29 / 04 / 2024

toki erzurum hınıs

toki erzurum hınıs

Erzurum İli Hınıs İlçesi 100 Adet Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Erzurum Hınıs 100 adet konut yapım işi ihalesi yarın!

Erzurum İli Hınıs İlçesi 100 Adet Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

TOKİ, Erzurum Hınıs'da okul yaptıracak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Erzurum Hınıs'ta lise ve pansiyon inşaatlarını yaptırmak üzere ihale açtı

TOKİ, Erzurum Hınıs'a lise yaptıracak

TOKİ, Erzurum'un Hınıs mevkine 16 derslikli lise, 200 kişilik pansiyon, altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatlarını yaptıracak

TOKİ, Erzurum'a lise yaptıracak

TOKİ, Erzurum'un Hınıs mevkine 16 derslikli lise, 200 kişilik pansiyon, altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatlarını yaptıracak

Trafik cezaları peş peşe açıklandı! Hız sınır, kırmızı ışıkta geçme, emniyet kemeri takmamak...

Yeni yılın gelmesiyle birlikte trafik cezaları güncellendi. Peki, Hız sınır cezası, kırmızı ışıkta geçme cezası, emniyet kemeri takmamak, cep telefonu kullanmanın cezası ne kadar?

Altın sırtını Fed'e dayadı! Gümbür gümbür geliyor! Beklenen rakam şimdi geldi, hiç zaman kaybetmeden hemen bakın

Altın fiyatları, Fed Başkan yardımcısı Brainard'ın söylemleri sonrasında yükselişini hızlandırdı. İşte beklenen an geldi ve altın sırtını Fed'e dayadı gümbür gümbür geliyor. Son dakika altın fiyatları.

Erzurum Hınıs TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Erzurum Hınıs 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Erzurum Hınıs ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Erzurum Hınıs ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Erzurum Hınıs sosyal konut projesi... 

TOKİ Aydın Söke’de aylık 2.280 TL’ye ev sahibi olun! TOKİ Söke projesinin detayları!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Aydın Söke 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Aydın Söke projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Aydın Söke 2022 ucuz konut projesi...

Yeni hız sınırı bugün başladı! Hız sınırı limiti kaç oldu?

Otoyollarda yeni hız sınırı uygulaması bugünden itibaren yürürlüğe girdi. İşte tüm ayrıntılar… 

TOKİ'den Aydın Söke'ye 393 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın Söke'de 393 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Gayrimenkullerde geri dönüş süreleri arttı!

Arza bağlı şekilde yükselen rekabet ortamı, hammadde fiyatlarında meydana gelen hızlı artış, yüksek faiz oranları ve düşen gelirler, birçok yatırımda amortisman (yatırımın geri dönüşü) sürelerinin katlanmasına neden oldu. 

Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusu tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız, Erzurum'da inşa edilen Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusunun tamamlandığını bildirdi.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metrosu Türkiye'nin en hızlısı olacak!

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattı 120 kilometrelik hızıyla yolculuk süresini 30 dakikaya indirmiş olacak. Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu Proje Müdürü Murat Cebeci konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, hattın Türkiye'nin 'en hızlısı' olacağını belirtti.

TOKİ Aydın Söke kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi 2020!

TOKİ Aydın Söke kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Aydın Söke kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi 2020 ve TOKİ Aydın Söke kura sonucu listesi...

TOKİ Aydın Söke 100 bin konut kuraları bugün çekiliyor!

Dar gelirliler için konut üretmeye devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın Söke 100 bin konut projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekilecek.

Hüseyin Sözlü: İmar rantını ortadan kaldırdık!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, “On bin yaşındaki Adana’da beş yıldır ihmal edilmişlik yasak, yok saymak yasak, imar rantı yasak” dedi.

Hüseyin Sözlü: Hedefimiz dönüşüm odaklı kent inşa etmek!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, dönüşüm odaklı kent inşa etmeyi hedeflediklerini söyledi.

toki erzurum hınıs Haberi

toki erzurum hınıs

Erzurum İli Hınıs İlçesi 100 Adet Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale 2 Aralık 2013 tarihinde saat 14:00'da gerçekleşecek.


İhalenin yapılacağı yer T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA



Detaylı bilgi için