27 / 04 / 2024

Gürpınar Belediyesi'nden TOKİ müjdesi! 112 adet yeni konut inşa edilecek!

Gürpınar Belediyesi'nden TOKİ müjdesi! 112 adet yeni konut inşa edilecek!

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçedeki konut ihtiyacını karşılayacak ve ilçe ekonomisine katkı sağlayacak projeyi duyurdu. İlçeye TOKİ aracılığıyla 112 adet yeni konut ve iş yeri inşa edilecek.



Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış,  Ankara  temasları sonucunda ilçedeki konut ihtiyacını karşılayacak ve ilçe ekonomisine büyük katkı sağlayacak iki müjde ile Van’a döndü.

Toplu Konut İdaresi Başkanı Ömer Bulut’u ziyaret eden Başkan Tanış, temaslar sonucunda Gürpınar’a 112  TOKİ  konut ve işyerinin yapılacağı müjdesini verdi. İlçede yükselen konut ihtiyacını karşılamak için TOKİ tarafından ilçeye kazandırılacak projeye dair görüşme gerçekleştiren Başkan Tanış, TOKİ tarafından ilçeye 112 konutun ve iş merkezinin yapılacağının müjdesini verdi.

112 KONUT VE İŞ YERİ İÇİN YAPIM İHALESİ OCAK AYINDA

Belediyenin resmi sitesinde yer alan habere göre, Projesi tamamlanan konutların yakın zamanda TOKİ tarafından ihale edileceğini ifade eden Başkan Tanış, “Ocak ayının başlarında 112 konut ve iş yeri için yapım ihalesi olacak" dedi.

Başkan Tanış, gerek belediye tarafından yapımı devam eden 126 konut ve iş yerlerinin gerekse de TOKİ tarafından inşa edilecek yeni projenin ilçeyi kalkınması ve büyümesi için son derece önemli çalışmalar olduğunu söyledi.

Gürpınar Belediyesi nden TOKİ müjdesi! 112 adet yeni konut inşa edilecek!

UYGUN KOŞULLARDA KONUT SAHİBİ OLMA FIRSATI SAĞLANACAK

Gelecek vizyonumuzun bir parçası olarak değerlendirdiğimiz konut projeleri sayesinde ev sahibi olmak isteyen hanelere uygun koşullarda konut sahibi olma fırsatı sunacaklarını söyleyen Başkan Tanış, "Bu anlamda başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki ve TOKİ Başkanımız Sayın Ömer Bulut’a tüm ilçem adına teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemize konut kazandırmaya ve değer katmaya durmadan devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

VANDA SATILIK KONUT

Van Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı, 3 adet işyeri ve 10 adet konutu satışa çıkardığını ilan etti.

Mülkiyeti Van Büyükşehir Belediyesi'ne ait 10 adet konut ve 3 adet işyeri ihale yoluyla satışa sunuldu.

13.12.2023 tarihinde saat 10:00’da Van Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonunda gerçekleştirilecek ihaleyle satılacak konutlar Eski Cami Mahallesinde yer alırken, işyerleri Eski Cami, Yeni Cami ve İstasyon Mahallelerinde yer alıyor.

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinin açılışı geri sayım başladı: Depremlerde 32 santim esneyebilecek!

Kahramanmaraş'ta 4 taksitle 400 metrekarelik arsa satılıyor!

İnşaat sektörü fiyat farkı ve süre uzatımı düzenlemesi bekliyor!


Geri Dön