18 / 05 / 2024

toki eski seka fabrikası

toki eski seka fabrikası

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Giresun'da bulunan eski SEKA kağıt fabrikası arazisinde 592 konuttan oluşacak bir toplu konut projesi inşa etmek için harekete geçti.

Kocaeli Eski Seka Fabrikası yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Eski Seka Fabrikası 2. ve 3. Kağıt Fabrikası’nda tadilat işleri devam ediyor.

Kocaeli eski Seka Kağıt fabrikaları yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Eski Seka Fabrika alanı içinde yer alan 2.ve 3. Kağıt Fabrikası şeklinde adlandırılan yapılarda dış cephe ve çatı tadilatı yapıyor. Çalışma kapsamında çatı imalatları ve duvar söküm işlemleri sürüyor.

TOKİ Eskişehir'deki 5 gayrimenkulü satacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 18 ilde toplam 81 taşınmazı açık artırma ile satışa çıktığını duyurdu. Eskişehir'den de 5 ayrı konut ve ticaret alanı olan parsel satışa sunulacak.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuruları ne zaman sona eriyor?

Eskişehir Odunpazarı Karapınar Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 3 adet konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuruları ne zaman sona eriyor?

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi sonuçları!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi sonuçları bugün saat 14:00'de açıklanmaya başlandı. Toplamda 250 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya kadar taksitlendirme uygulanıyor.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi bugün!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi bugün saat: 14.00 ’de yapılacak. Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede toplamda 250 adet daire satışa çıkarıldı.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi yarın!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi yarın saat: 14.00’de yapılacak. Toplamda 250 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura çekilişi katılım listesi!

Taksitlerin konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacağı projede 250 adet daire satışa çıkarıldı. İşte TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura çekilişi katılım listesi...

Seka’nın 2. ve 3. fabrikalarında tadilat yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, eski Seka Kağıt Fabrikası alanında bulunan 2. ve 3. fabrika yapılarında tadilata gidiyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi İhale Salonu’nda yapılan ihaleye 13 firma katıldı.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura çekiliş tarihi!

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura çekiliş tarihi 22 Nisan 2016'dır.

Emekli TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Konutları başvuruları yarın bitiyor!

Konut seçeneklerinin 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı TOKİ Eskişehir Tepebaşı projesinde fiyatlar ihale yapıldıktan sonra açıklanacak. Emekli TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Konutları başvuruları yarın bitiyor.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli başvuru!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli başvuru dönemi başladı. Başvuru ücretinin 500 lira olarak belirlendiği TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü projesi 250 adet daire emekliler için satışta..

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Eskişehir Tepebaşı projesinde daireler 2+1 olarak tasarlandı. Peki TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi ne zaman?

toki eski seka fabrikası Haberi

toki eski seka fabrikası

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Giresun'da bulunan eski SEKA kağıt fabrikası arazisinde 592 konuttan oluşacak bir toplu konut projesi inşa etmek için harekete geçti. Söz konusu projenin temel atma töreninde açıklamalarda bulunan Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, temeli atılan konutların bir yaşam silsilesinin başlangıcı niteliğinde olduğunu belirterek, bir kaç yıl içinde proje alanının modern bir hizmet alanına dönüşeceğini söyledi. 


Giresun SEKA kağıt fabrikası alanında toplamda 1500 konut inşa edileceğini belirten Canikli, ayrıca 20 bin kişi kapasiteli modern bir stadyum yapılacağını ve 350 yataklı son derece modern bir şehir hastanesi de inşa edileceğini açıkladı. Yeni etapların fiyatlarının 592 konutun fiyatından yüksek olacağını vurgulayan Canikli, "Giresun'a Körfez ülkelerinden gelen sermayenin katkı sağlamasını temin etmek maksadıyla konutların o ülkelerdeki insanlara yönelik...