06 / 05 / 2024

TOKİ İstanbulu yeşil alana kavuşturuyor

TOKİ İstanbulu yeşil alana kavuşturuyor

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ); İstanbul'u 1,5 milyon metrekare büyüklüğünde bir yeşil alana kavuşturuyor.Kayaşehir vadisinde kurulacak yeşil alan 5,5 km uzunluğunda ve yaklaşık 3 kilometre eninde olacak.

Antalya’da yeşil alan olması için TOKİ’ye verilen arazide rezidans mı yapılıyor?

Antalya’da yeşil alan olması için TOKİ’ye verilen arazide inşaat yapıldığı ileri sürüldü. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, sorularının cevaplanması istemiyle bir önerge sundu.

Uşak'ta yeşil alan yapılacak yerin imar planı değişti!

Uşak’ta 1.5 yıl önce pazarlanan TOKİ konutlarının ortasında kalan 4 futbol sahası genişliğindeki boş arazi, yeşil alan olacaktı. Bir imar değişikliği ile ‘yeşil otel’ yapıldı.

TOKİ Erzurum Aziziye Yeşil Mahallesi 2020 başvuruları!

TOKİ Erzurum Aziziye Yeşil Mahallesi 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Erzurum Aziziye Yeşil Mahallesi 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Erzurum Aziziye Yeşil Mahallesi 2020 fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

TOKİ ile Dünya Bankası yeşil binalar konusunda iş birliği antlaşması imzaladı!

TOKİ ile Dünya Bankası arasında, enerji verimliliği ve yeşil binalar konusunda iş birliği anlaşması imzalandı. TOKİ Başkanı Turan, imza töreninde, Dünya Bankası ile geçmişten gelen ilişkilerini daha ileriye taşımak istediklerini söyledi.

Antakya'daki metruk araziler yeşil alana dönüştürülüyor!

Antakya Belediyesi kent genelinde metruk alanların hepsini yeşil alanlara çevirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda TOKİ konutları civarındaki 10 bin m2 lik metruk arazi yeşil alana dönüştürülecek.

TOKİ İstanbul'u yeşil alana kavuşturuyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ); İstanbul'u 1,5 milyon metrekare büyüklüğünde bir yeşil alana kavuşturuyor.Kayaşehir vadisinde kurulacak yeşil alan 5,5 km uzunluğunda ve yaklaşık 3 kilometre eninde olacak.

Karabük Yeşil'de dönüşüm için TOKİ ile görüşülüyor!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili her gün bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Vergili Yeşil Mahallesinde kentsel dönüşümün çok maliyetli olduğunu ve TOKİ ile görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Minik öğrenciler Yeşil Sertifikalı Kamu Binası'nı ziyaret etti!

Küçükçekmece TOKİ İlköğretim okulu öğrencileri, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'i makamında ziyaret ederek, Türkiye'nin ilk 'Yeşil Sertifikalı Kamu Binası" olan Küçükçekmece Belediye binası hakkında bilgi aldılar.

İncesu'da yeşil alanlar artıyor!

İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İncesu Bahçesaray Mahallesinde 27 bloktan oluşan 1. Etap TOKİ konutlarında bulunan yeşil alanlar için ikinci bir sondaj çalışması ile yeni bir kuyu daha açıldı.

Gaziantep Yeşil Vadi TOKİ başvuru!

Gaziantep Yeşil Vadi TOKİ başvuru dönemi 7 Ekim ve 22 Ekim tarihi arasında gerçekleşiyor. TOKİ Gaziantep Konutlarında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler mevcut.

Gaziantep Yeşil Vadi Konutları başvuru şartları!

Gaziantep Yeşil Vadi Konutları başvuru şartları bilgisinin detayları haberimizde yer alıyor. 23 Ekim Çarşamba günü ihalesi gerçekleşecek olan TOKİ Yeşil Vadi Evlerinde başvurular bugün bitiyor.

TOKİ Gaziantep Yeşil Vadi!

TOKİ Gaziantep Yeşil Vadi projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konutlar tasarlandı. Gaziantep Yeşilvadi TOKİ Evlerinde daireler 55 bin 250 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Gaziantep Yeşil Vadi Konutları fiyatları!

Gaziantep Yeşil Vadi Konutları fiyatları kapsamında daireler minimum 55 bin 250 TL ile 96 bin 650 TL arasında değişiyor. TOKİ Gaziantep Yeşilvadi Evlerinin ihalesi 22 Ekim'de gerçekleşecek...

TOKİ İstanbulu yeşil alana kavuşturuyor Haberi

TOKİ İstanbulu yeşil alana kavuşturuyor

Kayaşehir merkezinden Fenertepe'ye doğru uzanacak sahada; koru alanları, parklar, bisiklet ve yürüyüş parkurları, dinlenme ve piknik alanları ile vatandaşların birincil ihtiyaçlarını karşılayacak sosyal tesisler olacak. Projede anfi tiyatro, gençlik merkezi, kafeteryalar, tırmanma duvarı, su sporu ve paintball alanlarına da yer verilecek. Dört etaptan oluşacak olan park, atlı güvenlik personeliyle korunacak.


TOKİ Başkanı Ergün Turan, parkın inşaatına 2016'da başlanacaklarını kaydetti. Başakşehir Sular Vadisi'nin 5 katı büyüklüğünde olması planlanan yeşil alanın tesisi için planlama yapan firmalardan sunumlar almaya başladıklarını belirten Turan, “Alt yapı hazırlıklarını yapıyoruz. Büyük bir yatarım olacak. İki üç grubu çalıştırıyoruz. İstanbul'daki en büyük korunun 420 bin metrekare olduğu düşünüldüğünde Kayaşehir'deki bölge parkının ne kadar büyük olduğu anlaşılır” diye konuştu.


Kayabaşı'na yapılacak parkın büyüklüğü, İstanbul'daki en büyük korunun 4 katı büyüklüğünde...