01 / 05 / 2024

TOKİ Erzincan İnönü Mahallesi ihaleleri

TOKİ Erzincan İnönü Mahallesi ihaleleri

Erzincan Merkez İnönü Mahallesi (Merkez Çarşı) Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi haksahipliği tespit değerleme, kentsel tasarım hizmet ve teknik danışmanlık alımı ihalesi bugün yapılacak.

Erzincan İliç'teki maden ocağının çevre izin ve lisans belgeleri iptal edildi!

Erzincan'ın İliç ilçesinde meydana gelen toprak kayması sonucunda Anagold Madencilik'e ait altın madeninin izinleri iptal edildiği açıklandı.

TOKİ Erzincan 2023 projesinde son dakika! Bakın hangi ilçeye 214 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Erzincan projesinde 214 konut yer alıyor. İşte TOKİ Erzincan projesi detayları...

TOKİ Erzincan projesi için beklenen tarih resmen geldi! Bakın o ilçeye kaç yeni konut geliyor!

TOKİ Erzincan projesi için beklenen tarih resmen geldi... Bakın o ilçeye kaç yeni konut geliyor... İşte TOKİ Erzincan 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Yalnızbağ başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Erzincan Yalnızbağ başvuruları bugün itibariyle başlıyor. Projede toplam 45 adet konut yer alıyor.

TOKİ Erzincan Akyazı Tarımköy başvuruları bugün başladı!

TOKİ Erzincan-Akyazı Tarımköy projesindeki konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor. Projede 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ Erzincan Konutları'nın hak sahipleri belirlendi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan’ın Akyazı ve İliç'te hayata geçirdiği 351 konutun hak sahipleri belirlendi.

TOKİ Erzincan Kemah 94 konut ihalesi bugün!

TOKİ Erzincan İli Kemah İlçesi Çarşı Mahallesi 94 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ Erzincan Kavakyolu Konutları'nın ihalesi gerçekleşti!

TOKİ tarafından Erzincan’ın Kavakyolu Beldesi’nde inşa edilecek olan 137 konutun ihalesi dün gerçekleşti

Erzincan Üzümlü TOKİ 363 konut ihalesi bugün!

TOKİ Erzincan İli Üzümlü İlçesi, Altınbaşak Beldesi, 363 Adet Tarımköy Konutu, T4-A Ticaret Binası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek

TOKİ Erzincan Üzümlü 363 konut ihalesi yarın!

TOKİ Erzincan İli Üzümlü İlçesi, Altınbaşak Beldesi, 363 Adet Tarımköy Konutu, T4-A Ticaret Binası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Erzincan Merkez Yalnızbağ son başvuru günü!

Erzincan Yalnızbağ Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 136 konut açık satışa sunuldu. Peki, TOKİ Erzincan Merkez Yalnızbağ son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Erzincan Çağlayan son başvuru günü bugün!

TOKİ Erzincan Çağlayan projesinde 45 adet daire yer alıyor. TOKİ Erzincan Çağlayan son başvuru dönemi bugün olarak belirlendi...

Erzincan'ın yolları genişletiliyor!

Erzincan Belediyesi kent genelinde yürüttüğü yol genişletme çalışmalarına devam ediyor. Son olarak İnönü Mahallesi Osman Pelen caddesinde yol düzenleme çalışması ile bu alandaki trafik akışının daha sağlıklı hale getirilmesi sağlanacak.

TOKİ Erzincan İnönü Mahallesi ihaleleri Haberi

TOKİ Erzincan İnönü Mahallesi ihaleleri

Erzincan Merkez İnönü Mahallesi (Merkez Çarşı) Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi haksahipliği tespit değerleme, kentsel tasarım, mimari proje, modelleme, fizibilite, uzlaşma görüşmeleri hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yapım işi ihalesi bugün saat 11.30'da...