28 / 08 / 2024

toki erzincan son durum

toki erzincan son durum

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan'da 95 konut inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ Erzincan projesinde son dakika! 158 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Erzincan Çayırlı projesi yarın ihaleye çıkıyor. Atatürk Mahallesi'nde yükselecek olan projede 158 adet konut bulunuyor.

TOKİ Erzincan 2023 projesinde son dakika! Bakın hangi ilçeye 214 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Erzincan projesinde 214 konut yer alıyor. İşte TOKİ Erzincan projesi detayları...

TOKİ Erzincan projesi için düğmeye bastı! 95 yeni konut geliyor!

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan'da 95 konut inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ Erzincan projesi için düğmeye bastı! İşte 214 ucuz konut inşa edilecek o ilçe!

Çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklnen Erzincan projesinin ihalesini 21 Eylül'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Erzincan Kemaliye 146 konut ihalesi 29 Mart'ta!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan Kemaliye'de 146 adet konut inşa edecek.

TOKİ Erzincan Yoğurtlu son başvuru tarihi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzincan Yoğurtlu kapsamındaki 41 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Erzincan Yoğurtlu son başvuru!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Erzincan Yoğurtlu projesindeki 106 konut açık satışta. Peki, TOKİ Erzincan Yoğurtlu son başvuru ne zaman?

TOKİ Erzincan Merkez Yalnızbağ başvuruları!

TOKİ Erzincan Merkez Yalnızbağ'daki 136 adet konut için son başvuru günü bugün olarak belirlendi. Projedeki konutlar için başvurular 15 Şubat'ta başlamıştı.

TOKİ Erzincan Merkez Yalnızbağ son başvuru günü!

Erzincan Yalnızbağ Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 136 konut açık satışa sunuldu. Peki, TOKİ Erzincan Merkez Yalnızbağ son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Erzincan Çağlayan son başvuru günü bugün!

TOKİ Erzincan Çağlayan projesinde 45 adet daire yer alıyor. TOKİ Erzincan Çağlayan son başvuru dönemi bugün olarak belirlendi...

Erzincan Çukurkuyu TOKİ Evleri son başvuru!

8 adet dairenin kurasız olarak açık satışa sunulduğu TOKİ Erzincan Çukurkuyu projesinde başvurular devam ediyor. İşte, Erzincan Çukurkuyu TOKİ Evleri son başvuru tarihi..

TOKİ Erzincan Çukurkuyu son başvuru tarihi!

TOKİ Erzincan Çukurkuyu son başvuru tarihi 30 Eylül 2016 Cuma günü olarak belirlendi. Proje 8 adet konut satışa çıkarıldı.

TOKİ Erzincan Çukurkuyu son başvuru!

8 adet konutun kurasız başvuru önceliğine göre açık satışa çıktığı TOKİ Erzincan Çukurkuyu projesinde başvurular devam ediyor.

toki erzincan son durum Haberi

toki erzincan son durum

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden ve dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzincan projesi için düğmeye bastı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Erzincan Üzümlü projesi, Oruçlu Mahallesi'nde hayata geçirilecek. Söz konusu projede 95 adet yeni konuta yer verilecek.

95 konutluk Erzincan TOKİ 2022 projesinde altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor. Erzincanlıların yüzünü güldürüren projenin ihalesi 21 Ekim 2022 tarihinde yapılacak.
 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:


İKN    :    2022/989895 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA