03 / 05 / 2024

toki gölcük deprem konutları

toki gölcük deprem konutları

TOKİ tarafından Kocaeli Sivritepe Rezerv Yapı Alanı'nda inşa edilecek 541 konut, 14 işyeri ve 1 cami için ihaleye çıkılacak. İhale 20 Nisan Perşembe günü saat 14.00'te gerçekleşecek.

Gölcük depreminde hasar gören 6 katlı bina yıkılıyor!

Gölcük'te deprem sonrası yıkımlar devam ederken, tehlike arz eden binalarda tahliye edilerek yıkılıyor

Gölcük depreminin sembolü olan binalar yıkılıyor!

1999 yılında Gölcük'te meydana gelen deprem sonrasında basında haberlere konu olan meşhur 2 bina için yıkım kararı alındı. 

Necmi Kocaman: Gölcük’te dönüşüm planları için acele edilmeli!

Elazığ’daki deprem sonrasında kentsel dönüşüm konusu yeniden gündem oldu. Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Gölcük Arama Kurtarma Derneği GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman ise kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili konuştu.

İsmail Aynacı: Gölcük depreme hazır değil!

Kocaeli Gölcük İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı açıklama yaptı. Açıklamada Gölcük’ün deprem bölgesi olduğunu ve olası bir depremden etkileneceğini bu sebeple Gölcük’te hızlı bir şekilde kentsel dönüşümün yapılması gerektiğini vurguladı.

Gölcük alt gelir TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe alt gelir grubu projesi kapsamındaki konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Gölcük alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe alt gelir grubu projesinde yer alan 63 adet konut yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Gölcük Sivritepe orta gelir başvuruları 19 Ağustos'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe 2019 projesindeki konutlar 19 Ağustos 2019 tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Kocaeli Gölcük alt gelir başvuruları 19 Ağustos'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe alt gelir grubu projesi 19 Ağustos tarihinde satışa çıkıyor.

Gölcük'te deprem enkaz alanında artık at yarışları yapılıyor!

Binlerce binanın yıkıldığı Marmara Depremi'nin merkez üssü olan Gölcük'te, enkazın döküldüğü alanda oluşturulan at yarışı pistiyle ata sporu binicilikle ilgili etkinliklere ev sahipliği yapıyor...

Gölcük TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?

Gölcük TOKİ kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 398 adet konut bulunuyor.

TOKİ Gölcük Sivritepe kura çekilişi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde hayata geçirdiği 398 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Kocaeli Gölcük kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gölcük Sivritepe projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak. Projede 2+1 konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Gölcük Sivritepe kura sonuçları 17.04.2019!

TOKİ Gölcük Sivritepe kura sonuçları 17.04.2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 284 adet konut bulunuyor.

toki gölcük deprem konutları Haberi

toki gölcük deprem konutları

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Gölcük'te 17 Ağustos depreminde en büyük yıkımın yaşandığı ve yaklaşık 2 metrelik çökme nedeniyle afet bölgesi ilan edilen Denizevler Mahallesi'nin boşaltılması için konut ihalesi yapıyor. Gölcük Kalıcı Konutlarına giden Selimiye yolu üzerinde bulunan Sivritepe Rezerv Yapı Alanı'nda 541 konut, 14 işyeri ve 1 cami yapımını içeren ihale 20 Nisan Perşembe günü saat 14.00'te Ankara'da yapılacak. Yeni konutlar tamamlandıktan sonra Denizevler Mahallesi bu bölgeye taşınıp, depremde hasar gören binaların yıkımı devam edecek.



Büyük...