06 / 09 / 2024

TOKİ'den 155.934 TL peşinat 5.848 TL taksit ile 2+1 daire fırsatı!

TOKİ'den 155.934 TL peşinat 5.848 TL taksit ile 2+1 daire fırsatı!

Ev sahibi olmayı kolaylaştırmak amacı ile TOKİ, Türkiye genelinde farklı kentlerde hayata geçirdiği projeler ile alt gelir grubu vatandaşlara konut imkanı sağlıyor. 240 aya kadar uzanan vade seçenekleri ve banka kredisi gerektirmeyen ödeme planları, ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor.



Artan konut fiyatları, özellikle dar gelirli aileler için ev sahibi olmayı her geçen gün zorlaştırıyor. Fakat, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), uygun fiyatlı konut projeleriyle bu zorluğu aşmayı amaçlıyor. TOKİ’nin devreye aldığı banka kredisiz, 240 ay vadeli ödeme planlarıyla satışa sunulan projeler, hiç evi olmayan dar gelirli vatandaşlara iyi haberler vermeye devam ediyor.

takvim.com.tr'de yer alan içeriğe göre; TOKİ'nin Konya'daki projede, 155.934 TL peşinat ve 5.848 TL taksitle 2+1 daire sahibi olabilirsiniz. Proje, toplamda 240 ay vade imkânı sunarak, ödeme sürecini uzun vadeye yayarak aylık ödeme yükünü hafifletiyor. Aynı zamanda 180 ay ve 120 ay vade seçenekleri de bazı projelerde sunulmaktadır.

KONYA'DA 250 BİN SOSYALKONT PROJESİ

TOKİ'nin 250.000 Sosyal Konut Projesi kapsamında satışa sunulan Konya Seydişehir Gökçehöyük projesinde heyecan verici bir gelişme yaşandı. Bu projeye başvuran vatandaşlar arasında yapılan "Konut Belirleme Kurası" 27 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirildi. Kura sonucunda konutları belirlenen vatandaşlar, 9 Eylül - 11 Ekim 2024 tarihleri arasında Halkbank Seydişehir Şubesi'nde sözleşmelerini imzalayacaklar.

TOKİ den 155.934 TL peşinat 5.848 TL taksit ile 2+1 daire fırsatı!

BAŞVURUDA İZLENECEK ADIMLAR NELER?

TOKİ'nin dar gelirli vatandaşlar için sunduğu bu fırsatlardan yararlanmak isteyenler için başvuru süreci oldukça basit.  TOKİ  projelerine başvuru yapabilmek için şu adımlar izleniyor.

Proje İlanlarını Takip Edin: TOKİ'nin resmi internet sitesi TOKİ GOV TR ve e-Devlet üzerinden yeni projelerin ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Başvuru Şartlarını İnceleyin: Her projenin belirli başvuru şartları bulunmaktadır. Bu şartlar genellikle dar gelirli vatandaşlara yönelik olup, belirli kriterlere sahip olmayı gerektirir.

Yetkili Bankalardan Başvuru Yapın: Başvurular, yetkilendirilmiş bankalar olan Ziraat Bankası ve Halkbank şubeleri üzerinden kabul edilmektedir.

Kura Sonucunu Bekleyin: Başvurunuz onaylandığında, TOKİ tarafından yapılacak olan kura çekimini beklemeniz gerekir. Kura sonucunda konut sahibi olma hakkı kazanırsanız, sözleşmenizi imzalamak üzere belirtilen bankaya başvurmanız gerekecektir.

TOKİ Rize Güneysu kuraları çekildi! İşte Güneysu TOKİ kura sonuçları 6 Eylül 2024!

TOKİ’den İstanbul ve Ankara’ya 2 bin 558 yeni konut geliyor!

TOKİ Diyarbakır'da yeni imza tarihi ve yerini açıkladı!

TOKİ’den Ankara’ya 154 konutluk yeni proje geliyor!


Geri Dön