30 / 04 / 2024

Toki Erzurum kuraları

Toki Erzurum kuraları

Toplu Konut İdaresi ( TOKİ ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmeni makamında ziyaret etti.

TOKİ Erzurum İlk Evim 2022 kuraları çekildi! Erzurum TOKİ kura sonucu 19.11.2022!

Erzurumlu vatandaşların yüzünü güldüren TOKİ Erzurum İlk Evim 2022 kuraları çekildi! Peki TOKİ Erzurum İlk Evim 2022 kura sonucu nasıl sorgulanır? İşte Erzurum TOKİ kura sonucu 19.11.2022...

TOKİ Erzurum Merkez 100 bin konut kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ'nin Erzurum Merkez projesinde yer alan 1.158 adet konutun kura çekimleri bugün yapılacak.

TOKİ Erzurum Merkez kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzurum Merkez 100 bin konut projesinde yer alan 1350 adet konutun kuraları bugün çekiliyor.

TOKİ Erzurum Aziziye'de 126 konut satıyor!

TOKİ, Erzurum Aziziye Ilıca 2. Etap Kentsel Yenileme Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 126 adet konutu satışa çıkardı. Fiyatlarım 163 bin 274 TL'den başladığı projede kuralar 23 Temmuz'da çekilecek.

TOKİ Erzurum Aziziye kuraları çekildi! 

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzurum'da hayata geçirdiği Aziziye Konutları'nın kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Erzurum Yıldızkent'te kuralar çekildi!

TOKİ ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi ortaklığı tarafından inşa edilen TOKİ Erzurum Yıldızkent'te kuralar çekildi.

TOKİ Erzurum Palandöken kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzurum’un Palandöken İlçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi’nde hayata geçirdiği konutların kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 2. Etap kura sonucu açıklandı!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 2. Etap kura sonucu açıklandı. Toplamda 529 adet daireden meydana gelen projede kuralar bu sabah çekildi.

TOKİ Erzurum Aşkale Projesi'nde teslimler bugün başlıyor!

TOKİ Erzurum Aşkale Projesi'nde yer alan 543 adet konutun teslimleri bugün başlıyor. 21 Haziran'a kadar teslimlerin etap etap devam edeceği projede sözleşmeler imzalandı.

TOKİ Erzurum Aşkale Konutları teslim edildi!

Erzurum Aşkale Kaymakamlığı ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nırı ortaklaşa hazırladığı maddi durumu iyi olmayan vatandaşların ev sahibi yapma projesinde bugün hak sahiplerine evleri düzenlenen törenle teslim edildi.

TOKİ Erzurum Aşkale Kentsel Dönüşüm Konutları kura çekilişi!

TOKİ Erzurum Aşkale Kentsel Dönüşüm Konutları kura çekilişi çekilmeyerek başvuru önceliğine göre “Konut Seçimi ve Gayrimenkul Satış Sözleşmesi” imzalama işlemleri 23-24 Mayıs 2016 tarihleri arasında yapılacak.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 1.Etap başvuruları başladı!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 1.Etap başvuruları başladı ve 30 Haziran 2016 gününe kadar devam edecek. TOKİ Erzurum Palandöken'de toplamda 19 adet daire satışa çıkarıldı.

TOKİ Erzurum Aşkale sözleşme imzalama işlemleri!

Toplamda 54 adet dairenin satışa çıkarıldığı proje 108 bin 584 liradan başlangıç gösteriyor. TOKİ Erzurum Aşkale sözleşme imzalama işlemleri TC. Ziraat Bankası Aşkale Şubesinde gerçekleştirilecek.

Toki Erzurum kuraları Haberi

Toki Erzurum kuraları

ZİYARETTE, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'a, Erzurum'da yapılacak kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgi vererek. "İlimizde, kentsel dönüşüm, toplu konut ve sosyal konut yapmak üzere TOKİ Başkanımız burada. TOKİ, Aziziye İlçesi'nde ve Eski Mal Meydanı'nda konut ihalesi yapmış, şu anda da inşaatlar başlamak üzere, hafriyat çalışmaları devam ediyor. Birinci etapta 300 konut Aziziye'de, 600 konut da Eski Mal Meydanı'nda olmak üzere takribi olarak 1000 konut yapılıyor. 




İkinci etapta ise 600 konut için ihaleye çıkılıyor. Bundan sonra ise vatandaşlarımızın talepleri görülerek gerekli adımlar atılacak. Palandöken ve Yakutiye ilçelerimizde yeni kentsel dönüşüm alanları da bulunarak buralarda da gerekli görülürse adımlar atılacak. Şimdiden ben değerli başkanımıza, heyetine ve arkadaşlarına bizlere yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 



TOKİ BAŞKANI TURAN...