03 / 05 / 2024

TOKİ Huğlu

TOKİ Huğlu

Konya’nın Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu Mahallesi’nde TOKİ Başkanlığı tarafından toplu konut projesi kapsamında 96 konut inşa edilecek.

TOKİ Konya Beyşehir 71 konut ihalesi yarın!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 71 yeni konut müjdesi!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Beyşehir 71 konut ihalesi 3 Mart'ta!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 3 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Beyşehir 71 konut ihalesi 10 Şubat'ta!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 10 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.   

TOKİ Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap kura sonuçları kazananlar listesi 2020!

TOKİ Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap kura sonuçları kazananlar listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap kura sonuçları kazananlar listesi 2020 ve Beyşehir Huğlu kura sonucu....

TOKİ Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu 2019 nerede?TOKİ Dulkadiroğlu 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Dulkadiroğlu 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu emekli projesi kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla...

Konya Beyşehir TOKİ'de anahtarlar teslim edildi!

Konya’nın ünlü yerleşim merkezi olan Beyşehir’e bağlı Huğlu Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan TOKİ konutları, dualar eşliğinde hak sahiplerine teslim edildi.

TOKİ Beyoğlu dönüşüm projesinde son durum!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi Sütlüce ve Örnektepe Mahallesi 1. Etap Kentsel Yenileme Projesi TOKİ tarafından yürütülüyor. İşte, TOKİ Beyoğlu dönüşüm projesinde son durum.. 

Konya Huğlu ve Üzümlü'ye OSB müjdesi!

Konya 2. Savunma Sanayi Zirvesi ve Tedarikçi günlerinde ilk gün tamamlandı. Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Huğlu ve Üzümlü'ye organize sanayi bölgesi için çalışmalara başlanıldığını söyledi.

TOKİ Beyoğlu'nda 2. ihaleye hazırlanıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul Beyoğlu'nda 397 adet yeni konut ve 20 dükkan inşa edecek. TOKİ Beyoğlu projesi için 2. kez ihale tarihi belirlendi.

TOKİ Beyoğlu'nda 397 adet yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Beyoğlu'nda 397 adet yeni konut, 20 dükkan ve 1 adet dini tesis ve otopark inşa edecek.

TOKİ Beyoğlu Sütlüce projesi için başvuru yaptı!

TOKİ, Beyoğlu Sütlüce projesi için resmi başvuru yaptı. 397 konutluk TOKİ Sütlüce projesinin ihalesi 12 Ocak 2017 tarihinde gerçekleştirilecek...

TOKİ Huğlu Haberi

TOKİ Huğlu

Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu Mahallesi'nde TOKİ Başkanlığı tarafından toplu konut projesi kapsamında 96 konut inşa edilecek.


Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, girişimlerinin olumlu sonuç verdiğini ve taleplerini dikkate alan TOKİ Başkanlığı'nın ilçeye bağlı dış mahallelerden Huğlu'da toplu konut hamlesini gerçekleştireceğini söyledi. Beyşehir'de, Belediye Başkanlığı döneminde yine bir ilkin yaşanacağını belirten Özaltun, sadece ilçe merkezinde değil, ilçeye bağlı beldeden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerinde toplu konutların yapılması için de düğmeye bastıklarını söyledi. TOKİ Başkanlığı tarafından hazırlanan toplu konut projesi kapsamında Beyşehir'in av tüfeği üretiminde dünyaca söz sahibi olanyerleşim merkezlerinden Huğlu Mahallesi'nde 96 konutun inşa edileceğini vurgulayan Özaltun, "Huğlu Mahallemizdeki TOKİ konutlarının yapımı için hazırlanan proje tamamlandı, inşaat çalışmalarının başlaması için ihale süreci bekleniyor. Bu ay içerisinde ihaleye çıkılmasını bekliyoruz. İhale sürecinin...