27 / 04 / 2024

TOKİ İstanbul yapımı süren projeleri

TOKİ İstanbul yapımı süren projeleri

TOKİ İstanbul evleri arasında yapımı devam edenleri hangileri? İstanbul'da TOKİ'nin yapımı süren toplu konut projeleri neler? İşte TOKİ'nin İstanbul'da inşaatı devam eden toplu konut projeleri 2014!

TOKİ'den İstanbul'daki 23 bin 866 konutun yapımı devam ediyor paylaşımı geldi, vatandaşlardan taksit isyanı gecikmedi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul’da hayata geçirdiği projelerin inşaat son sürat devam ediyor. İşte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan o paylaşım...

Çekmeköy'de yapımı tamamlanan tesisler hizmete açıldı!

İstanbul Çekmeköy'de yapımı tamamlanan dev tesisler hizmete açıldı. Hizmet ve tesislerin toplu açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldı.

Galataport Projesi'nin yapımına yönelik iddialar mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Galataport Projesi'nin yapım sürecine yönelik iddialar meclis gündemine taşındı..

Ahmet Erkutoğlu: 'Sat-yap'çı müteahhitlere dikkat!

Mimar Ahmet Erkutoğlu, yılda 250 bin konutun yenileneceği İstanbul gayrimenkul piyasasındaki 'sat –yap’çı müteahhitlere aldanmamalı, bunlar kontrol altına alınmalı’ çağrısı yaptı.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin yapım ihalesi sene sonunda!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, CNR Avrasya Boat Show'a katıldı. 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi’ni bu sene sonunda biteceklerini söyleyen Arslan, "Yapım ihalesine de çıkmış olacağız." dedi.

İstanbul Kent Müzesi'nin yapımına başlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek İstanbul Kent Müzesi'nin yapımına başlandı. Dünya çapında olacak müzede İstanbul’un 8 bin 500 yıllık hikayesi 3 boyutlu anlatılacak.

Giresun Yağlıdere'de TOKİ yapımı planlanıyor!

Giresun Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu ilçede TOKİ konutu yapımı için girişimlerin sürdürüldüğünü söyledi.

Rize'de yeni öğrenci yurtlarının yapımı TBMM gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Rize merkez ve ilçelerinde bulunan öğrenci yurtlarına ve yeni öğrenci yurtlarının yapımına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Gökçadır İnşaat ofis yapımına yöneldi!

Bursa’nın hızla İstanbul ile bütünleşen bir metropole doğru geliştiğini gören Gökçadır İnşaat, ofis yapımına yöneldi. Şirket ofislerde hem yaşama sevincini hem de teknolojiyi hedefledi.

Çotanak Arena’nın yapımını Siyahkalem üstlendi!

TOKİ’nin Giresun - Sivas yolu üzerinde gerçekleştireceği Giresun Çotanak Arena ve Olimpik Yüzme Havuzu projesinin yapımını Siyahkalem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş üstlendi.

TOKİ yurt yapımına destek vermeli!

Anadolu Gazetesi köşe yazarı olan Sefer Aşır Eraslan bugünkü yazısında öğrencilerin barınma ihtiyacının karşılanmasından bahsetti. Eraslan, ''TOKİ, yurt yapımına daha çok destek vermelidir'' dedi.

Motto İstanbul projesinin yapımı başladı!

İnşaat sektöründe çeyrekasrı geride bırakan ve yapımını gerçekleştirdiği Kayacity projesi ile sektöründe farklı bir kulvarda değerlendirilmeyi hak eden Celaloğlu İnşaat Motto İstanbul projesinin yapımına başladı.

ETSO İnşaat Yapı Müteahhitleri Yapı Fuarı'na katıldı!

Mersin'in Erdemli İlçe Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) İnşaat Yapı Müteahhitleri Grubu üyeleri İstanbul'da düzenlenen Yapı Fuarı'na katıldı.

TOKİ İstanbul yapımı süren projeleri Haberi

TOKİ İstanbul yapımı süren projeleri

TOKİ'nin İstanbul'da inşaatı devam eden toplu konut projeleri 2014!


T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından İstanbul'da toplam 219 adet toplu konut uygulamasında 119 bin 389 adet konut hayata geçiriliyor.


TOKİ'nin İstanbul'da 04 Şubat 2014 itibariyle yapımı devam eden toplu konut uygulamaları ve projeleri şöyle; 



İstanbul İli Toplu Konut Uygulamaları


Proje adı Proje Tipi Proje Durumu Yüklenici Firma Konut sayısı Seviye


1- İstanbul Küçükçekmece Halkalı 4.Bölge İdare konut uygulaması İnşaat aşamasında Biat İnş. San. Tic. A.Ş. 784 %99


2- İstanbul Bağcılar Demirkapı mah. 29 Derslikli İlköğretim Okulu, Sultanbeyli Adil mah. 29 Derslikli İlköğretim Okulu, Pendik 29 Derslikli İlköğretim Okulu, Kartal 29 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi...