06 / 05 / 2024

toki halkalı 27.gün kaç başvuru

toki halkalı 27.gün kaç başvuru

TOKİ İstanbul Halkalı projesi kapsamında satışa sunulan 161 adet daire için 27. günde toplam başvuru sayısı 7 bin 44'e ulaştı...

Seçim öncesi piyasalar sakin! Piyasalar 27 Nisan Perşembe gününe kilitlendi!

Seçim öncesi piyasalarda sakin bir hava gözleniyor. Dolar ve euro haftaya sakin bir başlangıç yaparken, borsa yükseliş ile başladı. Piyasalarda gözler 27 Nisan Perşembe günü açıklanacak Merkez Bankası’nın faiz kararında.

Euro/TL'nin geleceği pik seviye belli oldu! Euro 27 gün sonra tam bu kadar olacak! 

Euro/dolar paritesi dün 1,1076 ile 13 ayın ardından en yüksek seviyesini gördü. Euro değer kazanmaya başlarken yatırımcıları gözü euro kuruna çevrildi. Euro/TL'nin geleceği pik seviye belli oldu! Euro 27 gün sonra tam bu kadar olacak! 

THY depremzedelere özel kabin memuru ilanını duyurdu! Son gün 27 Nisan! Hemen başvurun!

Türk Hava Yolları (THY), 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afetzedelere özel kabin memuru alım ilanını duyurdu. Son gün 27 Nisan! Hemen başvurun!

Dolar 27 gün sonra böyle olacak! Dolar yatırımcıları gardınızı alın! Net rakam paylaşıldı!

Dolar/TL, dün güne değer kazancıyla başlamasının ardından 19,2560 seviyelerine kadar yükseldi ve günü 19,2246'dan tamamladı. Dolar yükselirken vatandaşlar doların ne olacağını merak ediyor. Dolar yatırımcıları gardınızı alın! Net rakam paylaşıldı!

Sevgililer gününe özel yüzde 50 indirim! Pırlanta kalp şans kolyesini kaçırmayın! Blue Diamond 27 Ocak fiyat listesi

Sevgililer gününe sayılı günler kala milyonlarca kişi sevgililer günü indirimlerini takip ediyor. BluE Diamond'ta yüzde 50 indirim başladı. Pırlanta kalp şans kolyesini kaçırmayın! Blue Diamond 27 Ocak fiyat listesi.

BİM'den bomba 27 Ocak kataloğu! Robot süpürgenin fiyatını görenler gözlerine inanamadı! Cuma gününü bekleyemeyeceksiniz

BİM'den bomba 27 Ocak kataloğu! Robot süpürgenin fiyatını görenler gözlerine inanamadı! Cuma gününü sabırsızlıkla bekleyeceksiniz

Doların 27 gün içinde ne kadar olacağı resmen açıklandı! Elinde doları olan hemen baksın! 

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Euro dün 20 lirayı geçerek rekora imza atarken dolar değer kaybetti. Yatırımcılar dolar ne olur? sorusunu araştırırken, analistler doların 27 gün içinde ne kadar olacağını resmen açıkladı. Elinde dolar olan hemen baksın. 

Gram altın 27 gün sonra tam bu kadar olacak! 1 gram bile altını olanlar koşun çabuk! Gözünüzü dört açın!

Bugün gram altın 1088 liradan işlem görüyor. Altın fiyatları büyük yükseliş kaydederken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gram altının 27 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı. 1 gram bile altını olanlar koşun çabuk! Altın fiyatları tam bu kadar olacak, gözünüzü dört açın!

Braun Anneler Günü'ne özel yüzde 27 indirim yaptı! İşte 5 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Braun Anneler Günü'ne özel olarak yüzde 27 indirim yaptı! Braun, Epilasyon aletleri ve şarjlı diş fırçalarına yüzde 27 indirim yaptı! Peki, Braun'da hangi ürünlere indirim yapıldı? İşte 5 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Homend İron Power ütü alana Türk kahvesi makinesi hediye! Anneler günü fırsatı kaçmaz! İşte 27 Nisan 2022 fiyat listesi

Homend, Anneler Günü için yeni bir kampanya başlattı. Bu kapsamda, Homend İron Power ütü alana Türk kahvesi makinesi hediye ediliyor. Peki Homend İron Power ütü fiyatları kaç lira? İşte 27 Nisan 2022 fiyat listesi...

Carrefoursa'da günün fırsat ürünlerinde yüzde 50 indirim! İşte 27 Nisan 2022 fiyat listesi!

Carrefoursa günün fırsatları seçili ürünlerde yüzde 50 indirim yaptı. Peki Carrefoursa'da hangi ürünler yüzde 50 indirime girdi? İşte Carrefoursa 27 Nisan 2022 fiyat listesi...

TOKİ'nin indirimli satışlarında son gün belli oldu! TOKİ'den önemli duyuru

TOKİ'nin Türkiye'nin farklı illerinde satışa çıkardığı gayrimenküller için başlattığı indirimli satış kampanyasında sona gelindi. TOKİ, indirim kampanyasından faydalanmak istyenler için duyuru yaptı. TOKi indirim kampanyasında son gün ne zaman belli oldu.

Halkalı-Gebze banliyö hattının açılışına 28 gün kaldı!

İstanbulluların uzun zamandır beklediği Halkalı-Gebze arası yeni banliyö hattının açılışına 28 gün kaldı. Sona yaklaşılan projede yeni istasyonlar belli oldu.

toki halkalı 27.gün kaç başvuru Haberi

toki halkalı 27.gün kaç başvuru

TOKİ İstanbul Halkalı'da kura çekilişi 6 Haziran'da yapılıyor. Projede, toplam 161 adet konut 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.


TOKİ Halkalı Konutları'nda taksit ödemeleri 875 TL'den başlıyor. Projede  3+1 konutlar 233 bin 465 TL'den ve 4+1 konutlar 321 bin 485 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


TOKİ Halkalı Evleri'ne 27. gününde 7 bin 44 başvuru geldi. Başvurular 31 Mayıs 2013 tarihine kadar devam edecek. Projede başvuru dönemi 31 Mayıs'ta sona eriyor.


TOKİ Halkalı'ya 26. gününde kaç başvuru yapıldı, görüntülemek için tıklayınız!


TOKİ Halkalı fiyat listesi için