02 / 05 / 2024

toki istanbul sanayi siteleri

toki istanbul sanayi siteleri

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi projesinin ihalesini 20 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Bolu Sanayi Sitesi projesi çalışmalarında son durum! 5 sene önce inşaat çalışmalarına başlanmıştı...

2018 yılında Bolu'da ilk temeli atılan Sanayi Sitesi'nde ihaleyi alan firmalar projeyi yürütemedi. Projesinin tamamlanması için TOKİ devreye girdi ve çalışmalar hızla devam ediyor.

İstanbul Sanayi Odası paylaştı: Arka arkaya 5’nci ayda da...

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) kamuoyuyla paylaştığı Türkiye ihracat İklimi Endeksi, haziran ayında 51,1 oldu. Endeks üst üste 5’nci ayda da eşik değerin üstünde kaldı.

İstanbul Sanayi Odası açıkladı! Aralıkta 48,1’e yükseldi

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Kasım ayında 45,7 olan Türkiye imalat PMI, aralık ayında 48,1’e yükseldi.

30 soruda TOKİ İstanbul projeleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut üretimini tüm hızıyla sürdürüyor. TOKİ İstanbulluların merakla beklediği projeler için düğmeye bastı. İşte, 30 soruda TOKİ İstanbul projeleri!

TOKİ İstanbul Kayaşehir başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ İstanbul Kayaşehir 605 konut projesinde başvurular bugün itibariyle sona eriyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 160 bin TL'den başlıyor.

TOKİ İstanbul Kayaşehir başvuruları 2 Nisan'da başlıyor!

TOKİ'nin İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirdiği 605 konut için başvuru dönemi 2 Nisan'da başlıyor. Projeden 160 bin TL'ye konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ İstanbul Kayabaşı başvuruları 26 Şubat'ta başlıyor!

TOKİ'nin Başakşehir Kayabaşı'ndaki 44 adet tripleks konutu için başvurular 26 Şubat 2018-29 Haziran 2018 tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Aksaray Sanayi Sitesi 1.620 dükkan ihalesi yarın!

Aksaray Sanayi Sitesi 1620 Adet Dükkan İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ İstanbul'da yeni konut hamlesine hazırlanıyor!

TOKİ, İstanbul'da yeni bir konut hamlesine hazırlanıyor. Detayları henüz netleşmeyen projenin hangi gelir grubuna satılacağı da belli değil. 

TOKİ Aksaray Sanayi Sitesi 1.620 dükkan ihalesi 8 Ocak'ta!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Aksaray'da yeni proje yapacak. İhale hazırlığına başlayan TOKİ, toplam 1.620 adet dükkan inşa edecek.

TOKİ İstanbul projelerinde son durum!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin sosyal konut projesi hayata geçirmeyi planlıyor. İşte, TOKİ'nin İstanbul'da inşaatı devam eden 9 konut projesi... 

TOKİ İstanbul'da yeni projelere devam edecek!

65 bin konut rakamına ulaşmayı hedefleyen TOKİ, İstanbul'da yeni projeler üretmeye devam edecek.

TOKİ İstanbul'da 65 bin konut üretecek!

TOKİ Başkanı Turan, geçtiğimiz yıl 65 bin konutu ihale ettiklerini ve bu yılda aynı hedefi yakalayacaklarını ifade etti.

toki istanbul sanayi siteleri Haberi

toki istanbul sanayi siteleri

Dar ve orta gelirli aileleri düşük peşinat ve taksitlerle ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni ticari ünite yatırımları için start verdi.

Türkiye'nin dört bir yanında dönüşüm projeleri hayata geçiren TOKİ, İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Haraççı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi için düğmeye bastı.

TOKİ Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi projesiyle 405 yeni dükkan ve 4 adet ofis binası inşa edecek. Projenin ihalesi 20 Eylül 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:

İKN    :    2021/467711 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent Çankaya/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç)...