27 / 04 / 2024

toki gaziantep konutları fiyatları

toki gaziantep konutları fiyatları

Gaziantep’teki projeye dair ipuçları veren TOKİ Başkanı Ergün Turan projede konut taksitlerinin 341 liradan başlayacağını belirterek binlerce dar gelirli aileye müjdeyi verdi.

TOKİ Gaziantep kuraları çekiliyor! TOKİ Nizip ve İslahiye kura sonuçları 2022!

Gaziantep'te TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi"nde inşa edilecek olan konutların kuraları çekildi. İşte TOKİ Nizip ve İslahiye kura sonuçları 2022...

TOKİ Gaziantep Nizip'te 60 bin 800 TL peşinatla!

TOKİ'nin Gaziantep projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Peki TOKİ Nizip projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep Nizip 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Gaziantep'te 2.800 lira taksitle konut satıyor! Gaziantepliler dikkat! Başvurular o tarihte başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziantep Nurdağı'ndaki konutlar için başvuru dönemini 20 Temmuz'da başlatıyor. İşte detaylar...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimleri bugün yapılacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap projesinde yer alan konutlar 4 Ağustos tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Gaziantep İslahiye 100 bin konut kura çekimi bugün!

TOKİ Gaziantep İslahiye 100 bin konut 2020 projesinde yer alan 2+1 ve 3+1 şeklindeki konutların kuraları bugün çekilecek...

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güneykent kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şahinbey Güneykent projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil başvuruları 25 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Beylerbeyi projesinde yer alan konutlar 25 Mart tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Gaziantep Kuzey Şehir kura sonucu 2+1 ve 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzey Şehir projesinde yer alan konutların kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Kuzeyşehir projesindeki konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Gaziantep Islahiye alt gelir başvuru tarihleri!

TOKİ Gaziantep Islahiye alt gelir başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 2. Etap son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 2. Etap'ta yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

toki gaziantep konutları fiyatları Haberi

toki gaziantep konutları fiyatları

Toplu Konut İdaresi’nden Gazianteplilere müjde. Gaziantep’te ki projeye dair ipuçları veren  TOKİ Başkanı Ergün Turan projede konut taksitlerinin 341 liradan başlayacağını belirterek binlerce dar gelirli aileye müjdeyi verdi.


YAPILACAK ÇOK İŞ VAR


Turan, Türkiye’deki müteahhitlik sektörünün yapacak çok işi olduğunu ancak son 10 yılda yurt dışı müteahhitlik anlamında çok ciddi bir adım olmadığını anlattı. Turan, “Yurt içi çok hareketli olduğu için firmalar iç pazara yöneldi. Ama bizim dış pazarlarda da yer almamız gerekli. Ülkemize değer kazandırmamız içinaçılım şart. TOKİ olarak buna katkı sağlayacak bir yapıya ihtiyacımız var” dedi. 


HEDEF ORTA VE ALT GELİR GRUBU


Orta ve alt gelir grubu konutlarla ilgilendiklerini söyleyen TOKİ Başkanı Turan, “Üst segmentteki konutlarla ilgilenmiyoruz. Onları özel sektör üretebilir” dedi. Bu doğrultuda İstanbul’da ve Anadolu’nun birçok bölgesinde, konutlar inşa...