27 / 04 / 2024

TOKİ İskenderun 1 etap evleri

TOKİ İskenderun 1 etap evleri

İskenderun Belediye Meclisi, Şubat ayı gündem toplantısını dün gerçekleştirdi. Toplantıda, TOKİ İskenderun 1. Etap Konutları'nın Aralık'ta teslim edileceği açıklandı.

TOKİ Tuzla kuraları çekiliyor! Tuzla TOKİ 2+1 ve 3+1 sorgulama ekranı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Tuzla projesinde yer alan konutların kuraları çekiliyor. İşte Tuzla TOKİ 2+1 ve 3+1 sorgulama ekranı...

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekiminde son dakika! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekilişi ile ilgili detaylar projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

Bakan Kurum: Bir yıl içerisinde teslim edeceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ’nin 1 milyon 180 bin konut hakkında bazı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

TOKİ, depremlerden etkilenen 10 ilde 1 yıl içinde yeni konut inşa edecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Depremlerden etkilenen 10 il için TOKİ eliyle 1 yıl içerisinde yeni konutlar inşa edilecek" diye konuştu. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den 1.500 TL taksitle 2+1 ev müjdesi! Son gün bugün! Aman kaçırmayın!

TOKİ'den 1.500 TL taksitle 2+1 ev müjdesi... Son gün bugün... Aman kaçırmayın...

TOKİ'nin 2030 hedefi 2 milyon sosyal konut!

Yaptığı açıklamada bugüne kadar TOKİ eliyle 1 milyon 170 bin konut ürettiklerini dile getiren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 250 bin konut açıkladıklarını ve yapımına hızlıca başladıklarını dile getirerek, 2030’da 2 milyon sosyal konut rakamına ulaşacaklarını kaydetti.

TOKİ Iğdır kura sonuçları açıklandı mı? Iğdır TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonucu 9 Kasım 2022!

TOKİ Iğdır kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı TOKİ Iğdır projelerine başvuranlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki TOKİ Iğdır kura sonuçları açıklandı mı? İşte Iğdır TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonucu 9 Kasım 2022 detayları...

TOKİ 3+1 peşinat ne kadar 2022?

TOKİ sosyal konut projeleri gündemdeki yerini koruyor. Özellikle konutların peşinatları araştırılmak isteniyor. Peki TOKİ 3+1 peşinat ne kadar 2022? İşte detaylar!

TOKİ 3+1 peşinat ne kadar 2022?

TOKİ sosyal konut projelerinde 2+1 ile 3+1 daireler yapılacaktır. Başvuru yapan kişiler, TOKİ 3+1 peşinat ne kadar 2022? sorusuna yanıt aramaktadır. İşte detaylar!

TOKİ 2+1 ve 3+1 konut taksitleri ne zaman başlayacak? Sosyal Konut peşinat ödeme tarihleri açıklandı mı?

TOKİ Sosyal Konut projesinin tüm detayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyuruldu. TOKİ 2+1, 3+1 konut fiyatları açıklandı. Aylık taksitler ve ödeme koşulları kamuoyu ile paylaşıldı. İşte detaylar...

TOKİ 2+1 ev fiyatları ne kadar? TOKİ 2+1 peşinat ne kadar? İşte TOKİ 2+1, 3+1 ev fiyatları!

TOKİ sosyal konut projelerine dair detaylar geldi. Vatandaşlar açıklama dahilinde ödeme ve TOKİ 2+1, 3+1 ev fiyatlarını araştırıyor.

TOKİ’den 1.770 TL taksitle ev sahibi olun! İşte detaylar!

TOKİ ayda 1.770 TL taksit imkanı ile ev sahibi yapıyor. Ev almak isteyen vatandaşlar bu haber sonrası detayları öğrenmek istiyor. İşte o detaylar!

TOKİ’den 1.769 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı! İşte detaylar

TOKİ, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yeni konut projeleri hazırlamaya devam ediyor. TOKİ’nin güncel konut projeleri gündemde yer alıyor. İşte TOKİ’den 1.769 TL’ye ev alma imkanı!

TOKİ İskenderun 1 etap evleri Haberi

TOKİ İskenderun 1 etap evleri

İskenderun Belediye Meclisi, dün yaptığı toplantı ile şubat ayı gündemini görüşmeye başladı. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil başkanlığında toplanan Meclis, 2017 Yılı Ücretler Tarifesinin 775 sayılı yasaya göre verilecek tapulardan arsa bedelinin metrekaresi ücretini Plan Bütçe Komisyonuna; 1. Mıntıka 2113 nolu parselede 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifini de İmar Komisyonuna sevk ederken, tekniker olarak çalıştırılan sözleşmeli personelin mühendislik fakültesini bitirmesi üzerine mühendis statüsünde sözleşmeli çalışmasını da oy birliği ile kabul etti. Meclis toplantısında konuşan İskenderun Belediye Başkanı Dingil, halka hizmet için çalıştıklarını belirterek, "Kentin dört bir yanında çalışmalarımız devam ediyor. Yol, kaldırım asfalt çalışmalarımız sürüyor. Feyezan Kanalı Projesinde 1. etap çalışmaları bitmek üzere. Kısa bir süre sonra DSl'ye teslim edilecek ve ardından ikinci etap çalışmaları başlayacak. TOKİ...