07 / 05 / 2024

toki geleneklere uygun şehirler kuracak

toki geleneklere uygun şehirler kuracak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, kentsel dönüşüm projeleri ile kentlerin geleneklerine ve dokusuna uygun modern şehirler kurmak istediklerini söyledi.

Ev alacaklar müjde! TOKİ 16 ilde her bütçeye uygun ev satılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan (TOKİ) 16 kentte uygun fiyata konut satışı yapacağının müjdesini verdi. 2024 yılında başlaması planlanan ihaledeki iller tek tek açıklandı. İşte o kentler...

TOKİ’den uygun fiyatlı konut, işyeri ve arsa müjdesi: 81 ilde geçerli olacak! TOKİ başvuru şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından konut, işyeri ve arsa satışı yeniden devreye girecek. TOKİ’den uygun fiyatlı konut, işyeri ve arsa müjdesi geldi! 81 il için geçerli başvuru şartları neler?

TOKİ’den uygun fiyatlı daireler! Ev almak isteyenlere talih kuşu kondu! Zamanınız az hemen başvurun!

TOKİ’den ev sahibi olmak isteyenlere eşi benzeri bulunmayan bir fırsat. İşte yapılması gerekenler!

TOKİ’den ucuz konut fırsatı! Bu illerdeki uygun fiyatlı taksitleri kaçırmayın!

TOKİ, gerçekleştirdiği uygun fiyatlı konut projeleri ile ev almak isteyenleri, ev sahibi yapmaya devam ediyor. İşte TOKİ’nin ucuz konut projeleri!

Ev alacaklar dikkat! TOKİ uygun fiyatlı konut listesini yayımladı! 117 bin TL'ye 2+1 ve 3+1 sıfır daireler!

Artan konut fiyatlarından sonra ev almakta zorluk çeken vatandaşlar için Toplu Konut İdaresi (TOKİ) yeni bir kolaylık sağlayarak devlet destekli konut satışı başlattı. Ayrıca TOKİ bazı illerde uygun fiyatlı dairelerinin fiyat listesini yayımladı. İşte ayrıntılar... 

TOKİ uygun fiyatlı daire başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ, dar ve orta gelirli vatandaşlar için kurasız, uygun fiyattan 9 ilde toplam 400 konutu satışa çıkardığını duyurdu. Peki, TOKİ uygun fiyatlı daire başvurusu nasıl yapılır? İşte tüm merak edilenler...

TOKİ uygun fiyatlı yüzlerce daireyi satışa çıkardı!

TOKİ uygun fiyatlarla daire sahibi olmak isteyen vatandaşlar için yeni konutlarını satışa çıkardı. Açık satış yöntemiyle satılan evleri almak isteyenler TOKİ'ye başvurabiliyor.

TOKİ'den her keseye uygun konut fırsatı!

TOKİ belirli tarihler arasında uygun fiyatlı daireleri satışa sunuyor. Herkesin kesesine uygun alt ve orta gelir grubuna yönelik konutlar açık satış yöntemi ile satılıyor. İşte il il satışa sunulan daireler...

TOKİ uygun fiyatlarla binlerce konutu satışa çıkardı!  

TOKİ bir yandan 100 bin sosyal konut hak sahiplerini belirlemek amacıyla kura çekilişlerine devam ediyor bir yandan da Türkiye'nin birçok ilinde inşa edilen binlerce konutu uygun fiyata satışa çıkardı. TOKİ uygun fiyata konut satışına devam ediyor. 

TOKİ Kapadokya'nın doğal yapısına uygun dükkanlar inşa etti!

Türkiye'nin, doğal, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle bilinen önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde baraka tarzı iş yerlerinin yer aldığı bölgelere TOKİ tarafından doğal yapıya uygun iş yerleri inşa ediliyor.

TOKİ’ye borcu olana Ziraat'ten uygun faiz imkanı!

TOKİ projelerinden konut ve işyeri satın alarak ödemelerini Ziraat Bankası’ndan yapan müşterileri için TOKİ'nin başlattığı “Yüzde 20 indirimli kapama kampanyası”na yönelik uygun faiz ve vade imkânları sunduklarını belirtti.

TOKİ Karaman'da her bütçeye uygun konut inşa ediyor!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, TOKİ'nin Karaman'da her türlü bütçeye uygun konut projelerine devam ettiğini belirterek TOKİ projelerindeki son durumu anlattı.

TOKİ şehirlerin tarihine uygun binalar inşa edecek!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "TOKİ artık, şehirlerimizin tarihine uygun binalar inşa edecek. Talimat verdim. Bizzat görmediğim hiçbir TOKİ projesi hayata geçirilmeyecek. Şehrin mimarisine aykırı tek bir inşaat yapılmayacak" dedi.

toki geleneklere uygun şehirler kuracak Haberi

toki geleneklere uygun şehirler kuracak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, kentsel dönüşüm projeleri ile kentlerin geleneklerine ve dokusuna uygun modern şehirler kurmak istediklerini söyledi. 


Turan, eski Tabakhane bölgesinde devam eden kentsel dönüşüm projesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. 


Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve projeyi sürdüren inşaat firmalarının yetkililerinden bilgi alan Turan. AA muhabirine, projenin yaklaşık 430 bin metrekarelik alanda iki etap halinde gerçekleştirildiğini belirti. Proje maliyetinin yaklaşık 450 milyon lira olduğunu anlatan Turan, bunun kentsel dönüşümün en iyi örneklerinden biri olduğunu kaydetti. 


Turan, TOKİ'nin kentlere özel tasarımlarla kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirdiğini, kentlerin geleneklerine uygun projelere ağırlık verdiklerini ifade ederek, "Prensip olarak sadece barınma amaçlı projeler yapmıyoruz. Çünkü insanımızın bizden beklentileri değişti. Her şehrin ayrı bir dokusu var. Biz de o dokuya uygun projeler hayata...