04 / 05 / 2024

TOKİ Hatay başvuruları

TOKİ Hatay başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Altınözü Karsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Hatay'da 584 konutu satışa sundu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Hatay'ın İskenderun ilçesinde yer alan 584 konutu satılacak.

TOKİ İstanbul başvuruları... Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler, Silivri başvurusu kabul edilenler açıklandı!

TOKİ İstanbul başvuruları... Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler, Silivri başvurusu kabul edilenler açıklandı!

TOKİ arsa başvuruları kabul edilenler belli oldu! TOKİ arsa 2023 kura tarihleri ne zaman? Başvuranlar hemen bakın!

TOKİ arsa kuraları için heyecanlı bekleyiş tam gaz devam ediyor. TOKİ arsa başvuruları kabul edilenler belli oldu! TOKİ arsa 2023 kura tarihleri ne zaman? Başvuranlar hemen bakın!

TOKİ 1 milyon arsa projesi başvuruları başladı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TOKİ aracılığıyla 1 milyon arsa satışının gerçekleştirileceğini açıkladı. Peki TOKİ arsa başvuruları başladı mı? TOKİ arsa başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

TOKİ arsa başvuruları ne zaman, nasıl, nereden yapılacak ve arsa fiyatları kaç lira? TOKİ arsa başvuru şartları 2022

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında 250 bin konut ve onunla birlikte 100 bin arsa satışa çıkacak. Arsa için başvuruda bulunmak isteyenler 2022 TOKİ arsa başvuruları ne zaman yapılacak, TOKİ arsa başvuruları nereden yapılacak ve arsa fiyatları ne kadar? sorularına yanıt bulmaya çalışıyor.

TOKİ 2022 başvuru detayları açıklandı! TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuru şartları neler? TOKİ başvuruları başladı mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı. Peki, TOKİ 2022 başvuru detayları neler oldu? TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuru şartları neler? TOKİ 2022 başvuruları başladı mı? İşte detaylar...

TOKİ İstanbul başvuruları ne zaman? TOKİ İstanbul 2022 başvuru şartları nelerdir?

TOKİ, İstanbul başvuruları ev alma hayali olan vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte TOKİ İstanbul başvurularına dair detaylar!

TOKİ 2022 başvuruları başladı! Bu illerde son dakika 2+1 ve 3+1 ucuz konut fırsatı! E-devletten hemen başvurabilirsiniz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının 4 farklı projesinde başvuru dönemi başladı. İşte TOKİ 2022 başvurularının başladığı o projeler...

TOKİ 2022 başvuruları başladı mı? TOKİ İstanbul, İzmir, Adana başvuruları ne zaman?

TOKİ 2022 başvuruları vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Ev alma hayali kuranlar heyecanla TOKİ 2022 başvurularının başlamasını bekliyor. İşte TOKİ 2022 başvuruları!

TOKİ Hatay Payas Çağlalık 1. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Payas Çağlalık 1. Etap projesinde yer alan 2 adet konut için başvurular bugün başladı.

Hatay Payas Çağlalık 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Payas Çağlalık 1. Etap projesinde yer alan 2 adet konut için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Hatay İskenderun Düğünyurdu başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay İskenderun Düğünyurdu projesinde yer alan 30 adet konut için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Nalbantlı TOKİ 2020 başvuruları!

Nalbantlı TOKİ 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 daireler bulunuyor.

TOKİ Hatay Altınözü Karsu 203 konut başvuruları başladı!

TOKİ, Hatay Altınözü Karsu Mahallesi'nde alt gelir grubuna özel 45 adet konut, orta gelir grubuna özel 158 adet konut olmak üzere toplam 203 adet konutu satışa çıkardı. Fiyatlar 126 bin 449 TL'den başlıyor...

TOKİ Hatay başvuruları Haberi

TOKİ Hatay başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Altınözü Karsu projesinde toplam 174 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ Hatay Altınözü Karsu orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 

Başvuru döneminin yarın itibariyle başlayacağı TOKİ Hatay Altınözü 2019 projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık 2019 olarak belirlendi.

Başvuruların Halk Bankası aracılığıyla kabul edildiği TOKİ Altınözü projesi açık satış yöntemiyle satışa sunuldu.

En düşük konut bedelinin 178 bin 339 TL, en yüksek konut bedelinin 233 bin 364 TL olarak belirlendiği projeden yüzde 10 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Ödenecek aylık taksit bedellerinin 792,62 TL ile 1.750 TL arasında değiştiği TOKİ Hatay Karsu orta gelir grubu projesi için 120 ay ve 180 ay vade sağlanıyor.

TOKİ Karsu 2019 projesi için ödenecek en...