27 / 04 / 2024

TOKİ Gerger Evleri fiyatları

TOKİ Gerger Evleri fiyatları

TOKİ Gerger Konutları başvurusu 25 Temmuz'da başlayacak. Toplam 54 adet dairenin satışta olduğu projede daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Gerger Evleri son başvuru!

TOKİ Gerger Evleri projesinde yer alan 55 adet konut; kurasız olarak açık satışa sunuluyor. Başvuruların başladığı TOKİ Gerger Evleri'nde son başvurular ne zaman?

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

Elazığ'da depremzedeler yeni evlerinin anahtarlarını aldı! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Elazığ'da seferberlik ilan eden TOKİ, depremde evleri yıkılan ve isimleri kurayla belirlenen vatandaşlara yeni evlerinin anahtarlarını teslim etmeye başladı...

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var?

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler için başvurular 16 Aralık tarihi itibariyle başlayacak.

TOKİ Camikebir Evleri satışa hazırlanıyor!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Camikebir Mahallesinde toplamda 138 adet daire bulunuyor. TOKİ Camikebir Evleri satışa hazırlanıyor.

TOKİ Kargı Evleri kurası ne zaman?

1 milyon TL yatırım değeriyle inşa edilen proje 243 adet konut satışta. Peki TOKİ Kargı Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Emekevler Evleri kura çekilişi nerede?

Ödemelere göre 20 seneye kadar vade imkanı sağlanan projede 623 adet daire mevcut. Peki TOKİ Emekevler Evleri kura çekilişi nerede?

Gerger TOKİ Evleri başvuru işlemleri!

Ödemelere göre 180 aya kadar vade imkanı sağlanan projede 54 adet bulunuyor. İşte Gerger TOKİ Evleri başvuru işlemleri...

TOKİ Kula Evleri başvuruları!

TOKİ tarafından hayata geçirilen 208 konutluk Manisa Kula Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 2 adet konut kurasız olarak satılıyor. İşte, TOKİ Kula Evleri başvuruları..

TOKİ Gerger Konutları başvurusu!

TOKİ Gerger Konutları başvurusu 25 Temmuz'da başlayacak. Toplam 54 adet dairenin satışta olduğu projede daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Gerger başvuru tarihleri!

TOKİ Gerger başvuru tarihleri başladı ve devam ediyor. Projede toplam 54 adet daire yer alıyor.

TOKİ Adıyaman Gerger Evleri satış fiyatları!

TOKİ Adıyaman Gerger Evleri satış fiyatları 65 bin 362 TL'den başlıyor. Projede 180 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Gerger Evleri fiyatları Haberi

TOKİ Gerger Evleri fiyatları

Fiyatların 65 bin 362 TL ile 140 bin 34 TL arasında değiştiği projede toplamda 54 adet daire satışta.


Ödeme seçeneklerine göre yüzde 15 peşin ödemede 120 ay vade ya da yüzde 12 peşinde kalanı 180 ay vade imkanı sağlanıyor.


Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Gerger projesinde taksit ödemeleri 320 liradan başlangıç gösteriyor.


TOKİ Gerger Konutları başvurusu 25 Temmuz ila 30 Aralık 2016 tarihleri arasında kabul edilecek. Projede peşinatlar 7 bin 843 liradan başlangıç gösteriyor.

Satış duyurusu için