05 / 05 / 2024

TOKİ İTÜ amfi renovasyonu

TOKİ İTÜ amfi renovasyonu

Taşkışla yerleşkesinde TOKİ, Özyazıcı İnşaat ve Mİ'MAR Mimarlık'ın desteğiyle renovasyonu tamamlanan 126 no'lu amfi yeniden kullanıma açıldı...

TOKİ, Türk vatandaşı olmayanlara konut satılmadığını açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmayan kişilere İdarenin projelerinden konut satılmadığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim başvurularında sona geliniyor! TOKİ'den ev almak isteyenler o tarihi kaçırmayın!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin başvuruları hız kesmeden sürüyor. TOKİ, Türkiye'nin her yerinde 2+1 ve 3+1 konut tiplerinde ilk etapta 250 bin konut inşa edecek. Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapacak olan projenin başvurularında sona yaklaşılıyor. İşte ayrıntılar...

Kredi kartı borcu olup da kara listeye girenlere TOKİ'den indirimli ev haberi!

TOKİ, Türkiye'nin dört bir yanında ucuz finansman modeliyle alt ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmak için çalışmalarını hız kemeden sürdürecek. Peki TOKİ'den ev almak isteyip de kredi kartı borcu olanlar nasıl ev alacak? İşte detaylar..

TOKİ 3 ildeki 49 arsayı satışa sunuyor!

TOKİ, Türkiye'nin çeşitli kentlerindeki arsaları satışa sunuyor. TOKİ tarafından İstanbul, Kocaeli ve Şanlıurfa'da bulunan 49 arsanın satışı 8 Şubat Salı günü saat 10:30'da gerçekleştirilecek. 

TOKİ 29 kentteki 307 arsayı satıyor!

TOKİ, Türkiye'nin çeşitli kentlerindeki arsaları satıyor. TOKİ tarafından 29 kentteki 307 adet arsanın satışı bugün ve yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ 29 kentteki 307 arsayı satışa çıkardı!

TOKİ, Türkiye'nin çeşitli kentlerinde bulunan arsaları satışa çıkardığını duyurdu. TOKİ tarafından 29 kentte satışa sunulan 307 adet arsanın açık artırması 22 Aralık ve 23 Aralık tarihlerinde yapılacak. 

TOKİ'den 117 bin TL'ye satılık konutlar!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Türkiye genelinde çok sayıda kentte konut satışı yapıyor. Satışa sunulan konutların fiyatı 117 bin TL'den başlıyor. 

15 il için Kentsel Dönüşüm Stratejileri hazırlanacak!

TOKİ, Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırıyor. Kurum, çalışmalar kapsamında 15 kent için  Kentsel Dönüşüm Stratejileri hazırlayacak.

TOKİ'den 9 kentte ucuz konut satışı!

TOKİ, Türkiye genelinde çok sayıda kentte ucuz konut satışı yapmaya devam ediyor. 9 kentte satış yapan kurum tarafından satılan konutların fiyatı 176 bin TL'den başlıyor.

TOKİ'den 525 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ, Türkiye genelinde konut satışlarını hızlandırdı. Satışa sunulan evlerin taksitleri 820 TL'den başlıyor. 

TOKİ'den 710 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ, Türkiye genelinde konut satışlarını hızlandırdı. Satışa sunulan evlerin taksitleri 710 TL'den başlıyor. 

TOKİ'den 105 bin TL'ye ucuz konut fırsatı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmak için çalışmalarına devam eden TOKİ, Türkiye genelinde Ekim ayı içerisinde yeni konutlarını satışa sunmaya hazırlanıyor.

TOKİ'den 14 kentte ucuz konut satışı!

TOKİ Türkiye genelinde ev sahibi olmayan vatandaşları hayaline kavuşturmaya devam ediyor. Kurum son olarak 14 şehirde konut satışı gerçekleştiriyor.

TOKİ İTÜ amfi renovasyonu Haberi

TOKİ İTÜ amfi renovasyonu

TOKİ Haber Dergisi'nde yer alan habere göre, İTÜ Taşkışla Yerleşkesi Mimarlık Fakültesi'nde bulunan ve bir süredir renovasyon çalışmaları süren 126 no'lu amfi, düzenlenen törenle yeniden akademik dünyanın hizmetine sunuldu. İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Teknik Üniversite'nin mirasını temsil eden binaların Taşkışla, Maçka ve Gümüşşuyu olduğunu belirtti. Taşkışla'da belli bir dönem ders aldığını aktaran Karaca, "Öğrencilik dönemimde Topoğrafya ve Ölçme Bilgisi derslerini bu derslikte almıştım. Tabi o zaman şu anki hâlinden çok farklıydı. Üniversitemize katkı sağlayan bu çalışmada emeği geçen herkese gönülden teşekkür ederim" diyerek, yenileme çalışmalarının Maçka ve Gümüşşuyu binalarıyla devam etmesini umduğunu kaydetti. İTÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Gül ise yenilenerek daha modern bir forma sahip olan derslikle ilgili şu anekdotu paylaştı: "TOKİ Başkanı M....