07 / 05 / 2024

toki ismetpaşa stadı

toki ismetpaşa stadı

İzmit İsmetpaşa Stadı'nın arazisi TOKİ'ye devrdildi. İsmetpaşa Stadı'nın yerine toplu konut ve iş merkezi yapılması için ihaleye çıktı. İhale 22 Ekim Salı günü Ankara'da yapılacak..

Kocaeli İsmetpaşa Stadı millet bahçesi oluyor!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İsmetpaşa Stadı’nın bulunduğu arazinin millet bahçesine dönüştürüleceğini açıkladı.

Yeni Sakarya Stadı'yla ilgili TOKİ'den açıklama!

Toplu Konut İdaresi tarafından yapımı devam eden Yeni Sakarya Stadı'ndaki son durum sosyal medya hesabından paylaşıldı.

İzmit İsmetpaşa Stadı yıkılacak mı?

Kocaelispor'a 45 yıldır ev sahipliği yapan İsmetpaşa Stadı'nın ne zaman yıkılacağı merak konusu oldu. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü yıkım kararını bekliyor.

TOKİ Sakarya şehir stadının eski yerini 77,9 milyon liraya satışa çıkardı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ), 27 dönüm alana sahip Sakarya şehir stadının eski yerinin açık artırma usulu satışa çıkardı. Stadın bedeli ise 77 milyon 968 bin 742 lira.

Çanakça Stadı tribüne kavuşuyor!

Çatalca’ya yeni bir stat daha geliyor. Çanakça Stadı’nın geçtiğimiz yıl başlayan tribün inşaatı tamamlanmak üzere.

Onur Market, Lüleburgaz TOKİ şubesini açtı!

'Alışverişte Onur Sözü' ilkesi ile her geçen gün büyüyen ve gelişen Onur Market, zincirlerine yeni halkalarını eklemeye tüm hızıyla devam ediyor. Özen Grup çatısı altındaki Onur Market, Lüleburgaz Toki şubesini hizmete açtı.

TOKİ Erzurum Aşkale 81 konut teslimi 22 Haziran'da yapılacak!

TOKİ Erzurum Aşkale Kentsel Yenileme Toplu Konut Projesi'nde yer alan 81 konutun teslimi 22 Haziran'da başlayacak ve 30 Haziran'a kadar devam edecek.

TOKİ Erzurum Aşkale Projesi'nde teslimler bugün başlıyor!

TOKİ Erzurum Aşkale Projesi'nde yer alan 543 adet konutun teslimleri bugün başlıyor. 21 Haziran'a kadar teslimlerin etap etap devam edeceği projede sözleşmeler imzalandı.

TOKİ Ankara Aşağıçavundur başvurusu ne zaman?

TOKİ'nin 484 konutluk Ankara Çubuk Aşağıçavundur Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 14 adet konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Ankara Aşağıçavundur başvurusu ne zaman?

Ülgür Gökhan Çanakkale İsmetpaşa'daki dönüşümü anlattı!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale İsmetpaşa Mahallesi Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Projesi'nde gelinen son aşamayı hak sahiplerine anlattı.

TOKİ Çubuk Aşağıçavundur başvuruları ne zaman başlıyor?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen 484 konutluk Ankara Çubuk Aşağıçavundur projesinde 14 konut satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Çubuk Aşağıçavundur başvuruları ne zaman başlıyor?

Çanakkale İsmetpaşa Eski Sanayi Bölgesi'nde dönüşüm başlıyor!

Çanakkale İsmetpaşa Mahallesi Eski Sanayi Bölgesi Kentsel Yenileme Projesi için çalışmalar başladı. İhalesi yapılan alanda yüklenici firma 'alan çevirmesi'nri gerçekleştirdi. Toplam inşaat alanı 37 bin metrekare olan alanda konut ve iş yerleri yapılacak.

TOKİ Erzurum Aşkale Konutları teslim edildi!

Erzurum Aşkale Kaymakamlığı ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nırı ortaklaşa hazırladığı maddi durumu iyi olmayan vatandaşların ev sahibi yapma projesinde bugün hak sahiplerine evleri düzenlenen törenle teslim edildi.

toki ismetpaşa stadı Haberi

toki ismetpaşa stadı

Bu yıl Sportoto 3. Ligi'nde mücadele eden Kocaelispor'un bir döneme damgasını vurduğu İzmit İsmetpaşa Stadı, tarihe karışıyor. 1976 yılında yapılan stadın üzerinde bulunduğu arazi Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na (TOKİ) devredildi. TOKİ, Alikahya bölgesinde yapılacak 33 bin kişilik yeni stadyum karşılığında devraldığı İsmetpaşa Stadı'nın yerine toplu konut ve iş merkezi yapılması için ihaleye çıktı. 


İHALE 22 EKİM'DE


İhale, 22 Ekim Salı günü Ankara'da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nda, saat 16.00'da gerçekleştirilecek. 86 bin metrekarelik inşaat alamna sahip bu yerde her türlü ticari yapı, özel ya da resmi sağlık, eğitim, spor, sosyal ve kültürel tesisler, ibadet yerleri, idari ve sosyal tesisler, üst katlarda konut alanları yer alabilecek. İhaleye ilimizden katılım olup olmayacağı kadar ihalenin ilgi görüp görmeyeceği de merak ediliyor. 


YENİ STAD BAŞLAMADI


TOKİ'nin devraldığı...