05 / 05 / 2024

TOKİ ihalesini kazandı

TOKİ ihalesini kazandı

TURYAP, Başbakanlık Toplu konut İdaresi (TOKİ)'nin birçok ilde bulunan taşınmazlarının açık artırma yöntemiyle satışını yapmaya devam ediyor.

TOKİ Arnavutköy Baklalı 4. etap ihalesini kim kazandı? İşte 977 milyonluk ihaleyi kazanan o firma!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul’a komşu olacak Arnavutköy Baklalı’da etaplar halinde hayata geçirilecek olan toplu konut projelerinde bir ihalenin sonucu daha belli oldu. Peki TOKİ Arnavutköy Baklalı 4. etap ihalesini kim kazandı? 

Yerli Karsan’dan İtalya çıkarması

İtalya’da atağa kalkan Karsan, bu kapsamda İtalya’nın Bolonya şehrinin toplu taşıma ihalesini kazandı. İhale kapsamında 24 adet kesin ve 7 adet de opsiyonel olmak üzere 18 metrelik elektrikli otobüs ihalesini e-ATA modeli kazandı.

Kiler GYO Eyüpsultan Belediyesi'nin Kemerburgaz'daki arsasını aldı! 

Kiler GYO, Eyüpsultan Belediye Başkanlığı tarafından yapılan Eyüpsultan ilçesi Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 ada 2 parselin arsa satışı ihalesini kazandı. Satış sözleşmesi imzalandı ve satın alma işlemleri gerçekleştirildi. 

Emlak Konut GYO arsaları Fuzul Yapı radarında!

Yeni projesi Air Başakşehir'i geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Fuzul Yapı yeni projeler için düğmeye bastı. Firma son olarak Emlak Konut GYO’nun Dikilitaş ihalesini kazandı.

Tekfen İnşaat Kazakistan’da 185 milyon dolarlık ihale kazandı!

Tekfen İnşaat’ın Kazakistan’da faaliyet gösteren iştiraki GATE İnşaat,  Tengiz Sahası’nda yapımı süren “Gelecek Gelişim Projesi” (Future Growth Project) kapsamında bulunan 185 milyon dolarlık boru hattı projesinin ihalesini kazandı.

Katar Haliç'e de ortak oldu! 

Türkiye ile Katar arasında, Katar’ın İstanbul Haliç Altın Boynuz Projesi’ne yatırım yapmasına ilişkin bir anlaşma imzalandı. Fettah Tamince'nin ihalesini kazandığı projede yat limanı ve otel yatırımları yapılacak. 

Cengiz İnşaat Karavanke Tüneli ihalesini kazandı!

Cengiz İnşaat, Avusturya ile Slovenya'yı birbirine bağlayan Karavanke Tüneli'nin yeniden inşası ihalesini kazandı...

Durmazlar Holding, Bükreş'te tramvay ihalesini kazandı!

Romanya'nın başkenti Bükreş'te yapılan 180 milyon avro değerindeki tramvay ihalesini 99,61 puanla 15 Mart 2019'da teklif veren Durmazlar Holding kazandı...

Atatürk Orman Çiftliği arazisi ihalesi Ankara Büyükşehir Belediyesi şirketinin!

Ankara Büyükşehir Metropol İmar A.Ş., Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın talimatıyla girdiği Atatürk Orman Çiftliği arazisi ihalesini kazandı...

Bilkent Şehir Hastanesi işçileri iş bıraktı!

150’ye yakın işçi 9 aydır bünyesinde çalıştıkları CCN Holding’in ihalesini kazandığı Bilkent Şehir Hastanesi'nde maaşlarını alamadıklarından dolayı iş bırakma eylemi başlattı.

Dost İnşaat TAI mühendislik binası yapım işleri ihalesini kazandı!

Dost İnşaat, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.(TUSAŞ) mühendislik binası yapım işleri ihalesini kazandı.

Dost İnşaat, TAİ mühendislik binası ihalesini kazandı!

TUSAŞ'ın yaklaşık 65 bin metrekare kapalı alana sahip Mühendislik Binası’nın ihalesini Dost İnşaat kazandı...

Çalık Holding, Basra’da liman projesi kazandı!

Çalık Holding’e ait iki şirket, Basra’da önemli bir ihale aldı. Şirketler Gap İnşaat ve Çalık Enerji, Basra Limanı’nın yenilenmesi ve rehabilitasyonu ihalesini kazandı...

TOKİ ihalesini kazandı Haberi

TOKİ ihalesini kazandı

TOKİ’nin açık artırma ile gayrimenkul satış ihalesini 2014’te kazanan TURYAP, bu yıl yenilenen ihale ile 2017 yılına kadar müzayede organizasyonlarını sürdürecek. TOKİ’ye ait konut, arsa ve iş yerlerini açık artırma ile satışa sunacak.


İstanbul ve Ankara’da bulunan müzayede salonlarında satışlar yapılırken internet üzerinden teklif vermek isteyen alıcılar açık artırmayı www.turyap.com.tr adresinden canlı olarak takip edebiliyor. Müzayede öncesi, katılımcılar TURYAP’ın web sayfası üzerinden satışa sunulan taşınmazlarla ilgili detaylı bilgilere ulaşabiliyor. Müzayede katılımında herhangi bir şart aranmazken, internetten teklif verebilmek için önceden kayıt yaptırmak yeterli. Satış şartnamesindeki koşulları yerine getirenler ve belirtilen teminat tutarını ödeyenler kontenjan sınırı bulunmayan müzayedelere katılabilecekler.


TOKİ müzayedelerinde alıcılara kolay ödeme seçenekleri ve uygun vadelerle taksit imkanı sunuluyor. Müzayede kapsamında açık artırma yöntemiyle satışı gerçekleştirilen taşınmazlarda %10 peşin; 240...