03 / 05 / 2024

TOKİ Emeklilere İkinci Bahar Projesi

TOKİ Emeklilere İkinci Bahar Projesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), emeklilere "İkinci Bahar" projesi kapsamında, 18 ilde 3 bin 361 konut satışının gerçekleştirileceği yeni bir kampanya başlatıyor. Konutlar için başvurular 14-31 Mart'ta alınacak.

TOKİ Emeklilere İkinci Bahar Projesi meclis gündeminde!

TOKİ Emeklilere İkinci Bahar Projesi Kampanyasından emekliler, dar gelirliler ve ev hanımlarının yararlanıp yararlandırılmayacağı meclis gündeminde. CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, TOKİ emekli konut kampanyasını Ahmet Davutoğlu'na sordu.

Emeklilere kira desteği ve TOKİ projelerinde kontenjan artışı açıklaması! Meclis'te görüşüldü! SON DAKİKA! 

TBMM Genel Kurulunda, emeklilere kira desteği ve TOKİ projelerinde kontenjan artışı da dahil olacak pek çok öneri yer aldı. Peki o öneriler kabul edildi mi? İşte emeklileri ilgilendiren o detaylar...

Emeklilere TOKİ’den müjde geldi! Her beş evden biri emeklilerin olacak! Ucuz konutları kaçırmayın

Türkiye’nin en büyük sosyal konut projesi olacak olan TOKİ ucuz konut projesindeki her beş evden biri emeklilere ayrılacak. İşte detaylar…

TOKİ'den emekliye 310 lira taksitle ev!

TOKİ 24 şehirde 1981 konutu 310 liradan başlayan taksit seçenekleriyle satışa sunuyor. TOKİ, emeklilere kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Erzurum'da emeklilere ucuz konut sözü!

Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanı Ahmet Degen, emeklilere konut projesi için TOKİ ile görüşmelere başladı.

Kirada oturan emeklilere çifte müjde!

Kirada oturan emeklilere müjde geldi. TOKİ konutlarında emekli kontenjanının yüzde 50’ye çıkarılması ve her ay kira yardımı yapılması gündemde.

TOKİ konutlarının dörtte biri emeklilere!

TOKİ’nin 67 ilde satışa çıkardığı 50 bin ucuz sosyal konut için başvurular devam ediyor. Ucuz konutta şimdi sıra emeklilere geldi. TOKİ'nin 50 bin sosyal konut projesi kapsamında emekli vatandaşların başvuruları alınıyor.

TOKİ Nilüfer'de 1.201 emekli konutunu teslim etti!

Bursa Nilüfer'de TOKİ'nin "Emeklilere İkinci Bahar" projesi kapsamında ürettiği bin 201 konutun kuraları çekildi, konutların anahtarları sahiplerine teslim edildi...

TOKİ emeklilere özel konut projesi başvuru şartları!

TOKİ dar gelirli emeklileri ev sahibi yapmak için birçok ilde ürettiği konutları satışa sunuyor. Peki TOKİ emeklilere özel konut projesine başvurular nasıl yapılıyor? Başvuru şartları nelerdir? Sizler için araştırıldı...

TOKİ emeklileri ev sahibi yapıyor!

TOKİ, "İkinci Bahar" kampanyası ile emeklileri ev sahibi yapıyor ve her projede emeklilere yüzde 25 kontenjan ayırıyor...

TOKİ'den Elazığ’da emeklilere özel 665 konut!

TOKİ tarafından Elazığ’ın Merkez İlçesi, Bizmişen-Aşağı Holpenk Mahallesi’nde “Emekliye İkinci Bahar” projesi kapsamında inşa edilecek 665 konutun ihalesi dün yapıldı...

Kütahya İnköy Emeklilere Özel kura sonuçları! Kazananlar!

TOKİ Kütahya İnköy projesi emeklilere özel olarak satışa sunuldu. 294 daireden meydana gelen projede kuralar bu sabah çekildi.  Kütahya İnköy Emeklilere Özel kura sonuçları açıklandı. 

TOKİ Kütahya emeklilere özel kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Kütahya emeklilere özel kura sonuçları açıklandı. Kura çekimi bu sabah gerçekleştirilen projede 294 emekli konutu yer alıyor. 

Batmanlı emeklilere TOKİ müjdesi!

TOKİ'nin Batman'da emekliler için hayata geçirdiği 1.472 konutun ardından, Emekliler Derneği Başkanı Ekmen, bu kez ilçelerdeki emeklilere yönelik konut yapılması için çalışma başlattı.

TOKİ Emeklilere İkinci Bahar Projesi Haberi

TOKİ Emeklilere İkinci Bahar Projesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), emeklilere "İkinci Bahar" projesi kapsamında, 18 ilde 3 bin 361 konut satışının gerçekleştirileceği yeni bir kampanya başlatıyor. Konutlar için başvurular 14-31 Mart'ta alınacak.


TOKİ emekliler için 18 ilde 3 bin 361 konutu satışa çıkaracak!


TOKİ'den yapılan açıklamaya göre, "İkinci Bahar" projesi kapsamında farklı şehirlerde yapılan konutlardan almak isteyen emekliler için yüzde 25'lik kontenjan ayrılıyor.


Ayrıca valilikler ve belediyeler üzerinden emeklilerin talepleri alınarak yeni konut projeleri hayata geçiriliyor.


Geçen yıl 9-30 Aralık'ta 17 ilde inşa edilecek 4 bin 340 konut için emeklilerin ön taleplerini alan ve kura ile hak sahiplerini belirleyen İdare, yoğun talep üzerine 14-31 Mart'ta ön taleplerin alınacağı yeni bir kampanya başlattı.


18 ilde 3 bin 361 konutun ön talepleri alınacak


TOKİ'nin yeni kampanyasında 18 ilde 3...