27 / 04 / 2024

TOKİ İstanbul Medeniyet Üniversitesi laboratuvar binası ihalesi 28 mart 2016

TOKİ İstanbul Medeniyet Üniversitesi laboratuvar binası ihalesi 28 mart 2016

TOKİ İstanbul Medeniyet Üniversitesi merkezi laboratuvar binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün açık ihale usulü ile saat 15:00'te yapılacak.

Medeniyet Üniversitesi Kuzey ve Güney Yerleşke Alanları plan tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Kuzey ve Güney Yerleşke Alanları Nazım İmar Planı Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi BİLTAM açıldı!

TOKİ tarafından inşası yürütülen Türkiye'nin örnek üniversite yerleşkelerinden biri olan İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nde yer alan Bilim ve İleri Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Laboratuvarı (İMÜ-BİLTAM) açıldı...

İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nde bilim ve teknoloji merkezi açıldı!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Bilim ve İleri Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin açılışı ile Ziraat Bankası Kütüphanesi'nin temel atma töreni yapıldı...

İstanbul Medeniyet Üniversitesi fakülte inşaatı ihalesi yarın!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Binası İle Siyasal Bilgiler ve Hukuk Fakültesi Binası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi fakülte inşaatı ihalesi 28 Ağustos'ta!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Binası İle Siyasal Bilgiler ve Hukuk Fakültesi Binası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 28 Ağustos 2018 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Teknopark Yönetici Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Teknopark Yönetici Anonim Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeliyle Kadıköy'de kuruldu.

Medeniyet Üniversitesi Üsküdar Kampüsü imar planı askıda!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi mülkiyetindeki İstanbul Üsküdar'daki parsellerin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

İstanbul Medeniyet Üniversitesi fakülte binalarının ihalesi gerçekleştirildi!

TOKİ tarafından İstanbul Üsküdar İlçesi’nde İstanbul Medeniyet Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Binası ile Siyasal Bilgiler ve Hukuk Fakültesi binalarının ihalesi yapıldı.

TOKİ Medeniyet Üniversitesi merkez kampüs inşaat ihalesi bugün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nin merkez kampüsünü inşa edecek. TOKİ Medeniyet Üniversitesi merkez kampüs inşaat ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ İstanbul Medeniyet Üniversitesi ihalesi yarın!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nin (İMÜ) merkez kampüsünü inşa ediyor. TOKİ İstanbul Medeniyet Üniversitesi ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ İstanbul Medeniyet Üniversitesi ihalesi 24 Ocak'ta!

TOKİ İstanbul Medeniyet Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Binası ile Siyasal Bilgiler ve Hukuk Fakültesi Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi 24 Ocak'ta yapılacak.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi fakülte binaları inşaat ihalesi 18 Ocak'ta!

TOKİ'nin İstanbul Medeniyet Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Binası ile Siyasal Bilgiler ve Hukuk Fakültesi Binası İnşaat ihalesi tarihi 18 Ocak 2017 olarak belirlendi.

TOKİ, Medeniyet Üniversitesi'nin merkez kampüsünü inşa ediyor!

TOKİ'nin inşa edeceği İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nin merkez kampüsü, çağdaş eğitim binaları, sosyal alanları ve engelli dostu tasarım anlayışıyla, Türkiye'nin örnek üniversite kampüslerinden biri olacak.

TOKİ İstanbul Medeniyet Üniversitesi laboratuvar binası ihalesi 28 mart 2016 Haberi

TOKİ İstanbul Medeniyet Üniversitesi laboratuvar binası ihalesi 28 mart 2016

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Medeniyet Üniversitesi merkezi laboratuvar binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün açık ihale usulü ile saat 15:00'te gerçekleşecek.


İhale İlanı;

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Merkezi Laboratuvar Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

İhale Kayıt Numarası: 2016/36116  

1-İdarenin

a) Adresi : İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası: 2124954040 - 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi:  

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı: Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle Yapılacak olan Laboratuvar Binası İle Altyapı ve Çevre...