30 / 04 / 2024

Kocaeli Eski Seka Fabrikası yenileniyor!

Kocaeli Eski Seka Fabrikası yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Eski Seka Fabrikası 2. ve 3. Kağıt Fabrikası’nda tadilat işleri devam ediyor.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapımına devam edilen Eski Seka Fabrikası 2. ve 3. Kağıt Fabrikası’nda tadilat işleri devam ediyor.


BİNALAR TADİLATTAN GEÇİYOR


Eski Seka fabrikasında dış cephe ve çatı tadilatları yapılıyor. İkinci fabrika alanında 12 bin 300 m2 çatı alanı ve 5 bin 200 m2 cephe alanında, üçüncü fabrika alanında ise 11 bin m2 çatı alanı ve 4 bin 400 m2 cephe alanında tadilat yapılıyor.


ORİJİNALİNE UYGUN YAPILIYOR


Proje kapsamında aslına uygun olarak yapılan tadilat çalışmasında dış cephelerde sıva sökümleri, raspa çalışması, demir kumlama, gerekli alanlarda duvar yıkımı ve yeniden yapımı, sıva ve boyama çalışması, çatıdaki mevcut pisliğin temizlenmesi, su yalıtımı ve kenet çatı çalışması gerçekleştiriliyor.


BOYA ÇALIŞMASI BAŞLAYACAK


Proje kapsamında ikinci fabrika alanında çelik konstrüksiyonların kumlamaları, duvar yıkım ve yapımlarına ve çatı imalatları ve tuğla duvar imalatına devam ediliyor. Üçüncü fabrika alanında ise yapılan dış sıva imalatının sona ermesiyle birlikte cephe boyama çalışması başlatılacak.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön