03 / 05 / 2024

toki emekli karabük 2015

toki emekli karabük 2015

Türkiye İşçi Emekliler Derneği (TÜED) Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’ın bugün Karabük’e geleceğini ve aynı gün saat 11:00’de Tüccarlar Kooperatifi Düğün salonunda bir toplantı düzenleneceğini açıkladı.

TOKİ'den Karabük Ovacık'ta 770 bin liraya 3+1! 

Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği TOKİ Karabük Ovacık 2022 sosyal konut projesinin bilinmeyenleri belli oldu. Peki TOKİ Karabük Ovacık projesinde toplam kaç daire inşa edilecek? İşte 12 soruda TOKİ Karabük Ovacık 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ'den Karabük Merkez'e 339 konut! 2 bin 280 TL taksitle!

Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği TOKİ Karabük Merkez 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Karabük Merkez projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Karabük Merkez 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ'den Karabük'teki yurt satışı ile ilgili iddialara yanıt!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), "Karabük'te 6 yıldır boş bekletilen yurt binasının, yarı fiyatına satışa çıkarıldığı" iddialara yönelik açıklama yaptı.

TOKİ'den Karabük Safrabolu'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Eğitim yatırımları için gaza basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Karabük’te 437 emekliyi ev sahibi yaptı!

TOKİ tarafından Karabük Belen Mahallesi'nde inşa edilen 703 konut için kuralar çekildi. Karabük’te 437 emekli ev sahibi oldu.

TOKİ Karabük Yenice 2. Etap 2019 kura çekilişi 25 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Yenice 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekilişi 25 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Karabük Belen TOKİ alt gelir son başvuru tarihi!

Karabük Belen TOKİ alt gelir son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede toplam 375 adet konut bulunuyor.

TOKİ Karabük Belen alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Belen alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Karabük Belen TOKİ orta gelir son başvuru tarihi bugün!

Karabük Belen TOKİ orta gelir son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede toplam 125 adet konut bulunuyor.

TOKİ Karabük Belen orta gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Belen orta gelir grubu projesindeki konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ'den Karabük'te 2 kampanya!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karabük'te 2 yeni kampanyaya başladı. Karabük'te hayata geçirilecek olan 310 yeni konut Eflani ve Yenice'de yer alacak.

TOKİ Karabük Eflani 2019 projesi 27 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Karabük Eflani 2019 fiyatları ne kadar?TOKİ Karabük Eflani 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Karabük Eflani 2019 başvuruları ne zaman?TOKİ Karabük Eflani 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Karabük Eflani 2019 projesi 27 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Karabük Yenice 2. Etap 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Karabük Yenice 2. Etap 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Karabük Yenice 2. Etap 2019 kura çekilişi ne zaman?TOKİ Karabük Yenice 2. Etap 2019 fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Karabük Yenice 2. Etap 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla...

toki emekli karabük 2015 Haberi

toki emekli karabük 2015

TÜED Başkanı Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında yaklaşık 4-5 ay önce Karabük’te ev sahibi olmak isteyen emekli, dul ve yetim üyelerimizi TOKİ aracılığı ile nasıl ev sahibi yaparız, düşüncesi ile bir çalışma sergilediklerini söyleyerek, “İlk olarak Milletvekilimiz Osman Kahveci ile TOKİ Başkanına gittik, görüşmelerimizi yaptık ve bize ‘siz ön talepleri alın, hazine arazilerini tespit edelim ve ne kadar konut yapılacaksa, ucu açık bir şekilde bu projeye başlayalım’ dediler. Aylık ortalama 250 TL taksitle konut sahibi yapmayı hedeflediğimiz emekli üyelerimize biz bu konuyu duyurunca 7 bin ön kayıt aldık. Bu ön kayıtlar sayesinde 3 binde derneğimize yeni üye yaptık. Binlerce emeklimizi ev sahibi yapmak için çıktığımız bu yolda, bölgemizin siyaset büyüğü Sayın Mehmet Ali Şahin...