28 / 04 / 2024

toki inşaat sonrası danışmanlık hizmet alımı işi

toki inşaat sonrası danışmanlık hizmet alımı işi

TOKİ idaresi uygulamaları kapsamında 4. paket yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi 18 Mart'ta saat 11:00'de gerçekleşecek.

TOKİ'nin Nurdağı'ndaki deprem konutları inşaatı tam gaz! 27 blok inşa ediliyor!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde büyük yıkıma uğrayan Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, depremler sonrasında Toplu Konut İdaresince (TOKİ) başlatılan kalıcı konut projesinde 27 bloğun inşaatı hızla devam ediyor. İşte ayrıntılar...

Kovid-19 sonrası inşaat sektöründe değişim bekleniyor!

Koronavirüs sürecinde birçok sektörde olduğu gibi inşaat sektörünü de etkiledi. Sektör temsilcileri, salgın sonrası sektörde değişimler yaşanacağını ifade ediyor...

Kovid-19 sonrası inşaat sektörüne öncelik verilmeli!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu yaptığı açıklamada, Kovid-19 sonrası dönemde öncelik verilecek diğer sektörlerin ise inşaat ve altyapı olduğunu söyledi.

Murat Kurum: Pandemi sonrası inşaat sektörü için yeni bir bahar olacak!

Gayrimenkul sektörünün temsilcileriyle bir araya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada,''İnşallah pandemi sonrası inşaat sektörü için yeni bir bahar olacak, firmalarımızın ulusal ve uluslararası alanda hızlı yükselişi devam edecek'' ifadelerini kullandı.

COVID-19 Sonrası İnşaat Sektörünün Yeni Normali Webinar'ı 27 Mayıs'ta!

Workindo.com CEO’su Erhan Kocabaş, koronavirüs salgını sonrasında inşaat sektöründe yaşanacak yeni normali ve teşvik paketlerini ücretsiz webinar ile anlatacak. Webinar 27 Mayıs'ta gerçekleştirilecek...

Nevşehir’de TOKİ inşaatı yeniden başlıyor!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı yapımı bir süredir durdurulan TOKİ evlerinin inşaatının tekrar başladığını söyledi.

Deprem yönetmeliği sonrasında yapılan binalarda inşaat kalitesi yükseldi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, deprem yönetmeliği sonrasında yapılan binalarda inşaat kalitesinin yükselmesi, düz demirden nervürlü demire geçilmesi, yapı denetim sisteminin ortaya çıkması gibi önemli uygulamalara geçildiğini söyledi.

Ankara'da TOKİ inşaatında eylem!

Ankara'da TOKİ inşaatında çalışan ve maaşlarını alamadıklarını iddia eden işçiler eylem yaptı. Meclis önünde basın açıklaması yapmak isteyen TOKİ işçilerinde 4 kişi gözaltına alındı. 

Kütahya Emet 4. TOKİ inşaatı Haziran'da tamamlanacak!

Emet’te inşaat çalışmaları devam eden 4. TOKİ inşaatının 2019 Haziran ayında tamamlanmasının hedeflendiği belirtiliyor. 

İşte inşaat sektörünün referandum sonrası beklentileri!

İş dünyası referandum sonrasını bekliyor. İnşaat sektörü yatırımlarını sandıktan çıkacak sonuca bıraktı. Peki, inşaat sektörünün referandum sonrası beklentileri neler? İşte Ankaralı temsilcilerden beklentiler...

TOKİ Düzce Gümüşova'da 187 konutun inşaatı başladı!

Gümüşova Belediyesi’nin talebe istinaden TOKİ ile yaptığı anlaşma sonrasında Açmalarkırı Mevkiinde başlayan inşaat çalışmaları hız kazandı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Giresun SEKA arazisindeki TOKİ inşaatı mühürlendi!

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, "SEKA arazisi üzerinde yapılan TOKİ inşaatını mühürledik. Belediyeye 28 dönüm yer terk ettiler. Bu arsa benim değil sizlerin" dedi.

toki inşaat sonrası danışmanlık hizmet alımı işi Haberi

toki inşaat sonrası danışmanlık hizmet alımı işi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı uygulamaları kapsamında 4. paket yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmet alımı işi 18 Mart 2015 günü saat 11:00'de...