02 / 05 / 2024

TOKİ için istenilen belgeler

TOKİ için istenilen belgeler

TOKİ konutlarına başvuruda bulunmak istediğinizi düşünelim. TOKİ konutları için istenilen belgeler nelerdir, merak ediyorsanız yanıtı haberimizde bulabilirsiniz...

Beşiktaş'ta 63 metrekarelik bir dükkan için 1,5 milyon dolar istendi! Sosyal medya yıkıldı!

Konut fiyatları gündemden bir kez olsun düşmezken güne bir yenisi daha eklendi. Beşiktaş'ta 63 metrekarelik bir dükkan için istenilen ücret resmen dudak uçuklatacak cinsten. İşte sosyal medyayı yıkan o haber...

TOKİ çıkmayan parasını ne zaman alacak 2022? TOKİ için yatırılan 500 TL geri alınır mı?

TOKİ’nin kuralarında ismi çıkmayan vatandaşlar, başvuru paralarını nasıl geri alabileceklerini araştırıyor. İşte “TOKİ için yatırılan 500 TL geri alınır mı?” sorusunun araştırılan yanıtı!

TOKİ'nin o il için başvuruları yarın sona eriyor! O parayı ödemeden 240 ay vadeyle konut fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kuzey Ankara Kent Girişi başvuruları yarın sona eriyor. Ankara TOKİ için 240 ay vade sağlanıyor. 

TOKİ için konut kredisi nasıl çekilir? 

Türkiye genelinde dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ'nin uygun fiyatta konut satışları devam ediyor. Peki, TOKİ için konut kredisi çekilebilir mi? Hangi bankalar TOKİ için konut kredisi veriyor? İşte detaylar...

Elazığ depreminde yıkılan Dilek Apartmanı sorumluları için istenilen cezalar belli oldu!

24 Ocak'ta Elazığ'da meydana gelen depremde 14 kişiye mezar olan Dilek Apartmanı'nın sorumluları için 2 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

TOKİ kentsel dönüşüm başvurusu için istenilen belgeler!

Konut sıkıntısını ortadan kaldırmayı hedefleyen TOKİ, kentsel dönüşüm projelerinde faaliyet göstermek üzere yetkilendirildi. Peki bunun için ne yapmak gerekiyor? İşte TOKİ kentsel dönüşüm başvurusu için istenilen belgeler...

TOKİ için 510 milyon TL harcandı!

Başbakan Binali Yıldırım, Karaman yatırımlarını ve projelerini anlattı. Yüksek hızlı trenin sesinin duyulduğunu söyleyen Yıldırım, ''TOKİ için 510 milyon harcadık'' şeklinde konuştu.

TOKİ Samsun Havza 3. Etap için çalışmalar başladı!

Samsun Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nı (TOKİ) ziyaret etti. İkiz, Turan ile Havza'da yapılması planlanan 3. etap TOKİ için görüştü.

TOKİ Amasya Suluova 4. Etap için geri sayım başladı!

Amasya’nın Suluova İlçesinde 4. Etap TOKİ için geri sayım başladı. Suluova İlçe Belediye Başkanı Fatih Üçok, Yeni Mahalle, Hürriyet Mahallesi ve Saraydüzü Mahallesinin kesiştiği bölgede 4. Etap Toki’nin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

Zonguldaklı emekliler TOKİ için yer tahsisi bekliyor!

Tüm İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu, Zonguldak’ta emeklilerin TOKİ için yer tahsisi beklediğini hatırlattı.

TOKİ Kırşehir Mucur Konutları için ön başvurular başladı!

Genel bilgi için kaymakamlık adres gösterildi. GEÇEN hafta Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan toplantının ardından Mucur’a geimesi planlanan TOKİ için on başvurular başladı.

Ergün Turan: Daha iyi hizmet verecek TOKİ için çabalıyoruz!

TOKİ Başkanı Turan, ekibi ile bayramlaşmada önemli mesajlar verdi. Turan; "Yeni bir disiplinle milletimize daha iyi hizmet verecek bir TOKİ için çaba sarf ediyoruz" dedi.

İskan ruhsatı için istenilen belgeler!

İskan belgesi; belediyelerin İmar müdürlüklerinin yapı kullanma izni birimleri tarafından binanın ruhsatına uygun olarak tamamlandığını gösterene belge olarak ifade ediliyor. Peki,iskan ruhsatı için istenilen belgeler neler?

TOKİ için istenilen belgeler Haberi

TOKİ için istenilen belgeler

TOKİ konutları için istenilen belgeler nelerdir?

TOKİ konutları için kura çekilişine katılmak isteyen Türk Vatandaşlarının başvuru sırasında bazı belgeleri temin etmeleri gerekiyor. Söz konusu TOKİ konutları için istenilen belgeler, TOKİ'nin resmi web sitesinde belirtiliyor.


Buna göre TOKİ konutları için istenilen belgeler nelerdir, sorusunun yanıtı aşağıda yer alıyor.


TOKİ için gereken belgeler..

*Hane halkı gelirinin en fazla net 2.600TL olduğunu kanıtlayan gelir belgeleri,

*Başvuru sahibi evli ise kendisi, eşi, velayeti altındaki çocuklarından çalışan varsa kendisinin eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının ayrı ayrı gelirini kanıtlayan belgeler (tabi olarak çalıştıkları sosyal güvenlik kurumlarından çalıştığına dair alınan belgeler ile maaş bordroları, maaş belgeleri, vb.)

*Başvuru sahibi, eşi veya velayeti altındaki çocuklardan herhangi biri çalışmıyorsa Sosyal Güvenlik Kurumundan çalışmadığına dair belgeleri,

*Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimleri, kredi kullanım durumuna...