05 / 05 / 2024

TOKİ ılgınköy projesi

TOKİ ılgınköy projesi

TOKİ tarafından Manisa’nın Alaşehir ilçesinde yapılması planlanan 3 bin 750 konut için belirlenen Ilgınköy Merasında DSİ yetkilileri tarafından etüt çalışmaları yapıldı.

Emlak Konut GYO'dan Üsküdar Altınköy 2 Sitesi'nin yerine 350 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Üsküdar Altınköy-2 Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Söz konusu kentsel dönüşüm projesiyle tam 350 yeni konut inşa edilecek.

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy 2022 Sosyal Konut Projesi! Arnavutköy Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ sosyal konut projeleri başvurularının alım tarihi bugün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında İstanbul’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

TOKİ Arnavutköy projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Hayata geçirdiği projelerle çok konuşulan TOKİ yeni projesi TOKİ Arnavutköy'ün ayrıntılarını tek tek açıkladı. İşte TOKİ Arnavutköy projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Kütahya İnköy Emeklilere Özel kura sonuçları! Kazananlar!

TOKİ Kütahya İnköy projesi emeklilere özel olarak satışa sunuldu. 294 daireden meydana gelen projede kuralar bu sabah çekildi.  Kütahya İnköy Emeklilere Özel kura sonuçları açıklandı. 

TOKİ Tarımköy Projesi nedir?

TOKİ, Tarımköy Projeleri ile kültürel dokuyu bozmadan, kent merkezlerinde bulunan altyapı olanağını ve sosyal tesisleri köylere taşıyor. Peki Tarımköy Projesi başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ Bünyan Tarım Köy Projesi'nde kuralar çekildi!

Bünyan ‘Tarım Köy Projesi’ konutlarında kura heyecanı yaşandı. Bünyan Büyük Tuzhisar Mahallesinde Tarım Köy Projesi kapsamında TOKİ tarafından inşa edilen 100 konutun kura çekimi gerçekleştirildi.

Mimar Ahmet Vefik Alp'den Şehit ve Gaziler için Anıtköy projesi!

Y Müh Mimar Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, bugünkü yazısında Şehit ve Gazileri için Anıtköy projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Alp, proje için yaşayan bir yerleşke olacağını belirtti.

TOKİ Tarımköy Projesi'yle 5 bin 747 konut inşa etti!

TOKİ arımköy Projesi kapsamında 5 bin 747 konut üretti. TOKİ Başkanı Ergün Turan, nitelikli konut atağını kırsal bölgelere kadar taşıdıklarının altını çizdi.

28 Ocak TOKİ Kütahya İnköy kura çekilişi 2016!

Başvuru işlemleri sona eren TOKİ Kütahya İnköy Projesi'nde yer alan konutlar emekliler için bugün satışa çıkarılıyor. İşte 28 Ocak TOKİ Kütahya İnköy kura çekilişi 2016 detayları...

TOKİ Kütahya İnköy emekli kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Kütahya İnköy Projesi'nde daireler 2+1 olarak tasarlandı. Projede toplam 300 adet konut satışa sunuluyor. Peki TOKİ Kütahya İnköy emekli kuraları ne zaman çekilecek?

Manisa Ilgınköy Merası kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'ndeki Ilgınköy Merası, belediye meclisi kararıyla kentsel dönüşüm alanı ilan edildi. 650 bin metrekarelik bu alana TOKİ tarafından 3 bin 750 konut yapılması için çalışmalarına başlanacağı belirtildi.

Kuzu İnşaat Sea Pearl Ataköy projesi!

Daire teslimlerinin 2017 yılı Temmuz ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Kuzu İnşaat Sea Pearl Ataköy projesi 2,7 milyar dolar yatırım bedeli ile yükseliyor. Projenin ilk etabı 631 adet daireden oluşuyor.

Still İstanbul Adoria Kurtköy projesi!

Still İstanbul Adoria Kurtköy projesi Yeşilyurt İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Yarın görücüye çıkacak olan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.

TOKİ ılgınköy projesi Haberi

TOKİ ılgınköy projesi

İzmir DSİ Bölge Müdürlüğü yetkilileri tarafından Alaşehir’in Ilgınköy Merasındaki 650 dönümlük alanda incelemeler yapıldı. TOKİ alanında yapılan incelemeye Alaşehir AK Parti ilçe başkanı Rıza Peker, İzmir DSİ Bölge Müdürü Hayati Çelenk de katıldı.


Alaşehir Belediyesinin 4 Ocak 2016 günü yapılan meclis toplantısında 25 üyenin oy birliği ile Ilgınköy Mahallesinde bulunan 650 dönümlük alan kentsel dönüşüm alanına dönüştürülmüştü. Meclis kararının oy birliği ile yerleşim alanına dönüştürülen alanda, ilgili kurumlar incelemeler yaparak kurumlarıyla ilgili raporları hazırlayacaklar.


DSİ İzmir Bölge Müdürü Hayati Çelenk ve ekibi tarafından bölge hakkında rapor hazırlanması için incelemeler yapıldı. Alaşehir AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, "Ankara’da bakanlarımız ve milletvekillerimiz destekleri ile yapılan çalışmalarımız doğrultusunda, yaptığımız girişimler sonucunda TOKİ Genel Başkanı M. Ergün Turan’ı makamında ziyaret ettik. TOKİ genel müdürümüzden...