10 / 05 / 2024

TOKİ ihale 9 şubat 2015

TOKİ ihale 9 şubat 2015

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir Ürgüp'te 50 yataklı devlet hastanesi yaptıracak. Altyapı ve çevre düzenleme ikmal inşaatı işi 9 Şubat 2015 tarihinde saat 14:30'da gerçekleşecek.

Ataşehir'deki 87 ATM 10 yıllığına kiraya verilecek!

İstanbul İli Ataşehir Belediye Başkanlığı, Ataşehir'deki 87 ATM alanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 9 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Bilecik projesi için yeni tarih resmen açıklandı! 287 konutluk yeni projede son dakika!

TOKİ Bilecik projesi için yeni tarih açıklandı... O ilçedeki 287 konutluk yeni projede son dakika...İşte Bilecik TOKİ ihale detayları...

TOKİ'nin deprem bölgesindeki 133 bin 759 konutu depremden etkilenmedi! Tünel kalıp detayı binalardaki hasarı engelledi!

TOKİ’nin, 9 saat arayla önce 7,7 ardından 7,6 büyüklüğündeki depremlerin meydana geldiği Kahramanmaraş, Hatay ve Adıyaman’ın da aralarında yer aldığı 10 şehirde 133 bin 759 konut inşa ettiği belirlendi. Bu evlerin hiçbiri hasar görmedi. İşte ayrıntılar...

O ilde üç taksitle kargir bina ve arsa satılacak! İhalesi 9 Şubat'ta!

Van Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Van İpekyolu'nda yer alan kargir bina ve arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 9 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İl Özel İdare Çanakkale'de arsa satacak!

Çanakkale İl Özel İdare, Çanakkale Cevatpaşa Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 9 Şubat 2023 tarihinde saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

Belediye o ilde iki arsa satacak! İmarlı arsa arayan yatırımcılar dikkat!

İzmit Belediye Başkanlığı, İzmit Körfez'de yer alan iki adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 9 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye O ilimizde arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023!

Bir belediye daha çok sayıda arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023’te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Atatürk Havalimanı'ndaki çalışmalara ilişkin açıklama! 

TOKİ, Atatürk Havalimanı'na ilişkin bazı internet sitelerinde yer verilen haberlerle ilgili yazılı açıklamada bulundu. TOKİ, ihale kararının bildirilmesinden önce herhangi bir çalışmaya başlanmadığını belirtti.

TOKİ'den dev müjde! 9 ile 3.320 yeni konut geliyor! 6 Haziran'da düğmeye basılacak! 

Yeni konut projelerine tam gaz devam eden TOKİ, 9 ildeki 3 bin 320 yeni konut için 6 Haziran'da düğmeye basıyor. İşte ihale ilanları yayınlanan TOKİ'nin yeni projeleri...

TOKİ Ankara Altındağ Cinderesi projesinin temeli atılıyor!

Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ihale süreci tamamlandı. Proje hakkında konuşan Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, ''Kentsel dönüşümle ilgili TOKİ ihale sürecini tamamladı. İnşallah yakında projenin temeli atılacak ve hemşehrilerimiz konutlarına kavuşacak'' dedi.

9 şehir hastanesi için ihale düzenlenecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şehir hastaneleriyle ilgili sistematik bir karalama kampanyasının yapıldığını belirterek, üç aylık süreçte kalan 9 hastane için ihale düzenleneceğini söyledi.

Emlak Konut'tan 2019'da 9 dev ihale!

2019'da 1,2 milyar TL net kar hedefleyen Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılında 9 dev ihale yapacak...

Düzce Belediyesi'nden 4 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Düzce Belediye Başkanlığı, 4 mahalledeki 5 arsasını ihale usulü ile satıyor. Arsalar için ihale 9 Ocak'ta yapılacak..

TOKİ ihale 9 şubat 2015 Haberi

TOKİ ihale 9 şubat 2015

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir Ürgüp'te 50 yataklı devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal inşaatı işi ihalesi 9 Şubat 2015 tarihinde saat 14:30'da yapılacak. İhalenin detayları henüz...