03 / 05 / 2024

toki esenler 2017

toki esenler 2017

Esenler'de kentsel dönüşüm hız kesmeden devam ediyor. Esenler'e TOKİ işbirliğinde 1.300 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ Esenler başvuru ne zaman 2022?

TOKİ sosyal konutlarına hala yoğun bir ilgi var. En fazla konut İstanbul’da inşa edileceği açıklanmıştı. Peki TOKİ Esenler başvuru ne zaman 2022? İşte o detaylar!

TOKİ Esenler'de 255 konutluk yeni proje inşa edecek!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Esenler'de 255 konut ve 48 dükkanlık yeni proje hayata geçirecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Esenler 3. Etap 2. Bölge ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, TOKİ Esenler 3. Etap 2. Bölge ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Esenler 4. Etap 1. Bölge ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Esenler 4. Etap 1. Bölge projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek...

TOKİ Esenler Atışalanı projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut idaresi Başkanlığı'nın Esenler Atışalanı projesi için ÇED süreci başladı.

TOKİ Esenler Güney Proje Alanı altyapı inşaatı ihalesi bugün!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Esenler altyapı inşaatı ihalesi yarın!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Esenler altyapı inşaatı ihalesi 6 Nisan'da!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi 6 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Esenler 2. Etap 2. Bölge ihalesi bugün!

İstanbul İli Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 2. Bölge 578 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Esenler 2. Etap 1. Bölge ihalesi bugün!

İstanbul İli Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap 1. Bölge 353 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Esenler 2. Etap 1.Bölge için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Esenler 2. Etap 1. Bölge projesi için ÇED süreci başladı.

TOKİ Esenler 2. Etap 1. Bölge için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Esenler Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap 1. Bölge 353 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 31 Aralık'ta gerçekleştirecek.

TOKİ Esenler'de zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi yarın!

İstanbul İli Esenler İlçesinde Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

toki esenler 2017 Haberi

toki esenler 2017

Dönüşüm harekâtının başlatıldığı Esenler’de çalışmalar aralıksız sürüyor. 850 bağımsız birim yıkılarak TOKİ işbirliğinde yeni bir proje uygulanacak. Proje kapsamında 1.300 konut yapılacak


Türkiye'de kentsel dönüşüm seferberliğinin başlatıldığı Esenler'de çalışmalar tam gaz sürüyor. Esenler Belediyesi'nin TOKİ ile birlikte Çiftehavuzlar Mahallesi'nde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmalarında hazırlıklar son safhaya geldi. Esenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü'nce hazırlanan mahalledeki hak sahiplerinin mülkiyet analizleri vatandaşlarca kontrol edildi ve askıdan indi. 85 bin metrekareyi kapsayan alanla ilgili olarak imar planları ve kentsel tasarım projesi hazırlandı. TOKİ tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na sunulacak plan ve projenin onaylanmasının ardından imar uygulamasına başlanacak. Şu anda 854 bağımsız bölümün bulunduğu alanda, yeni projeyle birlikte yaklaşık bin 300 bağımsız bölümün üretilmesi hedefleniyor.


25 bin konut yenilendi

Esenler'de şimdiye kadar devlet eliyle, toplam 106 bin...