20 / 05 / 2024

toki emekliye her ilde ev yapıyor

toki emekliye her ilde ev yapıyor

AK Parti, vaatlerini hızla hayata geçirmek için düğmeye bastı. İlk yasa emekliler için olacak. Tüm SSK ve Bağ-Kur emeklilerine 100 lira seyyanen zam yapılacak. SGDP kesintisinden de ek zam gelecek.

TOKİ her evden kaç kişi başvurabilir?

TOKİ sosyal konut projelerinde 2+1 ile 3+1 daireler yapılacaktır. Peki her evden kaç kişi başvuru yapabilir, TOKİ her evden kaç kişi başvurabilir? sorularına yanıt aramaktadır. İşte detaylar!

TOKİ taksitleri sabit mi? Taksitler senede kaç kere, ne kadar artacak? Başvurmadan muhakkak okuyun….

TOKİ sosyal konutların detayları açıklandıktan sonra akıllara en çok takılan sorular şunlar oldu. Evlerin taksitleri ne kadar olacak? Taksitleri her yıl artacak mı? Konut taksitlerim her yıl ne kadar artar? Aklınıza takılan bütün taksit detayları bu haberde. İşte Toki taksitleri haberinin detayları.

TOKİ'den emekliye, dar gelirliye, asgari ücretliye, gençlere ucuz konut müjdesi! 81 ilde resmen talep toplanıyor!

Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen TOKİ 2022 projeleri için talep toplanıyor. TOKİ, emekliye, dar gelirliye, asgari ücretliye, gençlere ucuz konut müjdesini verdi. İşte konu ile ilgili merak edilen tüm ayırıntılar...

Emeklilere TOKİ’den müjde geldi! Her beş evden biri emeklilerin olacak! Ucuz konutları kaçırmayın

Türkiye’nin en büyük sosyal konut projesi olacak olan TOKİ ucuz konut projesindeki her beş evden biri emeklilere ayrılacak. İşte detaylar…

Emekliye bayram ikramiyesinde üç alternatif!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her sene milyonlarca emekliye verilen bin TL'lik bayram ikramiyelerinin bu sene enflasyon kadar artırılacağı açıklamasından sonra artış için yasa teklifi bekleniliyor. Bayram ikramiyeleri için yapılacak olan zam oranlarında 3 alternatif dile getiriliyor.

TOKİ'den emekliye 2021 fırsatı!

TOKİ her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce emekliyi ev sahibi yapmak için kolları sıvadı. İşte TOKİ emekliye ev İstanbul 2021 projeleri...

TOKİ'den her keseye uygun konut fırsatı!

TOKİ belirli tarihler arasında uygun fiyatlı daireleri satışa sunuyor. Herkesin kesesine uygun alt ve orta gelir grubuna yönelik konutlar açık satış yöntemi ile satılıyor. İşte il il satışa sunulan daireler...

Evi olmayan emekliye TOKİ desteği artırılacak!

Yeni yılda devreye alınması beklenen uygulamalar kapsamında iş kuran emekliye teşvik verilecek, evi olmayanlara 'TOKİ desteği’ artırılacak.

TOKİ'den emekliye ucuz ev başvuru şartları nedir?

Türkiye Emekliler Derneği, TOKİ projelerinde emeklilere ayrılan yüzde 25'lik kontenjanın yüzde 50'ye çıkartılması için çağrı yaptı. İşte emekliye kira öder gibi ev sahibi olma imkanı verecek olan çağrıyla ilgili tüm detaylar...

TOKİ her yıl 60 bin konut ihale ediyor!

TOKİ'nin iştirak şirketi olan Emlak Yönetim A.Ş.'nin 2018 yılı koordinasyon toplantısı Bolu'da gerçekleşti. Toplantıda konuşan TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, TOKİ olarak her yıl 60 bine yakın konut ihale ettiklerini söyledi.

TOKİ emekliye 15 bin yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), bu yıl 65 bin yeni konut hayata geçirecek ve bu konutların 15 bini emekliler için inşa edilecek.

TOKİ hangi illerde emekliye ev yapıyor?

TOKİ emeklilere özel 321 adet konutu önümüzdeki günlerde satışa çıkaracak. Kurayla satışa çıkacak dairelerin fiyatları 90 bin TL'den başlıyor. Peki TOKİ hangi illerde emekliye ev yapıyor?

TOKİ'den her yıl 15 bin emekliye ev!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, "2016'da 15 bin emeklimizi ev sahibi yaptık. Bundan sonra da her yıl yaklaşık 15 bin emekli vatandaşımızı konut sahibi yapmayı hedefliyoruz" dedi.

toki emekliye her ilde ev yapıyor Haberi

toki emekliye her ilde ev yapıyor

1 Kasım seçimlerinde büyük bir zafer elde eden ve yeniden tek başına iktidar olan AK Parti, toplumun her kesimini ilgilendiren vaatlerini hızla hayata geçirecek. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da hükümet programı ve vaatlerin hayata geçirilmesi için gerekli talimatları verdiğini söyledi. Çelik, "Öncelikle seçim beyannamesinde söz verdiğimiz hususların, bunlarla ilgili düzenlemelerin bir an evvel yerine getirilmesi için gereken çalışmalara başladık" dedi. 


8.9 MİLYONA ZAM 

İlk çıkarılan yasalardan biri emekliler için olacak. Yapılacak yasal düzenlemeyle birlikte tüm SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşlarına, rutin zamlarına ek olarak 100 lira seyyanen artış yansıtılacak. Böylece sayıları 8.9 milyonu bulan SSK ve Bağ- Kur emeklileri, yıllık bin 200 lira ek gelire kavuşacak. Bu zamdan geçtiğimiz Temmuz ayında yapılan 100 liralık seyyanen...