05 / 05 / 2024

Toki ile Üsküdar kentsel dönüşümü

Toki ile Üsküdar kentsel dönüşümü

Üsküdar Belediyesi, Boğaz bölgesindeki 14 mahalleyi kapsayan yaklaşık 45 dönüm alanda kentsel dönüşüm başlatacak. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen açıkladı.

Üsküdar Belediyesi'nden Şile'de satılık arsa! İstanbul'da imarlı arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Şile Domali'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 21 Aralık tarihinde yapılacak.

Üsküdar Belediyesi, Şile'deki konut imarlı arsayı satıyor! Arsa arayanlar şimdi bakın!

İstanbul Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Şile ilçesi, Domalı Mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Şile'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Üsküdar ve Şile'de 35 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, Şile ve Üsküdar'da yer alan 4 adet gayrimenkulü 34 milyon 993 bin 557 TL bedelle satışa çıkardı.

Nevbahar Üsküdar'ın lansmanı yapıldı!

Kalyon Grup imzası ile Üsküdar'da hayata geçirilen Nevbahar Üsküdar projesinin lansmanı yapıldı.

Şile Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şile Belediyesi, Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başlattı.

Üsküdar kentsel dönüşüm toplantısı 12 Aralık'ta!

Üsküdar Kentsel dönüşümle daha da güzelleştirilecek. Yapımı devam eden Çamlıca Cami’si ve çevresindeki eski yapıların yeniden imar edilmesi ile Üsküdar kentsel dönüşümle yeni bir çehreye kavuşacak.

Esta İnşaat-A Yapı Üsküdar Bulgurlu projesi ile 897 konut geliyor!

Esta İnşaat ile A Yapı İş Ortaklığı, Üsküdar Bulgurlu'da 897 konutluk proje yapıyor. Projenin 2019 yılı Eylül ayında tamamlanması planlanıyor..

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi'nin ihalesi iptal!

27 Mart'ta ihale edilen Kabataş ile Üsküdar arasında yaya tüneli ile bir yürüyüş yolu oluşturma projesinin ihalesi iptal edildi. Projenin 2019 yılında tamamlanması planlanıyordu.

TCDD'den Üsküdar'da satılık dubleks daire!

TCDD, Üsküdar Altunizade'deki dubleks daireyi ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale, 29 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Üsküdar'da 4.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti Üsküdar Belediye Başkanlığı'na ait olan 17,966,46 metrekarelik arsa 4 milyon 500 bin TL geçici teminat bedeli ile satışa çıkarıldı.

Üsküdar Belediyesi'nden 15 milyon TL'ye satılık arsa!

Üsküdar Belediyesi tarafından Çengelköy (Mehmet Akif Ersoy) Mahallesi'ndeki arsa Kat Karşılığı İnşaat Yöntemiyle Kapalı Teklif Usulü ihale ile satılıyor..

Üsküdar Çengelköy'de 6.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Üsküdar Belediye Başkanlığı tarafından Çengelköy'de bulunan arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale, 6 Temmuz'da gerçekleşecek..

Üsküdar'da 35.1 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Üsküdar Belediyesi, Çengelköy'de 2 arsasını kapalı teklif usulü ile satıyor. Arsalar için ihale 1 Haziran'da gerçekleşecek..

Toki ile Üsküdar kentsel dönüşümü Haberi

Toki ile Üsküdar kentsel dönüşümü

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, belediye olarak 30 Mart yerel seçimlerinden bu yana, kentsel dönüşümle ilgili ciddi çalışma başlattıklarını kaydetti.


Türkmen, 14 Mayıs 2015'te İstanbul Büyükşehir Belediyesi kararıyla, ilçelerinde kentsel dönüşümün başlamasının onaylandığını hatırlatarak, ilk olarak 7 dönümlük alanı kapsayan Yavuztürk Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına başlayacaklarını belirtti.


Bu bölgede gelecek 2 ay içinde dönüşümün temelini atmaya hazırlandıklarını, Üsküdar Belediyesi olarak TOKİ'yle anlaştıklarını belirten Türkmen, "TOKİ bize bu alanda 165 konut ve 10 iş yeri olmak üzere 170'in üzerinde bağımsız ev inşa edecek. Boğaz bölgesi başta olmak üzere, çarpık yapılaşmaya, ruhsatsız iskansız binalara, depreme dayanıksız yapılara son vereceğiz. Belediyenin bu arsasındaki konutlarla ilgili aldığı imar haklarının aynısı vatandaşlarımız için de geçerli olacak. Vatandaşımız bölgede yaklaşık 1,5 emsale yakın...