29 / 04 / 2024

toki emeklilere konut mu yapacak

toki emeklilere konut mu yapacak

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Kazım Büyükbahçeci, derneğin yaptığı başvurunun Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından onaylandığını söyledi.

Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen emekliler, TOKİ'den haber bekliyor!

Emeklinin gözü TOKi'de...Dar gelirlileri ev sahibi yapan TOKİ'ye, kirada oturan emeklilerden çağrı geldi. Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen emekliler, TOKİ'den haber bekliyor

‘Gençlere, çalışanlara, emeklilere ev almak hayal oldu’ diyen Buğra Gökçe sosyal konut müjdesi verdi!

Ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken İzmir Büyükşehir Başkan Aday Adayı Buğra Gökçe X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gençlere, çalışanlara, emeklilere konut almak hayal oldu” dedi. Şehirdeki konut fiyatlarını paylaşan Gökçe bir de hesaplama yaptı.

Erzurum'da emeklilere ucuz konut sözü!

Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanı Ahmet Degen, emeklilere konut projesi için TOKİ ile görüşmelere başladı.

Ziraat Bankası'ndan emeklilere konut kredisi fırsatı!

Ziraat Bankası Emeklinin Artısı Konut Kredisi ürünü kapsamında 500 bin TL’ye kadar konut kredisi kullandırımlarında yüzde 1.98 faiz oranı uyguluyor. Ziraat Bankası’nın emeklilere özel sunduğu konut kredisi fırsatları neler?

Mehmet Sekmen'den emeklilere konut için arazi!

Emeklilere konut için imkanları seferber eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehrin muhtelif yerlerinde yeni konutların yapılması için arsa tahsisi gerçekleştirdi. 

TOKİ emeklilere özel konut projesi başvuru şartları!

TOKİ dar gelirli emeklileri ev sahibi yapmak için birçok ilde ürettiği konutları satışa sunuyor. Peki TOKİ emeklilere özel konut projesine başvurular nasıl yapılıyor? Başvuru şartları nelerdir? Sizler için araştırıldı...

Kahramanmaraş TOKİ 624 konut ihalesi yarın!

Kahramanmaraş İli Dulkadiroğlu İlçesi 624 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Denizli Honaz TOKİ 110 konut ihalesi yarın!

Denizli İli Honaz İlçesi 110 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Malatya Yeşilyurt TOKİ 383 konut ihalesi bugün!

Malatya İli Yeşilyurt İlçesi Hoca Ahmet Yesevi Mah. 1.Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 383 Adet Konut, 6 Adet Dükkan, 1 Adet Camii, 1 Adet Mahalle Odası ve Okuma Odası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ ile 15 bin emekli ev sahibi olacak!

Emeklilere konut müjdesi veren TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, 2017'deki gibi bu yılda 15 bin emekliyi ev sahibi yapacaklarını ifade etti.

Bolu Seben TOKİ 266 konut ihalesi yarın!

Bolu İli, Seben İlçesi 2.Etap 266 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Evi olmayana TOKİ'den konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ), inşa ettiği 8.500 konut, 20 yıla varan vade ve 185 liradan başlayan taksit avantajları ile satışa çıkarılıyor. 

Çorum Kargı TOKİ 717 konut ihalesi yarın!

Çorum İli, Kargı İlçesi, Bahçelievler Mahallesi 717 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Bolu Mudurnu TOKİ 488 konut ihalesi yarın!

Bolu İli Mudurnu İlçesi Kaygana Mahallesi 4.Etap 488 Adet Konut , 1'er Adet Ticaret Merkezi, 24 Derslikli İlköğretim Okulu , 2 Adet Teshin Merkezi ve Dere Islahı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Aralık tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

toki emeklilere konut mu yapacak Haberi

toki emeklilere konut mu yapacak

Başvurularının TOKİ tarafından onaylanmasının ardından emekliler, dul ve yetimler için ucuz taksitlerle ev alma fırsatı doğdu. Ev başvuruları hakkında bilgi veren Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Kazım Büyükbahçeci, “Seçim dönemlerinde gerek iktidarın gerek muhalefetin dar gelirli emekli dul ve yetimlere TOKİ aracılığıyla ucuz vadeli ev yaptırılması sözü üzerine derneğimiz genel merkezi TOKİ idaresiyle bir anlaşmaya varmıştır. Bu anlaşma çerçevesinde emeklilerimize, dul ve yetimlerimize 2 + 1, 3 + 1 kısımlarında evler yapılacaktır” dedi. “Bu evler uzun vadeli, olup düşük aidatlarla yapılacaktır” diyen Büyükbahçeci, “Bunun anlaşmasına vardık. Bu konuda Genel Başkanımız Satılmış Çalışkan’a ve TOKİ başkanımıza teşekkür ederim. Bu imkanlardan yararlanmak için bütün emekli, dul ve yetimlerimizi dernek şubemize davet ediyorum. Emekli, dul ve yetimlerimize...