02 / 10 / 2024

toki güzelyurt son başvuru tarihi ne zaman

toki güzelyurt son başvuru tarihi ne zaman

TOKİ Aksaray Güzelyurt son başvuru günü bugün olarak belirlendi. Projede 44 adet konut yer alıyor.

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

Sigortalı çalışanlar dikkat! Hemen bu adımları izleyip sorgulayın! Sigorta ve prim günlerinde son dakika! 

Sigortalı çalışanlar dikkat! Hemen bu adımları izleyip sorgulayın! Sigorta ve prim günlerinde son dakika! 

TOKİ Gümüşhane projesinde son dakika! 111 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Gümüşhane projesi için son dakika müjdesi geldi. 111 yeni konutu sakın kaçırmayın...

Dolar 2 gün son tam olarak bu kadar olacak! Elinde doları olanlar için rakam verildi! Herkes hazır olsun!

Merkez Bankası faiz kararından sonra düşüşe geçen dolar kuru yılı düşüşle kapatmaya hazırlanıyor. Doların yönü herkes tarafından merak edilirken, 2 gün son tam olarak ne kadar olacağı ortaya çıktı. Elinde doları olanlar için rakam verildi! Herkes hazır olsun!

TOKİ başvuru son gün ne zaman 2022? TOKİ başvuruları uzatıldı mı?

TOKİ sosyal konut projelerine dair detaylar hala gündemde yer alıyor. Ev almayı düşünen vatandaşlar, TOKİ başvurularının ne zaman sona ereceğini araştırıyor. İşte TOKİ başvuru son gün ne zaman 2022? Sorusunun detayları!

Aksaray Güzelyurt TOKİ’de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin Aksaray Güzelyurt projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Aksaray Güzelyurt projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Aksaray Güzelyurt 2022 sosyal konut projesi...

Altın fiyatları çıldırdı! Gram altın, çeyrek altın ne kadar? Güncel son dakika altın fiyatları 25 Mayıs 2022...

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Altın almak isteyenler ve yatırımcılar gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın kaç TL? soruların cevaplarını araştırıyor. İşte 25 Mayıs 2022 güncel son dakika altın fiyatları...

3600 ek göstergede son dönem! Gözler o toplantıda!

Polisler, hemşireler ve din görevlilerine verilecek 3600 ek göstergede son döneme girildi. 10 Mayıs'ta yapılacak olan toplantıdan sonra düzenleme Meclis'e iletilecek. Ek göstergenin artmasıyla maaş, ikramiyeler ve emekli aylıklarında yükselme olacak.

Emeklilikte yaşa takılanlar ve 3600 ek göstergede son dakika! Bakan Bilgin resmen açıkladı!

Emeklilikte yaşa takılanlar ve 3600 ek göstergede son durum milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Emeklilikte yaşa takılanlar ve 3600 ek göstergede son durum ne? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, açıkladı...

TOKİ'den Aksaray Güzelyurt'a 165 yeni konut müjdesi!

Aksaray İli, Güzelyurt İlçesi, Güzelyurt Mahallesi, 165 Adet Konut , 4 Dükkanlı Ticaret ve 100 Kişilik Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 25 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Gülseren Mahallesi 2. Etap son başvuru tarihi!

TOKİ Gülseren Mahallesi 2. Etap son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede ki toplam konut sayısı 268...

TOKİ Aksaray Güzelyurt 47 konut ihalesi bugün!

TOKİ'nin Aksaray İli Güzelyurt İlçesi 47 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Eylül'de...

TOKİ Aksaray Güzelyurt 47 konut ihalesi 12 Eylül'de!

Aksaray ili Güzelyurt ilçesi 47 adet konut, 1 Adet 3 dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

toki güzelyurt son başvuru tarihi ne zaman Haberi

toki güzelyurt son başvuru tarihi ne zaman


Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Aksaray Güzelyurt Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 44 adet konut satışa sunulmuştu. Projedeki konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.


Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutlar için başvurular 16 Ocak 2016 tarihinde başlamıştı.


2 oda 1 salon konutlardan meydana gelen  TOKİ  Aksaray Güzelyurt'taki konutların brüt alanı 74,72 metrekare, net alanı ise 58,88 metrekare olarak belirlendi. Projeden yüzde 12, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.


Aksaray Güzelyurt TOKİ'de yer alan konutların en düşük satış bedeli 82 bin 344 TL, en yüksek satış bedeli ise 105 bin 76...