04 / 05 / 2024

toki esnafa da yer verecek mi

toki esnafa da yer verecek mi

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Beııdevi Palandöken, "Ekonominin barometresi olan esnaf ve sanatkara TOKİ kentsel dönüşüm bölgelerinde mutlaka yer vermelidir" dedi.

TOKİ Torbalı'da 5000 konut için ön talep topluyor!

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Torbalı'da 5000 konut inşa edecek. 2+1 planında inşa edilecek konutlar sabit ücretle, aylık taksitlerle satılacak. Ev sahibi olmak isteyen Torbalılılar bu binalardan almak için müracaat edebilecek.

TOKİ Burdur'da 151 konut inşa edecek!

Vatandaşın uzun vadeli, düşük taksitlerle ev sahibi olmasına imkan sağlayan TOKİ Burdur Bucak’ta 151 konut yapacak. TOKi’nin düzenlediği konut inşaatı ihalesi, 19 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ 2016'da indirim kampanyası yapacak mı?

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) geçtiğimiz yıl beklenen 2015 indirim kampanyasını yapmıştı. Peki TOKİ 2016'da indirim kampanyası yapacak mı?

TOKİ Isparta'da emekliler için konut yapacak mı?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan yaptığı açıklamada 17 ilde emeklilere özel TOKi evleri için çalışmanın başladığını duyurdu.

TOKİ Karaman'da emeklilere 400 konut inşa edecek!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yaptığı yazılı açıklamada, emekli vatandaşların uygun imkanlarla ev sahibi olmaları için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Karaman'da 400 konut inşa edileceğini belirtti.

TOKİ, Afyonkarahisar'da emekliye 300 konut yapacak!

TOKİ, aralarında Afyonkarahisar'm da bulunduğu 17 ilde toplam 4 bin 354 konut inşa edecek. TOKİ Başkanı Ergün Turan: "Hedefimiz, hiç konut sahibi olmayan emeklilerimizin yüzünü güldürmek, 'ikinci bahar'ı müjdelemek" dedi.

TOKİ İstanbul'da emekliler için ev yapacak mı?

TOKİ "Emekliye İkinci Bahar Projesi" kapsamında ilk aşamada 17 ilde inşa edilecek toplam 4 bin 354 konut için 9-30 Aralık 2015 tarihleri arasında emeklilerin ön taleplerini alacak. Peki TOKİ İstanbul'da emekliler için ev yapacak mı?

TOKİ Yalova'da ev yapmayacak!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, TOKİ'nin Yalova'da ev yapmayacağını dile getirdi. Son zamanlarda böyle bir söylentinin halk arasında yayıldığını ifade eden Salman, net konuşarak TOKİ'nin Yalova'da bir arsası bulunmadığını ifade etti.

TOKİ Kastamonu'da 400 yataklı devlet hastanesi inşaatına devam ediyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Kastamonu’da yapımı devam eden ve yaklaşık 102 milyon liraya mal olması beklenen 400 yataklı yeni devlet hastanesinde çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

Vefa Salman: TOKİ Yalova'da konut yapmayacak!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, son aylarda halk arasında yayılan TOKİ’nin Yalova’da toplu konut yapacağı söylentilerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

TOKİ Yalova'da toplu konut yapacak!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, son aylarda halk arasında yayılan TOKİ’nin Yalova’da toplu konut yapacağı söylentilerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

TOKİ Erzurum'da kira öder gibi ev sahibi yapacak!

Erzurum'da, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol ile 500 lira taksitle vatandaşlar ev alabilecek.

TOKİ 2016'da hangi illere konut yapacak?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), "Yeni Yerleşimler Yenilenen Şehirler" projesi kapsamında, 2016 yılında Gaziantep, Manisa, Şanlıurfa, İstanbul Başakşehir, Çankırı, Hatay, Konya ve Adana'da 60 bin konut üretecek.

toki esnafa da yer verecek mi Haberi

toki esnafa da yer verecek mi

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Beııdevi Palandöken, "Ekonominin barometresi olan esnaf ve sanatkara TOKİ kentsel dönüşüm bölgelerinde mutlaka yer vermelidir. Kentler bina doldu. Sadece vliksek binalardan ibaret olan yerleşim yerlerinde esnaf mahalleleri kurarak kent dokusu konulmalı" dedi. Halka sağlanan olanakların esnafa da uygulanmasını isteyen TESK Genel Başkanı Beııdevi Palandöken," Şehirlerin çehrelerini değiştiren, hava sirkülasyonunu engelleyen TOKİ yapılaşmalan, kent dokusunu koruyan esnaf mahalleleri ile dengelenmelidir. Uygun fiyat ve avantajlarla halkımızın ev almasını sağlayan TOKÎ. 81 ilin 800 ilçesinde 2 bin 992 şantiyede 633 bin 336 konut üretti. Bu rakam, 100 bini aşkın nüfuslu 25 şehre denk geliyor" diye konuştu. 


"HALKA HİZMET EDECEK ESNAF UNUTULMASIN" 

Şehirlerin karakteristiğinin en iyi esnaf dokusundan anlaşıldığını kaydeden Palandöken, "TOKİ şehir gibi kurduğu mahallelerde halka...