07 / 05 / 2024

toki evlerinde kampanyalar

toki evlerinde kampanyalar

TOKİ 21 Ocak'ta başlattığı ve Mart sonunda bitecek kış kampanyasını 30 Haziran'a uzattı. Ayrıca gelecek ay sonuna kadar 21 yeni projenin satışına başlayacak.

TOKİ'den 3 şehre 1.500 yeni konut müjdesi! Hem Nisan hem de Mayıs kampanyaları tek tek açıklandı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın merakla beklenen Nisan ve Mayıs ayı kampanyaları tek tek açıklandı. Yeni başlayacak olan projeler kapsamında 3 şehirde toplam 1.503 adet konut inşa edilecek.

TOKİ Nisan 2024 kampanyalarını tek tek duyurdu! Hiç evi olmayana 4 şehirde 1.231 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Nisan 2024 kampanyalarını tek tek duyurdu. TOKİ projeleri kapsamında hiç evi olmayana 4 şehirde 1.231 yeni konut müjdesi geldi...

TOKİ sözleşme nereden yapılır? TOKİ’den ev çıkarsa satılabilir mi? TOKİ evlerinde oturma zorunluluğu var mı?

TOKİ konutları gündemde olan konulardan biridir. Yapılan kuradan isimleri çıkanlar ise hummalı bir araştırma içindeler. İşte TOKİ kurasında isimleri çıkan vatandaşların sorduğu birtakım sorular ve yanıtları!

TOKİ evlerinde oturma zorunluluğu var mı?

TOKİ evleri kaç para 2022? TOKİ evlerinde oturma zorunluluğu var mı? soruları gündemde yer alıyor. İşte araştırılan detaylar!

TOKİ evlerinde banka komisyonu var mı?

TOKİ evlerinde alt gelir grubuna üretilen konutlar için ilanda belirtilen miktarda peşinat alınıyor. Peşinat sözleşme sırasında aracı bankaya yatırılıyor. Peki bankaya komisyon ne kadar veriliyor?

TOKİ'nin en çok ilgi gören kampanyaları!

TOKİ tarafından 67 şehirde başlatılan 50 bin sosyal konut kampanyasına 250 binden fazla başvuru geldi. Vatandaşların adeta akın ettiği TOKİ kampanyasında o ile tam 106 kat başvuru geldi. İşte TOKİ'nin en çok ilgi gören kampanyaları...

Türkiye'de 3.5 milyon kişi TOKİ evlerinde yaşıyor!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Türkiye nüfusunun yaklaşık yüzde 5’inin TOKİ binalarında yaşadığını, hedeflerinin ise Türkiye nüfusunun 7 milyonunu TOKİ’lerde yaşaması olduğunu belirtti.

Gemlik TOKİ evlerinde emeklilere yüzde 10 pay ayrılacak!

Türkiye Emekliler Günü nedeniyle Şube Başkanı Ömer Şimşek ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Türkiye Emekliler Derneği Gemlik Şubesi üyelerine TOKİ evlerinden yüzde 10 pay ayrılacağını müjdeledi.

Ergün Turan: 2023'te 5.5 milyon kişi TOKİ evlerinde oturacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, "2023 yılında TürkiyeÜe yaşayan toplam nüfusun en az 5,5 milyonu TOKİ'nin yaptığı binalarda oturacak" dedi.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil projesinde kura çekişleri 2 Kasım 2013 tarihinde yapılacak. Yüzde 12 peşinat ile 180 aya taksitlendirilebilen Toki Gaziantep Beylerbeyi Evlerinde sadece 2+1 daireler bulunuyor...

Mavikent TOKİ Evleri Gaziantep! 60 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Mavikent TOKİ Evleri Gaziantep Evlerinde 12 bin TL peşinat veriliyor, geriye kalan tutar ise ayda 400 TL taksitle ödenebiliyor. Toki Mavikent projesinin başvuruları için son gün 27 Eylül olarak belirlendi.

TOKİ kampanyaları 2013!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hak sahipleri için başlatılan kampanya resmen ilan edildi. TOKİ kampanyaları 2013 için tıklayın...

Toki Bezirganbahçe Konutları havadan görüntülendi!

Toki Bezirhanbahçe Konutları www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

toki evlerinde kampanyalar Haberi

toki evlerinde kampanyalar

İşte TOKİ'nin kampanyalarında son durum!

Hangi projede? Kaç konut satıldı? Hangilerinin süresi 30 Haziran'a uzatıldı? Yeni satışa çıkarılacak projeler hangi kentlerde? Detaylar için tıklayın!

Gelişmeler Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com'da olacak.