03 / 05 / 2024

toki izmir konutları 2017

toki izmir konutları 2017

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından İzmir’in Kemalpaşa İlçesi Çambel Mevkii’nde hayata geçirilecek olan 679 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ İzmir Çeşme Konutları yargıya taşındı!

TOKİ tarafından İzmir'in Çeşme ilçesinin Reisdere Mahallesi'nde inşa edilen konutların başvuru fiyatı ile teslim fiyatı arasındaki yüksek fiyat farkı yargıya taşındı.

TOKİ İzmir Kınık Konutları başvuru!

TOKİ İzmir Kınık Konutları başvuru dönemi başladı ve devam ediyor. 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sağlanan projede daire alanları 74,82 metrekareden başlıyor.

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli Konutları kura!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk'ta toplam 300 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli Konutları kura çekilişi 3 Mayıs 2016 gününde yapılacak.

Balıkesir Manyas TOKİ Emekli Konutları kura çekilişi sonuçları!

Toplamda 500 adet konutun emekliler için satışta olduğu projede ödeme planına göre 240 aya varn vade sağlanıyor. İşte Balıkesir Manyas TOKİ Emekli Konutları kura çekilişi sonuçları...

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli Konutları başvuruları bugün bitiyor!

Aylık taksitlerin 382 TL'den başladığı TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu projesinde toplamda 75 adet konutun emekliler için satışa çıkarılıyor. Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli Konutları başvuruları bugün bitiyor.

Balıkesir Manyas TOKİ Emekli Konutları başvuru şartları!

Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. Projede toplamda 500 adet daire emekliler için satışta. İşte Balıkesir Manyas TOKİ Emekli Konutları başvuru şartları...

Balıkesir Manyas TOKİ Emekli Konutları kura çekilişi!

Toplamda 500 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede dairelerin tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. Balıkesir Manyas TOKİ Emekli Konutları kura çekilişi 20 Nisan 2016 tarihinde yapılacak.

TOKİ İzmir Kınık başvuruları bugün başladı!

Daire alanlarının 74,82 metrekareden başladığı TOKİ İzmir Kınık projesinde toplamda 276 adet daire satışa çıkarılıyor. TOKİ İzmir Kınık Konutları başvuruları bugün başladı.

TOKİ İzmir Kınık Konutları başvuru bedeli!

Daire alanlarının 74,82 metrekareden başladığı TOKİ İzmir Kınık projesinde toplamda 276 adet daire satışa çıkarılıyor. TOKİ İzmir Kınık Konutları başvuru bedeli dairelere göre farklılık gösteriyor.

TOKİ İzmir Kınık Konutları başvuru işlemleri!

TOKİ İzmir Kınık Konutları başvuru işlemleri 21 Mart 2016 tarihinde başlayacak. Toplamda 276 adet daireden oluşan projede konut tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

TOKİ sosyal konutlar ödüllü projelerle yükseliyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi; mimari fikir yarışmasında ödül alan projeleri sosyal konutlar olarak yükseliyor. Ödüllü projeler Muğla’dan Gaziantep’e, Manisa’dan Adana’ya kadar birçok ildeki sosyal konutlarda hayata geçiriliyor.

TOKİ sosyal konutlar için mimari fikir yarışması düzenleyecek!

TOKİ, yeni fikir ve arayışların önünü açmak amacıyla, sosyal konutlar için yılın ikinci yarısında 'mimari fikir' yarışması düzenleyecek. TOKİ Başkanı M.Ergün Turan, sosyal konut üretimlerinde, ödüllü projelerin uygulandığını vurguladı.

Hatay Reyhanlı TOKİ Emekli Konutları başvuru bedeli!

Hatay Reyhanlı TOKİ Emekli Konutları başvuru bedeli 500 TL olarak belirtildi. Konutlar için başvuruların 14 Mart Pazartesi günü başlayacağı projede toplam 150 adet konut satışa çıkarıldı.

toki izmir konutları 2017 Haberi

toki izmir konutları 2017


TOKİ tarafından İzmir’in Kemalpaşa İlçesi Çambel Mevkii’nde inşa edilecek 679 konutun ihalesi yapıldı. Dün gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca 22 iş yeri, 16 derslikli ilköğretim okulu, 16 derslikli ortaöğretim okulu, cami ile altyapı ve çevre düzenleme işi de bulunuyor.


Yükseklikleri zemin+3 ve 4 olan konutların 300’ü 2 oda 1 salon ve 379’u ise 3 oda 1 salon planında inşa edilecek.


Mahalle konseptinde tasarlanan TOKİ İzmir Kemalpaşa projesiyle konutların yanı sıra iş yerleri, okulları, spor ve oyun alanları, parkları, peyzajıyla kaliteli bir yaşam alanı oluşturuldu.


Dış cephelerde İzmir’in iklimsel özellikleri baz alınarak sıcak renkler seçildi. Geniş pencereler kullanılarak doğal ışık ve havalandırma sağlandı.  Zemin kat seviyesinde geleneksel mimariye özgü taş kaplamalar...