30 / 04 / 2024

TOKİ İzmir Buca 1. Bölge 1 adet konut başvurusu

TOKİ İzmir Buca 1. Bölge 1 adet konut başvurusu

TOKİ İzmir Buca 1. Bölge Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konutu satışa çıkardı. Fiyatı 152 bin 351 TL olarak belirlen konut için başvuru dönemi yatın başlıyor.

Buca Belediyesi'nden 80 milyon TL'ye imarlı arsa!

İzmir İli Buca Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın muhammen bedeli 80 milyon TL olarak açıklandı.

Buca Belediyesi İzmir'de 4 gayrimenkul satacak! Kaçırmayın!

Buca Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 10 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir'de KDV'den muaf 2 arsa satılacak! Foça ve Buca'da 8 taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Balçova Emlak Müdürlüğü ve Taşınmaz Geliştirme ve İmar Takip Emlak Müdürlüğü, İzmir Buca ve Foça'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı.

İzmir Büyükşehir, Buca'da ticaret imarlı arsa satacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da ticaret imarlı arsa satacak. Söz konusu arsa 2 bin 544 metrekare alana sahip.

Ekrem İmamoğlu'ndan Buca Metrosu açıklaması!  

İzmir Buca metrosu için imza töreni yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından, İzmir'imize hayırlı olsun dedi.

Buca Kırklar'daki kaçak konutlar yıkılıyor!

İzmir Buca'da muhtar senediyle vatandaşlara satılan arazilere yapılan konutlar ile ilgili başlatılan hukuki süreçte karar çıktı. Kaçak oldukları tespit edilen yapıtlar İzmir Büyükşehir ekiplerince yıkıldı.

İzmir Buca'da 15 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir İli Buca Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da yer alan gayrimenkulü 15 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi projesi meclis gündeminde!

İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Buca'da metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

İzmir Buca Belediyesi,  kent genelinde metruk binaları ortadan kaldırmak için çalışmalarına devam ediyor. İlçe genelinde dört ayda 74 metruk bina yıkıldı.

Buca'daki muhtarlık binaları yenileniyor!

İzmir Buca Belediyesi, vatandaşlardan daha iyi hizmet alabilmek için şehirde bulunan bütün muhtarlık binalarını yenilemek için çalışmalara başladı.

Buca'da 15 metruk bina yıkıldı!

İzmir Buca Belediyesi, ilçe güvenliğini sağlamak için metruk binaların yıkımına başladı. Belediye ekipleri ilk etapta 15 binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Buca'da metruk binalar yıkılacak! 

İzmir Buca Belediyesi, ilçe genelindeki metruk binaların yıkımı için çalışmalara başladı. 

Buca'da Park 1928 çarşı merkezi için çalışmalar başladı!

İzmir Buca'da Bucaspor’a ait olan Cemil Şeboy Tesisleri’nde dünyaca ünlü markalarının bulunacağı çarşı projesini hayata geçirmek için çalışmalar başladı. 

TOKİ İzmir Buca 1. Bölge 1 adet konut başvurusu Haberi

TOKİ İzmir Buca 1. Bölge 1 adet konut başvurusu

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Buca 1. Bölge Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.


İzmir Buca TOKİ Konutları kapsamındaki konutların satış işlemleri T. HALK BANKASI A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Buca Şubesi olacak.


Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek TOKİ İzmir Buca 1. Bölge konutunun başvuruları yarın başlıyor. Başvurular 31 Temmuz 2015 tarihine kadar ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.


TOKİ İzmir Buca 1. Bölge konutlarında yüzde 10 peşinat 96 ay vade, yüzde 15 peşinat 108 ay vade, yüzde 25 peşinat 120 ay vade imkanları yer alıyor.


TOKİ İzmir Buca 1. Bölge'de bulunan 1 adet konutun fiyatı 152 bin 351 TL olarak belirlendi. Konutun taksitleri ise...