11 / 05 / 2024

TOKİ inönü stadı

TOKİ inönü stadı

Beşiktaş İnönü Stadı yıkımına 15 Mayıs'ta başlanacaktı fakat Ocak ayına ertelenerek seneye yıkılması bekleniyor

Cebeci İnönü Stadı'nın yıkımı başladı! Millet Bahçesi yapılacak!

Yerine millet bahçesi inşa edilecek olan Cebeci İnönü Stadı'nın yıkım çalışmaları için Çankaya Belediyesi tarafından yıkım ruhsatı verildi

İnönü Stadı’nın kapalı tribünü de yıkıldı!

Yerine Millet Bahçesi yapılacağı açıklanan Malatya İnönü Stadı’nın kapalı tribünü de yıkıldı. Kapalı tribünün yıkımı sırasında çalışmaları izleyen vatandaşlar duygusal anlar yaşadı.

Malatya İnönü Stadı'nın yıkımına tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği Malatya İnönü Stadı'nın millet bahçesi olması kararının ardından çalışmalar başlatıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya İnönü Stadı'nın yıkımına tepki gösterdi.

Malatya İnönü Stadı'nın yıkım ihalesi yapıldı!

Malatya İnönü Stadı, millet bahçesine dönüştürülmesi için yıkılacak. Stadın ihalesi gerçekleşti. ihaleyi 2 milyon 200 bin TL teklif veren Gülten Alagaş kazandı.

Malatya İnönü Stadı bu yıl yıkılacak!

1970 yılında kullanılmaya başlanan Malatya İnönü Stadı müsabakalara veda etti. Stadın bu yıl içinde yıkılması planlanıyor.

Cebeci İnönü Stadı yıkılacak!

Başkent'in en büyük stadyumu olan Cebeci İnönü Stadı yıkılıyor. Yıkılacak stadyumun yerine 3 bin 500 kişilik kız öğrenci yurdu yapılacak.

Malatya İnönü Stadı yıkılacak!

Malatyaspor'un TOKİ'ye devredilecek olan stadı İnönü Stadı yıkılacak. TOKİ yıkıma Haziran ayında başlayacak.

Park Mavera 3.etap için ön talep toplanıyor!

TOKİ-Makro İnşaat Ortaklığı'nın projesi Park Mavera 3 için ön talepler toplanıyor. Park Mavera 3 projesi , Türkiye'nin ilk gayrimenkul sertifikalı projesi olacak...

Malatya İnönü Stadı kapatıldı!

TFF heyeti, Malatya İnönü Stadı'nda incelemelerde bulundu. Heyetiin, statta Nisan ayına kadar futbol oynanamayacağı yönünde rapor vermesi üzerine, Evkur Yeni Malatyaspor yönetimi de iç saha maçları için İstanbul’da stat aramaya başladı.

Bozüyük TOKİ Konutları için nöbet devam ediyor!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) inşa edilen 14 adet konut için vatandaşlar banka şubesinin önünde nöbet tutmaya devam ediyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları!

TOKİ'nin Bingöl İnönü Mahallesi projesinde yer alan 8 adet konut için ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağıyla açık satış sürüyor. İşte, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları...

Vodafone Arena'nın mimarisi BJK İnönü Stadı'ndan iyi olacak!

Beşiktaş Kulübünün iletişimden sorumlu yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Metin Albayrak, inşası devam eden Vodafone Arena'nın tamamlanmasıyla, önemli bir eşiği aşacaklarını belirtti.

Cebeci İnönü Stadı, AVM olmayacak!

Ankara 6. İdare Mahkemesi, Başkent'in en büyük stadyumu olan Cebeci İnönü Stadı'nın yerine AVM inşa edilmesi için yapılan imar planı değişikliklerini iptal etti. İşte ayrıntılar...

TOKİ inönü stadı Haberi

TOKİ inönü stadı



Güney Koreli bir firma 40 milyon dolara İnönü Stadı’nın yeniden yapımını üstlenmişti ve Yap işlet devret modeliyle yapılacak stat için izinlerin alındığı belirtiliyordu. Stat’ın yıkımına 15 Mayıs’ta başlanacağı açıklanmış, Fikret Orman İnönü Stadı’nın yapımı için Bakan Suat Kılıç’tan yardım istemişti. Kılıç’ın devreye girmesiyle İnönü Stadı’nın yapımı konusunda TOKİ katkısı sağlandı. Ancak inşaata başlanabilmesi için Orman’ı maddi zorluk bekliyor.


Kombine ve loca


Orman 2012-13 sezonunun kombine ve loca satışlarından gelecek maddi kaynakla inşaata başlamayı planlıyor. Ancak bunun içinde TT Arena’da oynama izninin çıkması gerikiyor.


Tüm izinler alındı


Bakanlık kaynakları, İnönü Stadı’nın inşaat izninin çıktığını bu konuda bir sıkıntı olmadığını ifade ediyorlar. Tek sorun Beşiktaş’ın yeni sezonda maçlarını oynayacağı stat. Bu belirlenirse yıkımın en geç 2013 Ocak’ta başlayacağı ifade...