05 / 05 / 2024

toki istifa

toki istifa

TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca, milletvekili adaylığı için istifasını verdi. TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Karaca, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti'den Çorum milletvekili aday adaylığı için görevinden ayrıldı.

TOKİ Baş Hukuk Müşaviri Abdullah Güler istifa etti!

TOKİ Baş Hukuk Müşaviri olarak görev yapan Abdullah Güler AK Parti'den Milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

TOKİ Adıyaman Esentepe'de Kuralar Çekildi! İşte Sonuçlar!

Toki Adıyaman Esentepe'de Kuraları bugün Adıyaman Belediyesi Konferans Salonu’nda saat 10:00'da noter huzurunda çekildi. TOKİ Adıyaman Merkez Esentepe Kura tam sonuç listesine haberimizin içerisinde yer alıyor...

Toki 46 arsanın satşını gerçekleştirecek!

Toki Turyap tarafından düzenlenecek müzayedede 46 arsasını satışa çıkaracak. İstanbul ve Ankara da dahil 15 şehirde bulunan konut, is yeri ve otel niteliğinde arsalar sahiplerini bulacak.

Toki konutlarının yakınındaki heyelanın ardından bölgede çalışmalar başladı!

Belediye ekipleri, Toki konutları yakınlarındaki heyelanın ardından bölgede iş makineleriyle teraslama çalışması yapıyor.F3 Blok'ta dairesi bulunan vatandaşlar, binanın tedbir amacıyla boşaltılması kararının ardından eşyalarını kiralanan evlere taşıyor.

TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz istifa etti!

TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz istifa etti. Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği ( TÜSİAD ) Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, TÜSİAD Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Kooperatif üyeliğinden istifa etmek!

Yapı kooperatiflerinde konut, işyeri ve ortak sayısı genel kurulca belirlenir. Yönetim Kurulu, genel kurulca kararlaştırılan sayının üzerinde ortak kaydedemez. Peki, kooperatif üyeliğinden nasıl çıkılır? Kooperatif üyeliğinden nasıl istifa edilir?

GYO'larda istifa depremi!

Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç, Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Neşe Can Çekici ve Akiş GYO Genel Müdür Yardımcısı Erkan Altay, görevlerinden istifa ettiler. İşte gayrimenkul sektöründe deprem etkisi yapan istifaların nedenleri...

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Neşe Can Çekici istifa etti!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda bugün yapılan açıklamaya göre Neşe Can Çekici iş yoğunluğu nedeniyle görevinden istifa ettiğini 30.05.2014 tarihli yönetim kurulu toplantısında duyurdu...

Toki Çukurova'da 200 yataklı devlet hastanesi inşa edecek!

Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'nin bahçesinde bulunan poliklinikler yıkılarak, aynı alanda Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nce Devlet Hastanesi yapılacak. Sağlık Bakanlığı tarafından Toki'ye ihale sözleşmesinin imzalandığını belirtti.

Toki 240 aya varan vadelerle iş yeri satacak!

Toki aralarında Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Adana, Malatya, Gaziantep ve Diyarbakır gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 33 ilde, 144'ü iş yeri 36'sı konut olmak üzere 180 taşınmazı satışa çıkarıyor.Açık arttırma yöntemi ile satışı yapılacak taşınmazlar

Toki İncek projesinin inşaatı devam ediyor!

Toki'nin web sayfasında yer alan bilgilere göre proje 1059 adet daireden meydana geliyor. İncek projesinin inşaatı haleden devam ediyor. Proje YDA ve Özkar tarafından hayata geçiriliyor.

Metro Genel Müdürü Özgür Ayyıldız istifa etti!

Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş.'de Genel Müdür olarak görev yapmakta olan Özgür Ayyıldız istifa etti. Boşalan genel müdürlük makamına ise vekaleten Ahmet Afkan atandı...

THY'nin iki yönetim kurulu üyesi istifa etti!

THY'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamasında, "Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Nuri Yazıcı ve Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkan Vekili Prof. Dr. Cemal Şanlı bugün itibariyle görevlerinden istifa etmiştir" denildi...

toki istifa Haberi

toki istifa

TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca, milletvekili adaylığı için istifasını verdi. TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Karaca, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti'den Çorum milletvekili aday adaylığı için görevinden ayrıldı. 


AYHAN KARACA KİMDİR? 


Ayhan Karaca, 21 Ocak 1969 tarihinde Ankara'da doğdu. Çorum Uğurludağ nüfusuna kayıtlı olan Ayhan Karaca 'nın babası yine Çorum Uğurludağ annesi ise Çorum Sungurluludur. 

1994 yılında Erciyes Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İngilizce İşletme Bölümünden mezun oldu. Yücel Mali Müşavirlik'te Stajyer Mali Müşavir, Karaca Mob. İnş. İth. Hır. 

Ltd. Şti.'nde Genel Müdür olarak görev yaptıktan sonra, T.C Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığında 2004-2007 yılları arasmda Uzman, 2007-2008 yılları arasmda Şube Müdürü olarak görev yaptı. Halen T.C Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığında Finansman Dairesi Başkanı olarak görev yapmaktadır. Ayhan Karaca aynı zamanda 2008'den...