz Ereğli son başvuru günü bugün!

Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan projede 200 adet daire satışa çıkarıldı. TOKİ Emekli Zonguldak Kdz Ereğli son başvuru günü bugün...

TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık başvuru bedeli!

TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık başvuru bedeli 500 TL'dir. Toplam 160 adet daireden meydana gelen projede ödemeler kapsamında 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

toki emekli 240 tl taksit Haberi

toki emekli 240 tl taksit

Başbakan Ahmet Davutoğlu Türkiye Emekliler Derneği'nde konuştu.


Davutoğlu'nun konuşmasından öne çıkan başlıklar ise şöyle;

-Biz birlik ve beraberliği korumaya kararlıyız. Ülkeyi yönetim bosluğuna düşürmemek için elimizden geleni yaptık. Bu sıkıntılar sırasında ne emeklimiz, ne memurumuz bu ayın sonu nasıl gelecek diye düşünmedi.


Terörle mücadelemizde emekliler bizim için büyük destek. Emeklilerimizin bu mücadelede bizim yanımızda duruyor olması çok önemli. Emeklilerimiz Türkiye'nin başının tacı, hülasasıdır.


Evinde emekli olmayan neredeyse bir ev yoktur. Emekliler memnun değilse,torunlarına kadar yansır.


Emeklilerimizin refahtan payını alması için büyük kaynaklar ayırdık ve onlar için daha iyisini yapacağız.


Eskinin maaş kuyruğu sıkıntısına son vererek emeklilerin evine kadar maaşın götürülmesini sağladık.


Hastanelerdeki şartlar, doktor seçme de dahil emeklilerimiz bu imkanlardan yararlanabiliyor.


Emekli aylarına temmuz ayından itibaren ayda 100 lira ek ödeme yapmaya başladık. Mesele tahattüt etmek değil,...