28 / 04 / 2024

Toki İstanbul devam eden projeler 2014

Toki İstanbul devam eden projeler 2014

TOKİ İstanbul evleri arasında yapımı devam edenleri hangileri? İstanbul'da TOKİ'nin yapımı süren toplu konut projeleri neler? İşte TOKİ'nin İstanbul'da inşaatı devam eden toplu konut projeleri 2014!

TOKİ'den İstanbul'daki 23 bin 866 konutun yapımı devam ediyor paylaşımı geldi, vatandaşlardan taksit isyanı gecikmedi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul’da hayata geçirdiği projelerin inşaat son sürat devam ediyor. İşte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan o paylaşım...

TOKİ projelerine devam ediyor! 204 iş yeri sahiplerini bekliyor! İşte detaylar!

TOKİ projelerine devam ediyor. TOKİ 204 iş yerini açık artırma yolu ile satışa çıkardı. İşte detaylar!

TOKİ'nin İstanbul projeleri devam ediyor!

TOKİ'nin İstanbul’da devam eden kentsel dönüşüm proje alanlarını inceleyen TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Kayaşehir, Gaziosmanpaşa Sarıgöl ve Beyoğlu Sütlüce’deki yerleşim projelerinin inşa çalışmalarını değerlendirdi...

TOKİ'nin İstanbul'da inşaatı devam eden 9 kentsel dönüşüm projesi!

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm projeleri yapmaya devam eden TOKİ, İstanbul'da 9 kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriyor. İşte İstanbul'da inşaatı devam eden kentsel dönüşüm projelerinde son durum... 

İşte TOKİ'nin İstanbul'da inşaatı devam eden projeleri!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut rakamına ulaşmayı hedefleyen TOKİ projelerinde inşaat çalışmalarını hızla sürdürüyor. İşte TOKİ'nin İstanbul'da inşaatı devam eden projeleri..

TOKİ İstanbul'da yeni projelere devam edecek!

65 bin konut rakamına ulaşmayı hedefleyen TOKİ, İstanbul'da yeni projeler üretmeye devam edecek.

Dumankaya D Planı'nda son fırsatlar devam ediyor!

Dumankaya İnşaat'ın, hizmetleri arasına kattığı "D Planı" seçenekleri ile hazırladığı özel kampanya, kısa bir süreliğine daha devam ediyor. Dumankaya İnşaat D Planı Paketleri Dumankaya Mozaik, Ritim İstanbul ve hi-Fit projelerinde geçerli..

Kadınhanı 4. Etap TOKİ başvuruları devam ediyor!

Kadınhanı Belediyesi hizmet binasında kurulan Beyaz Masa Birimine 4. Etap TOKİ için başvurular tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ evleri toplam 21 blok ve 327 konuttan oluşuyor.

Konya, TOKİ Konutları'nın devam etmesini istiyor!

Konya'lı vatandaşlar, Toki Konutlarının her ilçede devam etmesini istiyor. Süleyman Göksu'nun Konya'da Toki Konutları isimli yazısı Anadolu Telgraf'ta yayımlandı. İşte Anadolu Telgraftaki yazı..

Hep İstanbul’da inşaat devam ediyor! 216 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Türkiye’nin öncü gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen ve 1.424 konuttan meydana gelen HEP İstanbul Projesi’nin Ocak ayında başlanan inşaatı hızla devam ediyor.

Bozüyük'teki TOKİ Konutları hızla devam ediyor!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ilçe genelinde yapılması planlanan tren yolu geçitleri ve TOKİ konutları konusunda önemli açıklamalar yaptı. Toki Konutlarında sıkıntı olmadığını söyledi.

Resim İstanbul Orman'da avantajlı satışlar devam ediyor! Teslimler 2016'da!

Teslimlerin 2016 yılının Eylül ayında yapılacağı Resim İstanbul Orman projesinde yer alan daireler için avantajlı ödemeler ve satışlar devam ediyor. Proje; Sancaktepe'de inşa ediliyor.

Evvel İstanbul'da lansman fırsatları devam ediyor!

INTAYA, EYG ve İntes'in hasılat paylaşımı ortaklığıyla Başakşehir'de geliştirdiği Evvel İstanbul lansman fiyat avantajlan devam ediyor. Dairelerin büyüklüklerinin 62 metrekare ile 223 metrekare arasında değiştiği projede fiyatlar 230 bin liradan başlıyor.

Toki İstanbul devam eden projeler 2014 Haberi

Toki İstanbul devam eden projeler 2014

TOKİ'nin İstanbul'da inşaatı devam eden toplu konut projeleri 2014!


T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından İstanbul'da toplam 219 adet toplu konut uygulamasında 119 bin 389 adet konut hayata geçiriliyor.


TOKİ'nin İstanbul'da 04 Şubat 2014 itibariyle yapımı devam eden toplu konut uygulamaları ve projeleri şöyle; 



İstanbul İli Toplu Konut Uygulamaları


Proje adı Proje Tipi Proje Durumu Yüklenici Firma Konut sayısı Seviye


1- İstanbul Küçükçekmece Halkalı 4.Bölge İdare konut uygulaması İnşaat aşamasında Biat İnş. San. Tic. A.Ş. 784 %99


2- İstanbul Bağcılar Demirkapı mah. 29 Derslikli İlköğretim Okulu, Sultanbeyli Adil mah. 29 Derslikli İlköğretim Okulu, Pendik 29 Derslikli İlköğretim Okulu, Kartal 29 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi...