29 / 04 / 2024

toki Gebze kocaeli lise ihalesi

toki Gebze kocaeli lise ihalesi

TOKİ Kocaeli, Gebze, Osman Yılmaz Mahallesi'nde 24 derslikli Anadolu Lisesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Kocaeli’de yüzde 25 peşinat ve 72 ay vadeyle konut satışı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli'de yüzde 25 peşinat 72 ay vade ile konut satacak. Söz konusu satış açık artırma usulü ile gerçekleştirilecek. İşte TOKİ'nin Kocaeli'de satışa çıkardığı konutların yer aldığı bölgeler...

TOKİ'den Kocaeli Körfez'e 520 yeni konut müjdesi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Körfez projesinde 520 adet konut yer alacak. Söz konusu projenin ihalesi 27 Eylül tarihinde yapılacak.

Kocaeli Gebze'de 19 bin 530 metrekarelik arsa satılıyor! 

Kocaeli Gebze Belediyesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, Pelitli Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Gebze'de yer alan parselin muhammen bedeli ne kadar? 

TOKİ'den Kocaeli’ne 534 konut ve 40 dükkan!

Yeni projelerine kaldığı yerden devam eden son derece hızlı bir çalışmanın içinde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Projesi’nin ihalesini 28 Ekim tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Kocaeli'ye 496 yeni konut müjdesi!

Dar gelirlileri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli'de 496 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Kocaeli Körfez'e 496 konutluk yeni proje!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli projesinin ihalesini 18 Ekim tarihinde yapacak.

TOKİ Kocaeli Gebze 2022 projesi 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Gebze projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli Gebze 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 651 ucuz konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Kocaeli projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar...

TOKİ'nin Kocaeli'nde yapacağı ucuz konutların yeri belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca 81 şehirde asgari ücretlilerin ev sahibi olması için başlatılan konut hamlesinde Kocaeli'nde yapılacak konutların yerleri belli oldu! İşte bakanlığın çalışma yaptığı o yerler...

TOKİ'den Kocaeli'ye 651 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ yeni projeleri kapsamında Kocaeli Dilovası'nda da yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ'den Kocaeli'nin o ilçesine 1.000'in üzerinde konut geliyor! Dev proje için düğmeye basıldı!

Dar gelirli aileler için yeni konutlar üretmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kocaeli projesi için düğmeye bastı. Peki TOKİ Kocaeli projesi hangi ilçede inşa edilecek? İşte detaylar....

TOKİ'den Kocaeli'ye 114 konut ve 4 dükkanlık yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli'de 115 konut ve 4 dükkanlık yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKi'den Kocaeli'ye 651 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası projesi için ihale tarihi belli oldu. Projede 651 konut ve 12 dükkan yer alacak.

toki Gebze kocaeli lise ihalesi Haberi

toki Gebze kocaeli lise ihalesi

TOKİ Kocaeli, Gebze, Osman Yılmaz Mahallesi'nde 4364 Ada 3 Parsel üzerinde, 24 derslikli Anadolu Lisesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.


İhale İlanı;

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Osman Yılmaz Mahallesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır. 

İhale Kayıt Numarası: 2016/137470  

1-İdarenin

a) Adresi : İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası: 2124954040 - 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi:

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı: 4364 Ada 3 Parsel Üzerinde Konvansiyonel Kalıp...