05 / 05 / 2024

toki evlerinin teslimi

toki evlerinin teslimi

TOKİ tarafından üretilen konutlara geliri dar olan; başvuru şartlarını taşıyan kimseler başvurabiliyor. TOKİ teslim süresi projeye göre 14 ay ile 30 ay arasında değişmektedir. Peki, TOKİ konutları nasıl teslim edilir?

TOKİ gecekondu dönüşüm projelerine hız verdi

Bugüne kadar 137 belediye ile protokol imzalayan TOKİ, gecekondu dönüşümüyle 125 bin konut projelendirdi, 35 bin konutun ihalesini yaptı. Uygulama kapsamı genişliyor.

Hatay’da depremzedeler için inşa edilen köy evlerinin teslimi için geri sayım başladı!

Deprem bölgesinde konutların hızla yükselmesi ile beraber teslim tarihleri merak edilenler arasına girdi. Hatay Hassa'da depremzedeler için inşa edilen köy evlerinin hak sahipleri belli oldu. Depremzedeler ise birkaç hafta içerisinde yeni konutlarına kavuşacak.

TOKİ Sosyal konut ilk temeller atıldı mı, nerede atıldı? 3+1 TOKİ evlerinin iç görünümü nasıl?

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temellerinin atılıp atılmadığı, nerede atıldığı merak konusu oldu. İşte TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temel atma törenlerine dair merak edilenler!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: Arazileri peşkeş çekiyoruz TOKİ evlerinin fiyatları çok ucuz olacak

Hükümetin konut piyasasında yaşanan durgunluğu aşmak için başlattığı ucuz ev kampanyasının detayları belli olmaya başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Hazine arazilerini dar gelirli vatandaşlara peşkeş çekiyoruz fiyatlar çok ucuz olacak" dedi.

TOKİ Aksaray Sultanhanı konutlarının teslimi başladı!

TOKİ tarafından Aksaray Sultanhanı'nda inşa edilen 253 konutun teslimi önceki gün başladı. Teslimler 22 Şubat tarihine kadar devam edecek.

TOKİ evlerinin satış fiyatının düşürülmesi talebi mecliste!

TOKİ tarafından yapılan evlerin satış fiyatının ve site aidatlarının düşürülmesi talebi meclis gündemine taşındı. Koncuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Tomarza 2. etap TOKİ'de anahtar teslimi başladı!

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde 2. etap TOKİ konutlarında bulunan 277 adet konut yeni sahiplerini teslim ediliyor. Anahtar teslimi 13 Kasım'a kadar devam edecek.

Nevşehir Avanos TOKİ'de yer teslimi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Nevşehir Avanos'ta inşa edilecek 324 adet konut ve 5 dükkanın yer teslimi yapıldı. İhaleyi kazanan firma ve TOKİ arasında imzalar atıldı.

Aksaray'daki TOKİ evlerinin 72'si kiraya verildi!

Aksaray'da TOKİ tarafından dar gelirli aileler için yaptırılan aylık 100 lira ödemeli 1+1 dairelerden 72'sinin kiraya verildiği tespit edilince, evler boşaltıldı. Evi satın alan ailelerin sözleşmeleri iptal edildi.

TOKİ Erzurum Aşkale 81 konut teslimi 22 Haziran'da yapılacak!

TOKİ Erzurum Aşkale Kentsel Yenileme Toplu Konut Projesi'nde yer alan 81 konutun teslimi 22 Haziran'da başlayacak ve 30 Haziran'a kadar devam edecek.

TOKİ anahtar teslimi fabrika çalışmaları hız kazandı!

2016 Eylem Planı’nda yer alan “anahtar teslimi fabrika binası” kurulması çalışmaları hız kazandı. TOKİ, şimdi de KOBİ’leri ‘kira öder gibi fabrika’sahibi yapacak. İş dünyası uygulamanın yaygınlaşmasını istiyor.

Yozgat Mutafoğlu TOKİ anahtar teslimi!

Yozgat Mutafoğlu TOKİ anahtar teslimi sözleşme tarihi ile eş zamanlı olarak yapılıyor. Konutların 84 metrekare büyüklüğe sahip olduğu projede başvurular 31 Aralık 2015 tarihinde sona erecek.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap konut teslimi başladı!

36 ay içerisinde teslim edilmesi planlanan Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap konut teslimi başladı.

Akçadağ TOKİ evlerinin teslimi yarın!

Malatya'nın Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 308 konutun anahtar tesliminin yarın yapılacağı bildirildi.

toki evlerinin teslimi Haberi

toki evlerinin teslimi

TOKİ konutları nasıl teslim edilir?

TOKİ, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı'na bağlı, özellikle sosyal konut üretimi için kurulmuş olan kamu kuruluşudur. TOKİ tarafından üretilen konutlara geliri dar olan; başvuru şartlarını taşıyan kimseler başvurabiliyor.


TOKİ konutlarının teslim süresi projeye göre 14 ay ile 30 ay arasında değişmektedir. Peki, TOKİ konutları nasıl teslim edilir?


Konut hakkı ve konut belirleme kurası birlikte yapılmaktadır. Ancak başvuruların konut sayısından fazla olmaması halinde kuraya gidilmemekte, konut seçim hakkı, başvuru sırasına göre kullandırılmaktadır. 


TOKİ konut özellikleri..

- Projelendirme öncesinde inşaatın yapılacağı arazide gerekli jeolojik ve jeoteknik etütler yapılmakta, elde edilen verilere göre deprem riski de göz önüne alınarak uygun temel tipi ve taşıyıcı sistem belirlenmektedir


- İnşaatlarda maksimum kalite ve emniyet ön planda tutulmak ta, bu doğrultuda tüm inşaatlarda hazır beton kullanılmaktadır. 


- Konutlarda, ülke...