02 / 05 / 2024

toki hastane ihale

toki hastane ihale

TOKİ Artvin İli Borçka İlçesi 50 Yataklı Hastane İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi 12 Mart 2014 tarihinde (bugün) gerçekleşiyor..

TOKİ Nevşehir Derinkuyu projesinin ikinci etap ihale tarihi belli oldu!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde yapımı tamamlanan birinci Etap Toki’nin ardından, 2. Etap için ihale tarihi de belli oldu. 

TOKİ Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni projesi ihale edildi!

TOKİ tarafından Zonguldak Devrek-Çaydeğirmeni’ne 427 konut yapılacak. Proje için ihale gerçekleştirildi..

TOKİ satış devir ve ihale yönetmeliğinde değişiklik!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı satış, devir, intikal, kiraya verme, trampa, sınırlı ayni hak tesisi ve arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihale yönetmeliğinde değişiklik yapıldı. İşte bugün yayımlanan yönetmelik...

TOKİ Taşköprü Gizlice 310 konut için ihale 19 Haziran'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kastamonu İli, Taşköprü İlçesi, Gizlice Mahallesi, Kurban Tepe Mevkii'nde inşa edilecek olan 310 konut için ihale 19 Haziran'da.

TOKİ'nin dev şehir parkı Kayapark için ihale tarihi belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilecek dev şehir parkı Kayapark için ihale tarihi belli oldu.

TOKİ’den Konya Akören’e 157 konut için ihale yapıldı!

TOKİ tarafından Konya’nın Akören İlçesi, Ağalar Mahallesi’nde inşa edilecek 157 konut için ihale yapıldı.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı'nda ihale yapıldı!

TOKİ tarafından Kırşehir Merkez Kayabaşı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen 1.126 konut için ihale gerçekleşti.

TOKİ yılsonuna kadar Ankara'da 4 bin 645 konut ihale edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara'nın Sincan, Mamak ve Kuzey Kent Girişi bölgelerinde yılsonuna kadar toplamda 4 bin 645 konut ihale edecek.

TOKİ Camikebir Konutları'nda yeniden ihale yapılacak!

Camikebir mahallesindeki TOKİ konutlarındaki ön alım hakkı kura çekilişinin ardından, diğer konutların satışı TOKİ tarafından ihale usulü ile yapılacak.

TOKİ, Çorlu'daki Askeri Hastane arazisini mi istiyor?

Tekirdağ’ın Çorlu'daki Askeri Hastane, geçtiğimiz 13 Nisan’da Edirne Koruma Kurulu tarafından 1. Derece tarihi eser olarak tescil edildi. Ancak Milli Savunma Bakanlığı şimdi Edirne Koruma Kurulu’ndan tescilin kaldırılmasını istiyor.

Bu yıl 12 bin yatak kapasiteli 58 hastane ihale edilecek!

Bakan Müezzinoğlu: "Bu yıl içinde 12 bin yatak kapasiteli 58 hastanenin ihalesini yapacağız. Önümüzdeki 3 yıl içinde, Cumhuriyet tarihinde görülmemiş düzeyde 55 bin yatak kapasiteli gıcır gıcır modern hastaneleri milletimizin hizmetine sunacağız" dedi.

TOKİ Ankara Keçiören GATA Etlik Kışlası hastane ihalesi 2. oturum bugün!

TOKİ Ankara Keçiören Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Komutanlığı'nın Etlik Kışlası içerisinde çok katlı askeri hastane inşaatı ikmal işi ihalesi 2. oturum bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Seyrantepe 600 yataklı hastane ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul ili Seyrantepe ilçesi 600 tataklı Devlet Hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal inşaatı işi ihalesi açık ihale usulü ile bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

toki hastane ihale Haberi

toki hastane ihale

TOKİ Artvin İli Borçka İlçesi 50 Yataklı Hastane İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi açık ihale usulü ile 12 Mart tarihinde (bugün) saat 14.30'da T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Baskanlığı Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA adresinde gerçekleşiyor.


İhalenin detayları için