03 / 05 / 2024

TOKİ Konya Hadim kura sonuçları!

TOKİ Konya Hadim kura sonuçları!

42 adet konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Konya Hadim projesinde kuralar bugün çekildi. TOKİ Konya Hadim kura sonuçları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.



TOKİ'nin Konya Hadim projesi toplamda 42 adet daireden meydana geliyor. Projede kura başvuruları, 07 -– 11 Kasım 2016 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş Hadim Şubesi tarafından kabul edildi. 


TOKİ Konya Hadim projesindeki dairelerin fiyatakar 87 bin 134 TL ile 143 bin 768 TL aralığında değişiklik gösteriyor. Projeden daire sahibi olunabilmesi için satış tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranıyor. 


Kurada konut sayısı kadar asil alıcı belirlenecek olup, aynı anda asil alıcıların konutları da kura ile belirlenecek. Konut sayısının yüzde 50’si kadar yedek alıcı belirlenecek.


Kurada asil ve yedek olamayanların başvuru bedelleri 21 Kasım 2016 tarihinden itibaren T.C. Ziraat Bankası Hadim Şubesinin belirleyeceği program doğrultusunda iade edilecek.


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön