07 / 05 / 2024

toki hadim oteli nerede

toki hadim oteli nerede

Hadim ve bölgesine büyük katkı sağlayacak olan 150 yataklı otelin projesi tamamlandı. Hadim Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde toplam 169 adet konut için ihale tarihi ise 02 Temmuz 2015'te olacağı bildirildi.

TOKİ Konya Hadim 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 2+1'ler 608 bin TL'ye!

TOKİ Konya Hadim 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Hadim'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Hadim'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Hadim sosyal konut projesi...

TOKİ Konya Hadim 2021 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Hadim projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Konya Hadim'de 147 konut inşa ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Konya'nın Hadim ilçesinde inşa edilen 147 dairelik konutun yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

TOKİ Konya Hadim 147 konut ihalesi yarın!

Konya İli Hadim İlçesi 147 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Konya Hadim TOKİ sözleşmeleri için bugün son gün!

TOKİ'nin Konya Hadim projesi toplamda 42 adet daireden meydana geliyor. Konya Hadim TOKİ sözleşmeleri için bugün son gün...

Konya Hadim TOKİ son teslim günü bugün!

Konya Hadim TOKİ son tesilim günü bugün olarak belirlendi. Projede yer alan 171 adet konutun kura 19 Eylül Pazartesi günü, Hadim Belediyesi Salonu’nda noter huzurunda gerçekleşmişti.

Konya Hadim TOKİ sözleşme tarihleri!

TOKİ'nin Konya Hadim projesi toplamda 42 adet daireden meydana geliyor. Projede kura başvuruları, 07 -11 Kasım 2016 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş Hadim Şubesi tarafından kabul edildi. İşte Konya Hadim TOKİ sözleşme tarihleri...

Hadim'de TOKİ konutları sahiplerini buldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı ile Hadim Belediyesi iş birliğiyle Hadim ilçesinde yaptırılan 42 konut, yapılan kura çekilişi ile hak sahiplerine teslim edildi.

TOKİ Konya Hadim kura sonuçları!

42 adet konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Konya Hadim projesinde kuralar bugün çekildi. TOKİ Konya Hadim kura sonuçları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Konya Hadim kura çekilişi bugün!

42 adet konutun kuralı olarak satıldığı TOKİ Konya Hadim kura çekilişi bugün gerçekleşecek. İşte, TOKİ Konya Hadim kura çekilişi detayları...

TOKİ Konya Hadim teslimleri bugün başlıyor!

Konya Hadim Projesi kapsamında inşa ettirilmekte olan ve Konya Hadim Belediyesi aracılığı ile konut alıcısı temin edilen 171 adet konutun teslim işlemleri bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Konya Hadim kura çekilişi yarın!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Konya Hadim projesinin stoklarında yer alan 40 adet konut için kura çekimi yarın yapılacak.

TOKİ Konya Hadim kura sonuçları 2016 açıklandı mı?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Hadim Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 42 adet konutu satışa sundu. Peki TOKİ Konya Hadim kura sonuçları 2016 açıklandı mı?

toki hadim oteli nerede Haberi

toki hadim oteli nerede

Hadim ve bölgesine büyük katkı sağlayacak olan 150 yataklı otelin projesi tamamlandı. 

Bölgenin ihtiyaç ve taleplerini fazlasıyla karşılayacak olan 170 yataklı, kapalı yüzme havuzu, saunası, konferans ve toplantı salonu, fitness salonu, VIP odaları ile yaklaşık 20 Milyon TL'ye malolması düşünülen otelin projesi tamamlandı. Adliye lojmanlarının yanında, Aşağı Hadim ve Toros Dağlarına nazır tepede inşaasma başlanan otel 1000 metrekare alana kurulacak. Başkan Ahmet Hadimioğlu yaptığı açıklamada otelin kültürel, sosyal ve ekonomik yönden bölgeye değer katacağını ifade ederek hayırlı olmasını temenni ettiğini söyledi. O te yandan Hadim Göksu Havzasındaki 22 mahalleyi kapsayan Göksu Vadisi projesi tamamlanarak 03 Temmuz 2015 tarihinde ihaleye çıkılıyor. Projeye göre Bağbaşı Barajından kapalı sulama sistemi ile arazilere aktarılacak... 

Hadim Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliğinde 31 adet...