02 / 05 / 2024

toki fırsatları 2018

toki fırsatları 2018

TOKİ, yurdun birçok farklı bölgesinde konut yapımına son sürat devam ediyor. Her bütçeye özel konutların fiyatı 50 bin TL'den başlıyor. İşte kira öder gibi alınabilecek konutlar...

TOKİ Ekim ayı fırsatları başlıyor!

Binlerce kişiyi ev sahibi yapan TOKİ'de Ekim ayı fırsatları başlıyor. Çekilişsiz ve kurasız kampanya sunan TOKİ, konut ve iş yeri için başvuru tarihlerini açıkladı. İşte tüm merak edilenler...

TOKİ'den Temmuz ayı fırsatları!

TOKİ'nin internet sitesinde Temmuz ayı satış ve kiralama fırsatları açıklandı. Muhammen bedeli yaklaşık 1 milyar 100 milyon 305 bin 828 TL olan arsaların satışı ve kiralanması 9 Temmuz'da "Açık Artırma" yöntemi ile yapılacak.

Fiyatlar artmadan fırsatlar kaçmadan ev alma zamanı!

Gayrimenkul projeleri Pazarlama ve Satış Yönetimi hizmeti sunan ve Türkiye’nin ön de gelen markalı konut projelerinin satış hedeflerine ulaşmasında rol alan SATIŞ ÇÖZÜMLERİ kurucusu Soner Keleş 2018 yılının son günlerinde konut sektöründe sunulan fırsatları değerlendirdi;

2018'in ikinci yarısı konut sektörüne yeni fırsatlar sunacak!

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, hükümet ve kurumlarca yapılan teşvikler ile kentsel dönüşüm projelerinin hem Türk hem yabancı yatırımcılar için yılın ikinci yarısında yeni fırsatlar sunmaya devam edeceğine dikkat çekiyor...

Gayrimenkul danışmanlığı girişim fırsatları sunuyor!

Gayrimenkul sektöründe tecrübeli danışman arayışı girişim fırsatları yaratıyor. 5 Haziran'da yürürlüğe giren Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik sayesinde büyümenin hızlanması bekleniyor. Bu çerçevede 7 şirket 2018 sonuna kadar 196 franchise ofis açmayı planlıyor.

TOKİ'den bayram fırsatları!

TOKİ yatırımcılara Ağustos ayında fırsatlar sunmaya devam ediyor. Düşük peşinat ve uzun vadeli ödeme koşullarıyla ev ya da iş yeri almak isteyenler, uygun fiyatlarla açılışı yapılan açık artırmalara katılarak kazanıyor.

Toya Moda'da kredi fırsatları!

İstanbul’un en çok kazandıran bölgelerinden Basın Ekspres Yolu’nda yer alan TOYA MODA, ev sahibi olmak isteyenleri cazip kredi fırsatları ile buluşturuyor.

TOKİ'nin yeni fırsatları neler?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), dar ve orta gelirlerinin yanı sıra yatırımcıya da yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor.

TOKİ yatırımcılara yeni fırsatlar sunuyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yatırımcıya yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. TOKİ, Erzincan Üzümlü'deki işyerlerini 7 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla açık arttırma yöntemiyle satacak.

Mirage Residence: Bu tarz fırsatlar kaçırılmaz!

Toplam 342 adet dairenin yer aldığı Mirage Rezidans Güneşli'de lansmana özel indirimler uygulanıyor. Proje "Mirage Residence: Bu tarz fırsatlar kaçırılmaz" sloganıyla satışlarına devam ediyor.

Değişen havalara direnen fırsatlar Sur Yapı İlkbahar'da!

Teslimlerin 2017 yılı içerisinde yapılması planlanan Sur Yapı İlkbahar'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Proje "Değişen havalara direnen fırsatlar Sur Yapı İlkbahar'da" sloganıyla tanıtılıyor.

Artvin'deki kentsel dönüşümde Denizbank fırsatları!

"Kentsel ve Köysel Dönüşüm'deki Yeni Fırsatlar Var" Deniz Bank Artvin Şube Müduru Akan Sancar bankanın kentsel ve köysel dönüşüm alanlarında sunduğu sektörde farklılık yaratan hizmetlerini gazetemize anlattı.

Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran!

Yeni etabı satışa sunulan Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

toki fırsatları 2018 Haberi

toki fırsatları 2018

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ekim ayı itibarıyla 5 bin 73 konutu satışa çıkardı. 35 ilde hayata geçirilen konutlar özellikle dar gelirli, engelli ve emekli vatandaşlar için önemli bir fırsat da sunuyor. Posta gazetesinde yer alan habere göre, evlerin taksidi bu gruptaki vatandaşların bütçesine uygun olarak 167 TL'den başlıyor. Konut fiyatları ise 50 bin TL'ye kadar düşüyor.

İKAMET ŞARTI

Konut sahibi olmak için başvuranları bazı şartlar bulunuyor. Buna göre; alt gelir grubu projelerinde sözleşme imzalayanlar evlerini borçları bitene kadar devredemiyorlar. Ayrıca, satın alınan konutta, borç bitene kadar alıcının veya ailesinin ikamet etmesi şartı da aranıyor. Eğer konutta ikamet edilmediği tespit edilirse sözleşme feshedilebiliyor.

GELİR HESABI

1 oda 1 salondan, 4 oda 1 salona kadar farklı konut seçeneklerinin yer aldığı projelere başvurmak isteyenlerin aylık hane halkı gelirinin,...