14 / 05 / 2024

TOKİ İskenderun millet bahçesi

TOKİ İskenderun millet bahçesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İskenderun'da inşa edeceği millet bahçesi, sosyal donatı alanlarıyla, yeşiliyle, millet kıraathanesiyle, yürüyüş parkurlarıyla, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe, yepyeni bir sosyal yaşam alanı hayata geçiriyor.

Bu ilçede yaşayanlar dikkat! Hem tarih hem de saat verildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da yeni millet bahçesi inşa edecek. TOKİ Ankara Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı! O ilçede yaşayanlara müjde!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni millet bahçesi projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni millet bahçesi projesi Bergama'da hayata geçirilecek.

Aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir de var! TOKİ'den 12 ile yeni millet bahçesi projesi müjdesi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı 12 ildeki yeni millet bahçesi için düğmeye bastı

TOKİ'den o ilde yaşayanlara müjde! 94.1 milyon TL'lik millet bahçesi geliyor!

TÜİK verilerine göre; Türkiye’nin en düşük gelirli kentlerinin başında yer alan Bitlis’e, TOKİ 94 milyon 123 bin TL'te millet bahçesi inşa etmek için ihaleye çıktı...

Sultangazi'deki millet bahçesi yapılacak alanın planları değiştirildi!

TOKİ, Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi’nde inşa edilecek Millet Bahçesi projesinin planlarını hazırladı. 290 bin metrekare büyüklüğündeki alanın 166 bin metrekaresi Millet Bahçesi, 65 bin metrekaresi ise konut olacak.

Kahramanmaraş Kılavuzlu Millet Bahçesi'nde sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ iş birliğiyle hayata geçirilen Kahramanmaraş Kılavuzlu Millet Bahçesi'nde sona gelindi...

İstanbul depremi için ayrılan bütçe millet bahçelerinin gerisinde kaldı!

TOKİ’nin İstanbul’un üç farklı ilçesinde inşa ettireceği millet bahçeleri için ayrılan toplam kaynak, deprem güçlendirme çalışmaları için ayrılan 800 bin TL’yi geçti ve 96,8 milyon TL oldu.

Kırşehir Mucur Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden TOKİ, Kırşehir Mucur Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Hatay İskenderun'a millet bahçesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay İskenderun Frenk Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Batman'da toplu konut ve millet bahçesi inşaatları tam gaz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son 19 senede Batman'a yapılan yatırımlarla ilgili konuştu. İldeki toplu konut inşaatlarına ve millet bahçelerine ilişkin bilgi veren Erdoğan, "TOKİ kanalıyla, Batman'da son 19 yılda 5 bin 392 konutu tamamladık, 960 konutun da yapımı devam ediyor" dedi.

Ankara Keçiören Bağlum Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden TOKİ, Ankara Keçiören Bağlum Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya millet bahçesi müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Kocaeli Körfez'e millet bahçesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kocaeli Körfez Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ İskenderun millet bahçesi Haberi

TOKİ İskenderun millet bahçesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İskenderun'da inşa edeceği millet bahçesi, sosyal donatı alanlarıyla, yeşiliyle, millet kıraathanesiyle, yürüyüş parkurlarıyla, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe, yepyeni bir sosyal yaşam alanı hayata geçiriyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; TOKİ'den yapılan açıklamada, Başkanlık tarafından, bir yandan Türkiye genelinde hayata geçirilen yatay mimarili sosyal konutlarla dar gelirli vatandaşların konut sahibi olmasına imkan sunulurken, diğer yandan da kamunun gereksinimi olan yatırımlar hayata geçiriliyor. 

Bu kapsamda, dar gelirli ve evi bulunmayan vatandaşların barınma ihtiyacının giderilmesi amacıyla son 19 senede Hatay'da 7 bin 842 konutun inşasına başlandı. Bu konutlardan 7 bin 695'i bitirildi ve hak sahiplerine teslimi gerçekleştirildi.

Kamu kurumlarının gereksinimleri olan hizmet binalarını protokoller kapsamında inşa eden Başkanlık, sağlık hizmetlerinin...