03 / 05 / 2024

toki gürpınar başvuru

toki gürpınar başvuru

Van’ın Gürpınar Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Van Gürpınar TOKİ Konutları için başvurular başladı. 

Gürpınar Belediyesi'nden TOKİ müjdesi! 112 adet yeni konut inşa edilecek!

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçedeki konut ihtiyacını karşılayacak ve ilçe ekonomisine katkı sağlayacak projeyi duyurdu. İlçeye TOKİ aracılığıyla 112 adet yeni konut ve iş yeri inşa edilecek.

Beylikdüzü Gürpınar Dönüşüm Projesi'nin temeli 2022'de atılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt 2022'de temel atılacağını dile getirdi. 

Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm başladı!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. Çalışmalar dahilinde Gürpınar Mahallesi Siteler Bölgesi’nde bulunan Doğa Apartmanı'nın yıkımı gerçekleşti.

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlandı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

KİPTAŞ Gürpınar projesinde hak sahipleri resmi sözleşmeleri imzalıyor!

KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi'ndeki dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Proje alanında riskli yapıların yıkımı sürüyor. Aynı zamanda hak sahipleri resmi sözleşmeleri imzalamaya başladı.

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm toplantıları tamamlandı!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, mahalle sakinleriyle gerçekleştirdiği toplantıları tamamladı. 

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşümü için görüşmeler yapılıyor!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, mahalle sakinleriyle bir araya geliyor. 

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi başlıyor!

2009 yılından beri kentsel dönüşüm bekleyen Gürpınar sakinlerinin beklediği haber geldi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt Gürpınar dönüşüm projesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Gürpınar 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde imzalar atılıyor!

Gürpınar Siteler Bölgesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm projesinde iyi niyet protokolünün imzaları Kasım ayında atılmıştı. Bugünden itibaren ise Gürpınar 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi çözüm ofisinde ev sahipleri imzalarını atmaya başladı...

Van Gürpınar'da bazı evler hasar gördü!

Van'ın Özalp ilçesinde meydana gelen 5,4 büyüklüğündeki deprem, Gürpınar ilçesine bağlı Elaçmaz Mahallesi'ndeki bazı evlerin hasar görmesine sebep oldu...

Hüsnü Gürpınar: Sakarya’da Deprem Master Planı olursa destek veririz!

Milliyetçi Hareket Partisi Adapazarı ilçe Başkanı Halil Hakan Oturak, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şube Başkanı Hüsnü Gürpınar’ı ziyaret ederek, kentsel dönüşüm konusu ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Mehmet Murat Çalık: Gürpınar Mahallesi'nin kentsel dönüşüm sorununu çözerim!

Beylikdüzü'nün Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, "7 sene hiçbir personele maaş vermesem, çöp toplamasam Gürpınar Mahallesi'nin kentsel dönüşüm sorununu çözerim" dedi...

TOKİ Bursa Gürsu 2020 başvuru şartları ve fiyatları!

TOKİ Bursa Gürsu 2020 başvuru şartları ve fiyatları haberimizde yer alıyor. TOKİ Bursa Gürsu 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ Bursa Gürsu 2020 ödeme planı nasıl? İşte projelerle merak edilen detaylar...

toki gürpınar başvuru Haberi

toki gürpınar başvuru


Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre;  Gürpınar Belediyesi, hem memur kesimini ilçede tutarak ekonomik ve canlılık getirmek hem de ilçenin yıllardır beklediği konut ihtiyacını tamamlamak adına TOKİ ile çalışmalara başladı. 

Önümüzdeki günlerde yapımına başlanacak olan TOKİ Van Gürpınar projesinde  3+1 ve 2+1 dairler yer alacak. Projede avantajlı ve kolay ödeme planları bulunacak. 

Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı proje hakkında şu açıklamaları yaptı;  "Gürpınar’ın Van’a yakın olmasını fırsata çevirmek istiyoruz. Bu açıdan sadece ilçemizde çalışan memurlar için değil, Van’da çalışan herkes için Gürpınar Konakları iyi bir seçenek. ‘Van’da çalış ama Gürpınar’da otur’ diyoruz. Çünkü huzur kenti ilçemizin lüks dairelerinde kalıp, Van’daki işinize 15 dakika içerisinde gidebilirsiniz. Bu fırsatın iyi değerlendirilmesini istiyoruz. Gürpınar Konakları sadece Gürpınar’ın değil Van ilinin...